Велико! Лудогорец плати с кръв, пот и сълзи за епичен триумф над Лацио (видео)

21:48
Велико! Лудогорец плати с кръв, пот и сълзи за епичен триумф над Лацио (видео)
Отборът на Лудогорец подари феноменална победа на българския футбол, след като елиминира Лацио на 1/16-финалите в Лига Европа. Възпитаниците на Стойчо Стоев наваксаха пасив от два гола и въпреки че на три пъти се озоваха в ролята на догонващ в резултата, стигнаха до историческо равенство 3:3 на стадион "Васил Левски". Така с общ резултат 4:3 евробоецът от Разград се класира за следващия кръг, където най-вероятно ще срещне испанския гранд Валенсия.

Мачът на почти препълнения Национален стадион започна по кошмарен начин за двукратния български шампион. Гостите от Рим излязоха напред в резултата още в 1-ата минута. Кейта Балде направи впечатляващ пробив, нахлу в наказателното поле, излезе сам срещу Влади Стоянов и се разписа за 1:0. Голмайсторът на римските орли отправи нов опасен удар в 4-ата минута, но този път се стигна само до аут.

В 10-ата минута Роман Безяк се озова на стрелкова позиция в наказателното поле на Лацио, но изстрелът му през краката на противников играч не намери очертанията на вратата на Федерико Маркети. Малко по-късно и Марселиньо пропиля наглед добра възможност да възстанови равенството.

Малко след четвърт час игра възпитаниците на Едуардо Рея стигнаха до поредно чисто голово положение пред българската врата, но Стоянов се отчете с майсторска намеса и предотврати сигурно попадение във вратата си. В ответната атака Жуниор Кайсара намери отлично Марселиньо в наказателното поле, но вторият стреля в аут от чиста позиция.

В 27-ата минута Безяк се опита да изненада Маркети с красиво изпълнение на задна ножица, топката описа добра парабола, но липсата на сила в удара на словенския нападател остави резултата непроменен. В следващите минути остротата в играта се загуби и по-интересните събития в мача се пренесоха в средата на терена.

В заключителната част на първото полувреме Козмин Моци извърши нарушение за жълт картон на опасно разстояние от вратата на Лудогорец. Последвалото изпълнение на Антонио Кандрева обаче не застраши вратата на разградчани.

Лудогорец започна второто полувреме с огромно желание и хъс, но и Лацио действаше агресивно. В 54-ата минута римляните подхвана контраатака чрез Огени Онази, който направи впечатляващ рейд и изведе Брайън Перея лице в лице с Владислав Стоянов. Очаквано 21-годишния нападател не сбърка и удвои преднината на своя отбор, прокарвайки топката между краката на българския страж.

В 64-ата минута само късметът попречи на възпитаниците на Стойчо Стоев да намалят разликата в резултата. Безяк стреля ниско по тревата от границата на наказателното поле, но коженото кълбо се отби от гредата и влетя в прегръдките на Маркети. Само 3 по-късно обаче голмайсторът на българския първенец върна надеждите на своя отбор за класиране в следващия етап, след като се разписа за 1:2 с класно изпълнение, гарнирано с рикошет в противников бранител.

В 78-ата минута непростима грешна на Маркети след удар от дистанция на Христо Златински хвърли в екстаз родната публика на стадион "Васил Левски" - 2:2. Стражът на римските орли не разчете добре ситуацията и улови топката зад голлинията. Радостта на футболистите на Лудогорец обаче не продължи дълго. В 82-ата минута гостите отново излязоха напред в резултата след изстрел с глава на Лукас Биглия и последвала добавка на празна врата от страна на немския ветеран Мирослав Клозе.

И това обаче не сломи героите от Разград. В 88-ата минута немислимото за италианците стана реалност, след като Жуниор Кишада се разписа триумфално за крайното 3:3. Бразилецът се възползва от поредна нелепа грешка в отбраната на Лацио и постави на колене един от най-именитите отбори на европейския футбол.




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paunQ
28.02.2014 13:48

Ето в какво се превърнаха орлите от Рим след снощната среща --> [@link http://www.ameta.bg/css/img/chiken.png]

Fabars
28.02.2014 13:46

Голям мач. Голяма победа. Честито на Лудогорец. Ако Марселиньо трябва да отиде в големите първенства то тогава Кандрева трябва да отиде в Байерн Мюнхен(само пример).

Xelikopterr
28.02.2014 12:33

Отидох леко почерпен на стадиона, но след края на този луд луд мач, се отцепих като дзвер! *smile*

deth2224
28.02.2014 11:37

Не съм от Лудогорец, но бях на стадиона и виках с пълно гърло и изживях една невероятна вечер срещу валенсия пак ще съм там!!!!Дано най-после Българския народ се сплоти в нещо това ни е проблема и заради това винаги са ни се подигравали...

bambambam
28.02.2014 10:56

[@link http://www.youtube.com/watch?v=aORCDwOXzsI] - линкът който не излезе в долният ми пост

bambambam
28.02.2014 10:55

Честито на славните момчета които не се предадоха без борба! Това е отбор с хъс , признавам че се разплаках след края на мача , както аз така и други хора. Такива сълзи трябва да има , сълзи на радост ! А за всички хора които бяха на стадиона вчера включително и АЗ поздрав: [@link http://vbox7.com/play]*lol*8196662 - ОБИЧАЙТЕ СЕ и БЪДЕТЕ СИЛНИ ! А онези които се опитаха да развалят великолепната атмосфера вие не сте българи а хора с индийски произход и мястото ви е в Индия при роднините ви.

mihaileg
28.02.2014 09:31

Поклон пред Лудите от Разград! Ето и още една добра новина за България - току що приключи мача на Григор Димитров и той е на полуфинал!*cup*

aa9
28.02.2014 07:31

Хейтърчета каде стеее ??????

coyb
28.02.2014 04:45

Кое е сбъркано според теб? Радоста на народа? Че този народ в по-голямата си част се почуства ,че и той е нещо? Че и той най-накрая може да се зарадва на нещо? Какво лошо има тук? От малък виждам само разединение.Все едно напук го правим на Кубрат.Всеки е голямата работа,всеки е повече от другия на приказки. Чудя се само щом си проявил безразличие към мача ,какво търсиш в темата за него,че и пишеш по 10 реда? Модерно било да си фен на Лудогорец викаш. Ми БГ отбор е...явно от 1333 години ,а и повече според мен(632) е модерно да си Българин.Егати българската мода.За псуването да си кажем.Ми точно тази дума която си използвал"лецемерие" е много модерна в последните години. Всеки на 1во място като го питат какво мрази най-много я казва.Ама не си дава сметка ,че и той го прави постоянно,защото без това хората биха се избили. Ок,пример. Аз няма да използвам лицемерие.Мразя отбора Левски. Обаче когато Левски отстрани Рейнджърс или Оксер след години и влезе в групите виках като полудял и се радвах истински.Просто Българското беше надделяло. Това се е получило и с всички фенове днес.И аз съм сигурен ,че не само от тази вечер подкрепят моите градски. После ,че фенове на ЦСКА са ме наричали косвено "турчин" в Разград и са ме замервали с бобички не ме прави такъв. И въпреки тия фенове аз от ЦСКА нама да се откажа защото ми е в сърцето. Та тогава при мен се получи нещо подобно което е при много фенове днес.Аз съм Разградлия,пук макар и цесекар. Та и днес много хора са си казали ,че са си Българи каквито и клубни присрастия да имат.Надделява чувството за нещо свое от което си част и ти. Как да е.Едва ли мога да го обясня хубаво.Аз самия в профила си не съм дал Български отбори на които съм фен,защото изобщо нямах намерение да се занимавам и да пиша и да се ядосвам. Просто се регистрирах скоро да си пиша за любимия си английски отбор Евертън. Но когато трябва да се защитава българското ,а особено в случая за градските няма как да не отговоря.Що се отнася за привилегиите.Носят доста привилигии ,чисто футболно и хирата които пишат във футболен сайт би трябвало да го знаят.За Баба Гинка пиши в НОИ и подобни. И щом си се загрижил за нея надявам се поне да гласуваш. А кое било сбаркано в днешно време? Ми всичко. е.Да не говорим ,че е сбъркано когато някой казва ,че е безразличен,а в същото време отделя време за нещо което явно мрази.Късмет на ЛУДОГОРЕЦ Дано голяма част от хората се поразровят малко в нета и да видят ,че в Разград има и истински Българи които са или т е сме Капанци

1919
28.02.2014 03:58

Велика победа за Лудогорец,но и за българския футбол!Дано има повече подобни поводи за радост на изстрадалия какво ли не български фен!Купата на Лига Европа вече е много по-реално постижима цел и няма да е невероятно Лудогорец да я спечели тази година!

Captain_Vidic
28.02.2014 02:25

Радвам се ,че бях на стадиона,виках с цяло гърло и станах свидетел на този невероятен мач! Не мога да опиша атмосферата...на мача с Валенсия отново пълни трибуни! Както е написано в заглавието ВЕЛИКО! *thumb_up*

xpacm
28.02.2014 01:46

истински и лоялни фенове сте вие... къде бяхте като Левски, ЦСКА, Ботев, Берое играха в евротурнирите, само плюхте и подигравахте....нали и те представяха България или то е според представянето??? с няколко хиляди фенове повече можеше и те сега да играят...къде бяхте в първите мачове на Лудогорец в евротурнирите...трибуните бяха празни....много е лесно и престижно да подкрепяш когато един отбор печели...всички сте със стадото....да не би да мислите че феновете на Ювентус, Милан или Рома са подкепяли Лацио само защото представляват Италия.... справедлив е българският фен, само когато му изнася....

Deadly_teams
02.03.2014 09:45

Пиша с малко закъснение , обаче не си никак прав, фен съм на Левски и винаги когато български отбор играе в Евротурнирите го подкрепям, защото това е БЪЛГАРСКИ ОТБОР, българска кръв тече във вените ни как може да не подкрепим Лудогорец, да отбора от няколко години е на високо ниво, но това не ни позволява да подкрепяме чуждестранния отбор. Винаги съм подкрепял българското, Левски, ЦСКА, Берое и т.н. отбора е без значение, той е Български, ако ЦСКА бяха на мястото на Лудогорец, пак щях да ги подкрепям. САМО ЛЕВСКИ 1914!

xpacm
28.02.2014 16:06

еми сам ти го каза, че няма да подкрепяш Левски и ЦСКА заради моментното им състояние, а ще подкрепяш Лудогорец защото играят добре. Затова говоря че си подкрепял(радвал, милял както исакш го наречи)Левски когато са били в разцвет, а сега когато са в упадък нямаш такива намерения-истински, лоялен и справедлив е българският фен...

miro211
28.02.2014 11:24

Ти си от онези идиотчета в които няма нищо българско! Няма да се учудя ако си бил в агитката на УеФски. Треба спешно да смениш дрогата.

martyyyLFC
28.02.2014 10:35

Изобщо не си прав... Както беше казано по долу кръвта ни става бяла зелена червена.. Това , че съм фен на Дунав Русе от както се помня не ми попречи да подкрепя Лудогорец и да им се радвам така като че ли на тях съм фен от както се помня! Към тези фенове на Левски отишли да викат за Лацио ,то те ще да са някакви мангали или турци. Все едно аз както викам за Ливърпул .. да викам против родната България само заради това ... Е нява как да стане в мен тече БЪЛГАРСКА кръв. На Лудогорец УСПЕХ срещу Валенсия!!!

NoDiggity
28.02.2014 09:39

Само ще ти кажа, че си доста сбъркан тип *smile* НЯМА да подкрепя нито Левски нито ЦСКА в моментното и състояние, защото само гледат да крадат и да мажат очите на феновете! Кое да подкрепя специално на Левски последните гоиди? Паданията от Търнава, Иртиш и така нататък?! Малко ли хора имаше на стадиона когато играхме с Търнава? Бил съм на стадиона когато Левски се класира за 1/4 финалите на УЕФА и следващия сезон на мачовете в ШЛ. Бях и на мачовете от групувата фаза когато бяхме в група с Лил! Какъв е проблема да подкрепя сега и Лудогорец, след като се вижда че и Левски и ЦСКА скоро няма да направят нищо с тази си игра? Никой не им е станал фен а им се радва за успеха. Трибуните не бяха пълни по време на групувата фаза, защото в България никой вече не вярва, че има футбол! Затова тези момчета са герои, защото показва някаква светлина в тунела, че когато един отбор е нахъсан и мотивиран може да победи отбори струващи 20 пъти повече от тях! В пъревнството ако ще да се калнат по пътя - все ми е тая! Важното е в Европа да се подкрепя българското! И не ми говори за Бултраси и тем подобни, щото по-големи утрепки от тия "върли фенове" няма!!! Наркомани и пияници, които по цял ден се чудят къде да си избият комплексите и ходят и се правят на велики на стадиона! За жалост половината публика на Левски на стадиона се е превърнала точно в това! Сигурно е защото отбора не играе добър футбол и трябва да се намира друг тип развлечение - примерно да хванеш някой, да го спукаш от бой, после да лежиш в ареста!

coyb
28.02.2014 03:28

*smile* Дай по-спокойно,не слагай всичко под общ знаменател.Не че те съветвам разбира се ,а и кой съм аз за да го правя.Всеки си има някаква идентичност ,а и всеки е фен на определени отбори и е напълно нормално да има клубни пристрастия.Това ,че в началната фаза е имало или по-скоро почти е нямало фенове е най-вече заради безверието на хората.Виждаш последните 10 години как се дъним още лятото.Но аз съм сигурен ,че маса народ се е зарадвал от сърце на реванша на Берое примерно. Но трябваше все някога да се случи и нещо реално ,а не само морално за българския футбол.Лудорец го направи.Обедини България тази вечер.Даде надежда ,че не само те могат,а могат и други.Да имахме късмет. Обаче май в повечето случаи късметът идва след труда.Дори и да ядем бой от Валенсия ,на кой му пука след такъв мач .Мач при който България подлудя за един миг. Кой истински Българин ще забрави тръпката и сълзите в последните минути на мача при изравняването и след сигнала? Лудогорец ни припомни едно позабравно усещане...На сплотеност. На това че цесекар може да се прегръща с левскар...поне за малко. От сърце желая на Българските отбори успех през есента и дано Лудогорец е само началото на Българските успехи в Европа. Нека да развият школи и да има повече БГ играчи ,които смятам (не само аз разбира се) че са много по - способни от Нгоно нгоно и сие....

xpacm
28.02.2014 02:47

не мисля, че дори и 10% от тия дето пишат са се спрели да изкажат поздравление. и аз гледах мача и до там ми беше подкрепата. нито ме е интересувал крайният резултат, нито съм треперил, нито съм ревал, нито съм се радвал,нито съм се вълнувал,нито съм се нахъсвал като болшинството от хора. става въпрос че е модерно да си фен на лудогорец и това ме дразни. и пак питам като бяха всичките тия да кажат "ех нищо другият път по-добре ще се справите " на :Левски и ЦСКА?? тия от лудогорец псуват тия от Левски и ЦСКА, те им отврущат, бултрасите се включват и накрая всички отиват да подкрепят Лудогорец. Е толкова ли е лицемерен българина да забрави какво е казал и какво са му казали????и как това добро представяне трябва да предизвика годрост в цяла България. Какво я интересува баба Гинка от село Струлпец, че Лудогорец са били. Да беше Национални отбор разбирам. и незнам какви толкова привилегии смятате че носят тия победи. Сигурно италянците са си казали... оооо България, за пръв път ги чувам, още утре заминаваме да изръсим една торба пари в тази невероятна държава.... боли ги фара за нас, колкото нас ни боли какво става в Лихтенщайн....само вие се втълпявате, че е нещо кой знае какво и трябва на всяка цена да сте част от него.... незнам аз ли не разбирам нещо или аз съм един от малкото които разбират колко е сбъркана тая работа...

teenage_head
28.02.2014 02:04

Това, че уважаваш успеха на един отбор не означава, че си му фен. Тук повече хора се възхищават и поздравяват Лудогорец за невероятната игра, но си остават фенове на ЦСКА, Левски, Локо и тн. Не си сменят отбора заради няколко мача. Не славните моменти на отбора те правят фен, а именно трудните, когато продължаваш да го подкрепяш *wink*

vankata713
28.02.2014 01:25

Много вълнуващo да видиШ стадион Васил Левски пълен и то във такава ФУТБОЛНА драма!!!Браво на Лудогорец и честито на всички БЪЛГАРИ!!!

Salient
28.02.2014 00:52

АААААААААА ВЕЛИК ЛУДОГОРЕЦ!!!!! Толкова не съм се радвал на БЪЛГАРСКИ ТРИУМФ от 8-9 години! Не се предадоха при 0-2 и после при 2-3, не спряха да се борят и постигнаха това, което ЗАСЛУЖАВАХА! С много желание и работа се получават такива резултати! ЛУДОГОРЕЦ Е НА 1/8 ФИНАЛ И ЩЕ СЕ НАДИГРАВА С ВАЛЕНСИЯ!

П.С. Боклуците отишли да подкрепят Лацио са абсолютен СРАМ за България. Точно заради подобни типове повечето стадиони в България са празни по време на мачове.

slavcho.slavchev.7
28.02.2014 00:49

Черния ми дроб вече не може да понесе успехите на Лудогорец .Благодаря ви златни момчета !!! С мача със Валенсия на 13 увеличаваме дозата !!!! Те го заслужават !!!!

Love_chaser
28.02.2014 00:11

Невероятен ЛУДОГОРЕЦ, страшно изживяване на стадиона!!! Неописуемо да видиш толкова българи да викат за клубен отбор - само лошо за сините говеда, завистта е много лошо нещо, ейй... поздрави на Лудогорец тази вечер от Ловеч, чувствам се горд, че съм българин!!!

sksw
28.02.2014 00:04

Велик мач *smile* Няма какво друго да кажа..

GrandeBarca
27.02.2014 23:51

ЛУДОГОРЕЦ РАЗГРАД!! в елита на България от 2 години и в двете години става шсампион на странта,в последния сезон,само в последния сезон те се подиграват с Партизан(Белград),Слован(Братислава),Динамо(Загреб),ПСВ(Айндховен),Черноморец(Одеса),ЛАЦИО..този отбор победи тези 6 отбора в рамките само на 1 сезон от ФИФА правят филм за тях..и като се чуе България вече не се сещат за Търнава и Мура,а за Лудогорец..НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА...можем само да мълчим.....всеки Четвъртък,когато има Лига Европа..кръвта ни става зелена...кръвта ни става бяла,зелена,червена *smile*

GrandeBarca
28.02.2014 00:58

Това е позитив за България..точки за България..още 1,2 такива сезона и може би ще имаме 2 отбора в квалификациите на ШЛ и Левски или ЦСКА може да се възползват от това,но как да го проумеят наркоманите с качулките..уж фенове,които отиват само да се бият по-мачовете *smile*

NoDiggity
28.02.2014 00:48

Подкрепям те пич! *smile* Аз също като теб съм Левскар, но такива подвизи трябва да се подкрепят и да се обединяваме! Радвах се за Лудогорец все едно съм им фен от дете! Самия факт, че публиката на Ботев Пловдив аплодира отбора и треньора преди мача миналия уикенд говори само по себе си! В България от толкова време сме забравили какво е да победиш голям европейски отбор, че една светлинка в тунела каквато е Лудогорец ни накара да напълним стадиона от рас, при положение, че 70% от хората на стадиона не са им върли фенове! Нямам си на представа колко малоумен тип трябва да си(говоря за тия фенове на Левски) да отидат и да викат против Лудогорец пък и да си стоят с феновете на Лацио! Ако беше играл днеска ЦСКА по щях да ги разбера, но отбор като Лудогорец, който се вижда че върви в правилната посока просто не ми го побира главата! СРАМ!!

GrandeBarca
28.02.2014 00:35

Левскар съм,но как да не подкрепиш тези хора,тези герои кажи как ? *smile*

TheoWalcott14
28.02.2014 00:17

за такъв коментар няма как да не се даде + *smile*

Deco_Sneijder
28.02.2014 00:06

Много добър коментар,Браво,толкова си прав,остава да се отворят и очите на сините фенове и България ще е единна,заедно с Лудогорец напред и така до края! *smile*

overdrive
27.02.2014 23:42

Честито Лудогорец !! Най-големите !! *beer*

paunQ
27.02.2014 23:34

Бях сигурен, че Лудогорец няма да отпаднат. Маркети е всепризната рибка. Браво на Кишада!

The_Stallion
27.02.2014 23:45

Сигурен съм че ако нашите бяха стреляли повече щяхме да ги отупаме , Маркети верно голуем рибок *smile*

pobeda_svoboda
27.02.2014 23:32

браво на лудите-малко и с късмет но съдба-успех срещу Валенсия!Нищо че съм от левски!Все пак трябва да играят срещу испанците много по силно и ако имат този чутовен късмет може да изравнят постижението на синте въпреки че не ми се вярва им го пожелавам!Ще гледаме голям еврогранд красота просто!А Домуса е кофти че под влияние на емоциите се изхвърля за финал но има право човека да мечтае!мечтите са безплатни но едно достойно представяне с испанците ще едостатъчно-те едва ли ще им правят такива подаръци!Ако не беше вратаря на лацио сега друга песен щяха да пеят всички!Това не умаловажава обаче успеха им и непримиримостта им!браво за което да излязат от такъв шог-гол във 20-30 сек и 0-2-това не знам някой бг отбр да го е правил изобщо!

GrandeBarca
27.02.2014 23:09

Момчета...дата за домакинството срещу Валенсия/Динамо знаете ли ???...днес не можах да бъда там,но такава емоция не помян от кога не съм изпитвал....но така е по-сладко*cry**cry**cry**cry**cry* и ОТНОВО БЛАГОДАРЯ ТИ МАРКЕТИ*smile*

GrandeBarca
28.02.2014 00:38

На 13 сме доамкини,дано не се окаже фатален или да се окаже фатален за Валенсия...има вероятност да отида на мача...моля се на Господ да отида на мача..ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ ТЕЗИ МОМЧЕТА ПОНЕ ВЕДНЪЖ В ТОЗИ ВЪЛШЕБЕН СЕЗОН *smile*

JimmyCooole
27.02.2014 23:21

В официалния сайт на Лига Европа пише, че 1/8-финалите ще се играят на 13-ти март и след това на 19-ти март реванш, но все още не пише как ще бъдат домакинствата.

Pygu
27.02.2014 23:08

Бях там и мога да кажа,че България все още има футболен дух.Дано продължават да работят все така и най-важното да вярват в себе си ,че могат.Бих написал много,но думите няма да са достатъчни.БРАВО!!!
П.П. Престанете с феновете на Левски.Аз съм фен на Левски всеки има право да подкрепи отбора,който прецени.Създавате "етническо" напрежение.

caramell
27.02.2014 22:54

Този мач неможеш с думи да го опишеш! Едно голямо ЕВАЛА на Лудогорецццц! До последно си мислех , че няма да отпаднат и то се случи.. Кешада е голям. Сега имаше над 30 хиляди на стадиоана , нека се постараем срещу Валенсия да са още повече , нека да подкрепим този български отбор , защото приказката продължава.. те го заслужават! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Точни дати на мачовете с Валенсия???

GrandeBarca
27.02.2014 22:54

''В 82-ата минута гостите отново излязоха напред в резултата след шут с глава на Лукас Биглия и последвала добавка на празна врата от страна на немския ветеран Мирослав Клозе.'' И на Уинър напрежението им е дойдело в повече...ШУТ С ГЛАВА*lol*

dimitar.stoev.980
27.02.2014 22:53

Сложете емблемата на лудогорец на началната страница...

Momchil_92
27.02.2014 22:48

аз съм фен на Левски ,но не спрях до последно да вярвам и да подкрепям Лудогорец , жал ми е за другите фенове на Левски че са такива боклуци и честно казано ако продалжават да им зачитат головете от засади няма никога да им се получава играта смешковци такива засрамете се Българи ли сте или какви още веднъж честито на Лудогорции и двата мача показаха уникална и сърцата игра *wink*

Chelsea_4_life2
27.02.2014 23:21

Като играхте срещу партизан половината агитка на партизан беше от чорбари но естествено на това не се набляга защото е цс*а

bigfire
27.02.2014 22:53

Ееее имало един свестен фен на Левски ...

vlatkyn
27.02.2014 22:48

Благодаря за емоциите на Лудогорец.

dido9730
27.02.2014 22:47

За всички които не знаят следващият мач е на 13 март.Първият двубой е в София, така че очаквам още по-пълен стадион. Напред Българи!!!

black_wolf_97
27.02.2014 22:47

Евала на Лудогорец,просто мач спиращ дъха,отдавна не бях гледал подобен мач,Браво,респект към този отбор и да ни радва все така !

RMcF_
27.02.2014 22:45

Погледнете страницата на Troll Football, пълно е с БЪЛГАРИ, които пишат за успеха !!

generiks
27.02.2014 22:38

Голям мач! Крещях като змей и останах без глас, но имаше защо! От години не се бях радвал така за мач с български отбор! Срам ме е само от тези псевдо български "фенове" на Левски, подкрепящи Лацио. Левскар съм, но винаги съм викал за български отбор навън, било то ЦСКА, Лудогорец, Литекс и т.н. Успех на момчетата и нека радват цяла България и през март месец! Приятна вечер!

bs4
27.02.2014 22:35

Уф, имам сърдечни проблеми и за малко да получа инфаркт, докато гледах. Ама си струваше! Велики! И като приятен бонус това равенство ми донесе 156.32 лв. от Еврофутбол! Ще се чурпим утре!!!!

koko957
27.02.2014 22:34

[@link http://vbox7.com/play:7a62a7d127] изтръпнах уникално :х

RMcF_
27.02.2014 22:29

[@link http://www.youtube.com/watch?v=cufxRNgNzV8] ГОЛЕМИ !!

manunitedevils
27.02.2014 22:28

Дано това е бъдещето на българския футбол, а защо не и на българския спорт като цяло.

BarcelonaMen
27.02.2014 22:28

Просто нямам думи страхотен мач велик Лудогорец и успех на 1/8 финалите.

Deco_Sneijder
27.02.2014 22:27

Тази година Лига Европа е доста по интересна още на тази фаза и не само защото Лудогорец играят,а погледнете другите мачове,интригата е почти навсякъде.

skiper_88
27.02.2014 22:25

Браво на лудогорците бихме като кучета *lol* *tongue*

jawe
27.02.2014 22:24

15.20 и нагоре,зависи кой сектор

RoSKo0o0
27.02.2014 22:23

ЩЕ СЕ РАЗРЕВА ОТ КЕФ!!!! До последно вярвах в Лудогорец, дори когато Лацио водеха 0-2... всички викаха "аа, толкова беше", но аз вярвах и ето че не ме подведоха!!! СТРАХОТЕН ОТБОР!!! СТРАХОТЕН МАЧ!!!!! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА МЕЧТАЕМ! ДЪЛБОК ПОКЛОН!

holigan4e
27.02.2014 22:22

ПИчовееее според вас колко пари ще е билета с Валенсия бе ? Тогава вече и аз отивам на стадиона ейййййййй ! Всички трябва да отидем ! Валенсия вече си е фактор батко , не че и Лацио не бяха , ама вече става дебелата работа.

fena90
27.02.2014 22:21

Лудогорец отстрани Лацио и е на 1/8-финал в Лига Европа! браво е Лудогорец в един много луд луд мач приказката продалжава *smile* *smile* *smile* !!!!!!

jawe
27.02.2014 22:19

ВАЛЕНСИЯ,ЧАКАМЕ ТЕ! *smile*

pesholudiq
27.02.2014 22:40

"чакаме ВИ".... Така все едно чакаш Валенсия от МанЮ..

alechko
27.02.2014 22:19

Феновете на Левски показаха какви са п...ки като през целия мач подкрепяха Лацио

Garrincha
27.02.2014 22:18

Много съм щастлив , просто не е истина ... винаги съм подкрепял българките отбори навън , левскар съм и с цяло сърце съм викал за ЦСКА ... и винаги ще е така . Знаех , че няма да загубим , сигурен бях дори при 0 на 2 ... всеки път губим , но тоя път не ! Дано това да е нашата година , годината на България !

foga1
27.02.2014 22:17

Crazy forest прослави България.*joking*

Deco_Sneijder
27.02.2014 22:14

Винаги е гадно като получиш гол в първата минута или в последната,но по гадно е ако е в 88-та Жуниор Кишадааа

ReDeViL666
27.02.2014 22:13

Не съм плакал и не съм се радвал така от години на мач! ЧЕСТИТА ПОБЕДА ЛУДОГОРЕЦ И УСПЕХ НА 1/8 ФИНАЛИТЕ!*beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**cup**cup**cup**cup*

RMcF_
27.02.2014 22:13

Луда работа леле ... Вече има пияни 5 счупени телевизора.. голям екстаз, голяма вечер, голям ЛУДОГОРЕЦ *beer**beer*

Cvet666
27.02.2014 22:13

тези думи ми идват веднага: ГОСПОД Е БЪЛГАРИН И БЕШЕ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ТАЗИ ВЕЧЕР!!!! *beer**beer**beer*

ritnitopko
27.02.2014 22:12

Най-много ми хареса вторият гол на Лудогорец! *smile*

finer
27.02.2014 22:12

ЛУДОГОРЕЦ ОЛЕ, ОЛЕ, ОЛЕ !!!!!*cup**cup**cup**cup**cup**cup**beer**beer* Раздрах си гърлото да викам нямам глас но си заслужава ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *party**party**party*

teenage_head
27.02.2014 22:12

Красота! 2 незабравими мача за всички футболни фенове, не само българските! За Лудогорец следва поредният доста труден отбор , на важното е да сме оптимисти!

NoDiggity
27.02.2014 22:11

Не съм сигурен, защото ЦСКА правят едно време страхотни мачове с Интер, но ако не се бъркам - не е имало български отбор, който да губи с 2 гола и да обърне италиански отбор! Просто шапки долу! Това се казва ДУХ!

levskishampion
27.02.2014 22:11

До коментар [@comment 1582296] от [@user jackbauer24]:

колко е жалко да си тъп телевизионен фен и като сме от левски кво ве БЪЛГАРИН СЪМ ПОДКРЕПЯМ ГИ лягай си

bigfire
27.02.2014 22:11

"Първо сме българи,след това Лудогорец!" ВЕЛИКИИИ!

crip1
27.02.2014 22:10

Представете си щом на мач с Лацио стадиона СЕ ПРЪСКА, само може да си мечтаем за мач с някой отбор от ШЛ като тия от 1/8 финалите ....

manunitedevils
27.02.2014 22:10

Eintracht Frankfurt 3 - 3 FC Porto

Доста подобен мач е бил този, там общия резултат е 5-5 *lol* *beer*

AlexGun
27.02.2014 22:09

ХАХАХА БРАВО БЕ КРЕЙЗИФОРЕСТ. Тука съседите ми чукат по стените да съм по тих(живея в Англия и не ги вълнуват тука много нашите мачове, разбираемо) ама направо без глас останах да викам и да скачам тука, щях да се разрева като Клозета вкара ама нашите направо целия им го набутаха на Фелацио ЕЙ ще се побъркам не ме свърта на едно място. Публиката феноменална ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО !!! Как ме е яд че не съм си в България !!!!

Gogata85
27.02.2014 22:24

покани ги на някоя домашна ракия да мирясат хаха *smile*

AlexGun
27.02.2014 22:16

А бе те са големи келеши тука, постоянно ми чукат като цъкаме със съквартиранта някоя игра и сега българи сме емоционални сме разбираемо е, викаме ядосваме радваме се, постоянно чукат много дразнят ама кво да правиш да си чукат не ме вълнуват особено!

Gogata85
27.02.2014 22:13

Кво ти чукат в 20:00 бре *smile* тия да не си лягат с кокошките *smile*?

RMcF_
27.02.2014 22:07

КВИ КРИТИКИ ГИ ЧАКАТ ЛАЦИО В ИТАЛИЯ СЯ ... АМА НА КОЙ ИМ ПУКА, ТАЯ ВЕЧЕР ИМА САМО ЛУДОГОРЕЦ !!!!!!!!!!!!!!!!

Spiwh_Barcelona
27.02.2014 22:07

Както всички Вие така и аз нямам думи за този мач. Това дано го виждаме и от другите отбори като Левски, Цска, Литекс и един от отборите който беше много близо да продължи в Лига Европа Ботев Пловдив. Невероятна вечер и дано да продължават в същия дух. *beer*

MaLkO_LuD94
27.02.2014 22:07

Другата година Лудогорец са сигурен участник в групите на ШЛ *thumb_up*

Spairo
27.02.2014 22:07

Лудогорец обединява България по такъв начин за първи път от много години, така че трябва всички да сме радостни и да благодарим на момчетата за лютата битка, която дадоха на Лацио.Подкрепа до последно срещу Валенсия, който може и на стадиона, който не - пред телевизора и нека си залеем с положителна енергия и да спечелим и срещу Валенсия.
Ето така се постигат резултати с такива хора като Стоев и Златински , които са безкраино скромни и работливи земни хора, които могат да постигнат големи успехи във футбола.

Man_City16
27.02.2014 22:06

Левски и Цска боб да ядът пред Лудогорец (фен на ЦСКА)

levskishampion
27.02.2014 22:05

1994г. се повтаря пичове дано да стигнем и по напред този отбор го заслужава имат голям президент няма цска левски ботев ИМА БЪЛГАРИЯ НИЕ КАТО БЪЛГАРИ ГИ ПОДКРЕПЯМЕ

scouser_pool
27.02.2014 22:03

Един букет цветя за Федерико Маркети от цяла България утре *lol*

gL_Manekena
27.02.2014 22:03

След днес още повече се гордея че съм Българин.Ето това е класа, ето това е борба.Благодаря на Лудогорец че върнаха доста хора както на малкия екран така и на стадиона, немога да повярвам че беше пълен.Ето че хубавата приказка продължава.Успех и само нагоре.

pfcq
27.02.2014 22:06

Голям БЪЛГАРИН си само че се научи че не мога се пише РАЗДЕЛНО НЕ СЛЯТО!! Успех на Лудогорец в следващата фаза ...

visca_barca95
27.02.2014 22:01

ВЕЛИКИИИИ ОРЛИ, БЪЛГАРИ !!! ЛАЦИО СА НА КОЛЕНЕ , ВАЛЕНСИЯ ДА МУ МИСЛИ, ЛУДОГОРЕЦЦЦ ИДЕЕ !!! ГОРДЕЯЯЯ СЕЕЕ С ВАСС !!

Old_Trafford_11
27.02.2014 22:01

Много им върза и трите гола са леко случайни,но си остават ГООЛЕМЦИ!!!

bacardy_breezer
27.02.2014 22:05

Не мисля, че това има някакво значение кой кога е имал късмет важното е че ние се класирахме, а те отпаднахаа*beer* Но мисля, че с Валенсия ще е по-тежко. Някой знае ли къде ще е първия мач ? Тук или в Испания ?

holigan4e
27.02.2014 22:02

Ей айде 1 път признайте успеха на ЛУдогорец бе ! ! ! Лацио имаха 10 пъти по - голям късмет бе хора ! В Италия трябваше да паднат с 2:0 минимум , а тука още в първата минута им върза !!!!!!!!

yayatoure42
27.02.2014 22:00

Уникална победа!!! Няма такава драма, сърдечен удар ще получа...

bacardy_breezer
27.02.2014 22:00

Яд ме е само, че загубихме Моци и Златински за първия мач с Валенсия :/

GrandeBarca
27.02.2014 22:06

с Барт и Дяков няма да се усети липсата

RMcF_
27.02.2014 22:02

Това да е кусура след тоя мач бе пич .... ние бяхме на ръба на загубата бе .... ЛУДОГОРЕЦ ОЛЕ !!

Juventus333
27.02.2014 22:01

Но Дяков се връща.

Fcb10
27.02.2014 21:59

Просто не знам какво да кажа за тези момчета СТРАХОТНИ СА ето това е българския дух за победа , само напред момчета да го мисли следващият ни съперник !

GrandeBarca
27.02.2014 21:59

ЛЪВОВЕ НАШИ,ЛЪВОВЕ МОИ,ОРЛИ НАШИ,ОРЛИ МОИ...няма да коментирам нямам думи*cry*

ManU_FaN
27.02.2014 21:58

ЛУДОГОРЕЦ!!!!💜
Излизаме на терасата с баща ми и се чува ЛУДОГОРЕЦ ОЛЕ :Д лудница САМО ТАКА БРАВО НА ЛУДОГОРЕЦ ГОРДОСТТА НА БЪЛГАРИЯ. 👌

Gopcho
27.02.2014 21:58

Толкова пъти късмета не е бил с нас във футбола .... тази вечер късмета беше с лудогорец! Колкото и да си добър винаги е добре да имаш късмет! Браво лудогорец!

hyha_h
27.02.2014 21:58

браво на момчетата,да са живи и здрави,перфектни

_beroe_
27.02.2014 21:58

Честито момчета, заслужавате го ! *beer*

Ginekologa
27.02.2014 21:58

тази защита срещу валенсия ако играем така ще е ужас

jackbauer24
27.02.2014 21:57

БРАВО ОРЛИИИИ. ВСИЧК ОЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДИМИТЪР ВЕЗАЛОВ *ball**goal**joking**joking**joking**tongue*

rad011
27.02.2014 22:01

Какво го намесваш в темата бе смешник.ПОНЕ тук не искам разправий с чорбари.

ned999
27.02.2014 21:57

До коментар [@comment 1582230] от [@user vankata99]:

ай ся!- е, на стадиона са, подкрепят Лудогорец, не като тебе...пред компютъра.. *smile* Тези 30 000 гърла отде мислиш че са?!... *smile*

marian.iordanov.108
27.02.2014 21:57

Радвам се,че феновете на всички отбори най-после пишат в една тема без да се хейтват. Иначе Лудогорец страхотнии !

stefanBG111
27.02.2014 21:57

НЕ МОГА ДА ОПИША РАДОСТТА СИ ОТ ТАЗИ ПОБЕДА. БРАВО МОМЧЕТА ПОКАЗАХТЕ ЧЕ ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ Е ЖИВ. АЗ НЕ БЯХ ВИЖДАЛ ТАКЪВ ХЪС И ТАКОВА ЖЕЛАНИЕ НА ОТБОРА, ДОРИ ПРИ 2-0 И ПРИ 3-2 . ГОРДОСТТА НА БЪЛГАРИЯ СА ТЕЗИ МОМЧЕТА. НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО ЗА ТОЗИ ОТБОР, НАПРАВО СЕ РАЗПЛАКАХ ОТ ТОЗИ УСПЕХ.,ДАВАЙТЕ МОМЧЕТА СМЕЛО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ВАС.

levskishampion
27.02.2014 21:56

До коментар [@comment 1582230] от [@user vankata99]:

Тука съм пич ЛУДОГОРЕЦ СА ГОЛЕМИ РАДВАМ СЕ ДОВОЛЕН СЪМ

holigan4e
27.02.2014 21:56

Лудогорец просто започнаха много несериозно ! Много съм доволен , че съдбата помогна на по - добрите. Лацио не заслужаваха да победят ! Дано срещу Валенсия да играят малко по - сериозно , а не да заиграят когато вече ножа до кокала. ПОКЛОН ! ГОЛЕМИ СТЕ НЕЗАВИСИМО КОЛКО ВИ КРИТИКУВАТ ! САМО ЛУДОГОРЕЦ И НАПРЕД.

zvmgb
27.02.2014 21:56

ТУКА НЯМА ЛЕВСКИ ЦСКА ВСИЧКИ СМЕ С ЛУДОГОРЕЦ БРАВО МАШИНИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ С ВАС !!!!!!!!!!!!

babavuna
27.02.2014 21:56

До коментар [@comment 1582230] от [@user vankata99]:

Какво общо имат Левски и ЦСКА???

coyb
27.02.2014 22:59

Остави.Не се връзвай. Браво на България за подкрепата. Честито Българи! Луд мач! Луд отбор.! Благодаря! Късмет с/у Валенсия!

angel1998
27.02.2014 21:56

РЕСПЕКТ. Само РЕСПЕКТ за тези момчета. Правите ме горд българин. Плаках от радост за победата.*cup**cup*

lilikoli
27.02.2014 21:55

Браво на Лудогорец,страхотен ма4 *smile* Българи напред !!!

RVP_Reus_9
27.02.2014 21:55

ДЪЛБОК ПОКЛОН за усилията на момчетата! Лацио също играха много добре! Браво и на двата отбора, но най-вече на ЛУДОГОРЕЦ!!!

madridistaaaaaa
27.02.2014 21:55

ЛУДОГОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ С ВАСС ,БРАВО ЗА БОРБАТА И ЗА КЛАСАТА КОЯТО ПОКАЗАХТЕ,БРАВООО,Е ТОВА Е БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ!!!!!!!!!!!!!ГОРДИ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!

golokuche
27.02.2014 21:55

уаааааааааааааааааааа браво браво браво

cabrals
27.02.2014 21:55

Много голям Лудогорец!!! страхотен характер показаха не се отказаха до последно всички се гордеем с тях

adr
27.02.2014 21:55

ПОЛОДИАХ!!!

Както каза коментатора защитата на Лацио и вратаря им спокойно могат да се гръмнат, ама на нас какво ни пука?! *lol*

Браво на Лудогорец, за поред път показаха, че са израснали много сравнение с миналата година. Страхотен дух показаха и заслужаваха победата и да се класират.

RealMadridista
27.02.2014 21:54

ЛУД МАЧ :Д Браво на лудогорец но да не се заблуждаваме лацио ни надиграха... добре че кандрева излезе и имахме мнооого късмет :Д И съдията леко ни подпря ама няма да недоволствам :Д:Д

Chelsea_4_life2
27.02.2014 21:54

еее не това е мач за това този отбор ще просперира за напред просто показа дух характер и воля евалата за което

bacardy_breezer
27.02.2014 21:54

хахаахха МАРКЕТИ ГЕРОЙЙЙЙЙЙ ! БРАВО БЪЛГАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!*party**party**party* ВАЛЕНСИЯ ДА ЗАПОВЯДАТ !!!!

cvetomir.vasilev.144
27.02.2014 21:54

да продалжават да МАЧКАТ така!!!! БРАВООООООО НА ЛУДОГОРЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*cup***smile*

The_Djoker
27.02.2014 21:53

Браво Лудогорец,браво!!!!!Цяла България се гордее с вас *cup**cup**cup*

man4estara10
27.02.2014 21:53

Невероятно!Издивях от радост.Феноменална игра и дух от момчетата!!!

Inevitable
27.02.2014 21:53

До коментар [@comment 1582199] от [@user tishooobg]:

Валенсия най-вероятно ... направо съм настръхнал лелелел БРАВО нА МОМЧЕТАТА.... и много се кефя на Влади просто велик вратар....

toya.stava
27.02.2014 21:53

Никога не се предавай и това е резултата. Футбола рано или късно ти оценява труда усилията хъса,волята,борбеноста, труда и т.н. Велик мач какво да кажеме ! Най силния отбор в България безпорно !

georgi.marinov.98284
27.02.2014 21:53

Уважаеми приятели на футбола ЧЕСТИТО! В Момента плача от радост

paradise11
27.02.2014 21:52

И 2-та мача заложих и 2-та познах ето това е то щастие.

manunitedevils
27.02.2014 21:52

Закривай Лацио! Браво на Лудогорец! Само България!

RMcF_
27.02.2014 21:52

Голяма радост БЪЛГАРИ !! Сиани и Маркети могат просто да се гръмнат !!!! *tongue*

NoDiggity
27.02.2014 21:52

Нямам думи заклевам се!!! Заради такива мачове тази игра е толкова велика!! Това български отбор да направи такъв подвиг не се беше случвало от има няма 10 години!! СТРАХОТНО!!!! Отблагодариха се на пълния стадион по най-добрия начин! Хем се класираха, хем стана спиращ дъха мач!!!! Айде Валенсия!! Елате се пробвайте и вие сега!

Rasho79
27.02.2014 21:52

Честита победа! Феноменален Лудогорец невероятен мач!

RVP_Reus_9
27.02.2014 21:52

Тая година ги спукахме италианците!!!! Само ме е яд онази как спъна Сани Жекова!!!

Juventus333
27.02.2014 21:52

С такива мачове се гордея, че съм БЪЛГАРИН. !!!!!!!!!!!

levskishampion
27.02.2014 21:51

До коментар [@comment 1582192] от [@user futbolista123]:

къде може да е крие се сега тъпото фенче на роналдо и реве хахахахаха

MaLkO_LuD94
27.02.2014 21:51

Просто няма как да си българин и да не ги подкрепяш *smile* Да се готвят Валенсия *thumb_up*

Gogata85
27.02.2014 21:51

Евала на Лудогорец. Тук трябва всички да сме адски горди с това което се случва!!!

babavuna
27.02.2014 21:51

Ебаси мача беше това, радвам се че свърши *lol*

ComsteR
27.02.2014 21:51

Голям ЛУДОГОРЕЦ, Голяма ПУБЛИКА и ГОРДА БЪЛГАРИЯ !!! ЕВАЛА МОМЧЕТА !!!

MesssiMania
27.02.2014 21:51

баси лудите мачове

Франкфурт 3-3 Порто
лудогорец 3-3

ManUnited_
27.02.2014 21:51

гооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооолллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл

VivaLaFootball
27.02.2014 21:50

Честита победа на всички българи! За съжаление нямах възможност да гледам мача, но следващият път ще се поправя. Другият път срещу Валенсия още по-пълен стадион! *smile*

LevskiSf92
27.02.2014 21:50

До коментар [@comment 1582171] от [@user Deco_Sneijder]:

Аре млъкни с тия изказвания смешен си Лудогорец има още много хляб да изяде за да стигне и 2та отбора *wink*

Garrincha
27.02.2014 21:50

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!

Kirilov_10
27.02.2014 21:50

Честит победа на всички, Лудогорец браво !

monte_carlo
27.02.2014 21:50

Феномени, големи са, никога не съм вярвал в подобно чудо, направо се разплаках. БРАВО НА ЛУДОГОРЕЦ !

Absolado7
27.02.2014 21:50

НЯМАМ ДУМИ,КАКВИ ЕМОЦИЙ,ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС МОМЧЕТА !!!!!! *cry**cup**cup*

babavuna
27.02.2014 21:50

Оргазъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъм!
Браво Лудогорец, браво Стойчо, невероятно *beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer*

manutd_forlife
27.02.2014 21:49

БРАВОООООООО!!!!!!! СТРАХОТНО ПОСТИЖЕНИЕ. НЕКА СЕ РАДВАТ СЕГА, ЗАСЛУЖАВАТ ГО.

LevskiSf92
27.02.2014 21:49

Браво напред и нагоре *beer* Сега да му мислят Валенсия не толкова страшни *wink*

korektor
27.02.2014 21:49

Бравооооооо да им е гадно на Жабаритеееее

Momchil_92
27.02.2014 21:49

Лудогорецц великиииииииииииииииииииииииии уууууууууу

Inevitable
27.02.2014 21:49

АЙИИХАИХАХУАУХУАХУ БРАВООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО КЕШАДАААА БРАВО НА ВСИЧКИ БРАВООООООООООООООООООООООООООООО УМИРАМ ОТ КЕФ НАИСТИНА .......... НАПРАВО ПОЛУДЯВАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

levskishampion
27.02.2014 21:49

ВАЛЕНСИЯ ЕЛА ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОЙ СА ЛУДИТЕ ОТ РАЗГРАД

NoDiggity
27.02.2014 21:49

БРАВОООООООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!! БЪЛГАРИИИИИИИИИИИ ЮНАЦИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!! ВЕЛИК ЛУДОГОРЕЦ!!!!!!!!!!!! ВЕЛИКИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!

levskishampion
27.02.2014 21:47

БЪЛГАРСКИЯ ДУХ ПРИПОМНЯМ СИ 94-ТА АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЧКАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

dzola1905
27.02.2014 21:47

не мога да повярвам какво се случва . Невероятни !!!!!!!!!!!

rockytoo
27.02.2014 21:46

Останах без глас стадиона е напълнен ще се разрева от радост

BuTaMuH_C
27.02.2014 21:46

фен съм на Маркети *lol* обичам го !!!

RMcF_
27.02.2014 21:59

От сега нататък нашия любимец се казва: Федерико Маркети !!!!!!!!! УРАААААААААААААААААААААААА !! ГОЛЯМ ЛУДОГОРЕЦ, ГОЛЯМ МАЧ, ГОЛЯМА ВЕЧЕР...

NoDiggity
27.02.2014 21:46

хахахахаха и аз!!!! Най-големия вратар в света!!! :Д

wesselin1994
27.02.2014 21:44

Тоя отбор заслужава най-малко полуфинал! Браво. Уникално.

angel1998
27.02.2014 21:44

ДА. ДА. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ.*cup**cup**cup**cup**cup**cup**corner**corner**corner**ball**ball*

Deco_Sneijder
27.02.2014 21:44

ЗАСЛУЖИХМЕ СИ ГОООООООООООООООО ЛУДОГОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦ ЖУНИОР КИШАДААААААААА

Paladinov
27.02.2014 21:44

Гооооооооооооооооооол!!! Ай дръжте за България !!!

NoDiggity
27.02.2014 21:44

Хора ще получа инфаркт заклевам се! ХАХАХХАХАХА :Д :Д :Д ТАКЪВ ДРАМАТИЧЕН БЪЛГАРСКИ МАЧ НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ ОТ ДЕТЕ!!!!!! БРАВО ЛУДОГОРЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

levskishampion
27.02.2014 21:43

пребииииииииииииииииииииииииииииииии жабаритеее МАчКАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЛУДОГОРЕЦ

DanGeRoUs7
27.02.2014 21:43

ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

Calutras
27.02.2014 21:43

ГООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

MesssiMania
27.02.2014 21:42

офффффффф точно по български много лесни голове :@

vlatkyn
27.02.2014 21:40

Мамка му, пасивната засада е тъпотия, има засада и това е борда на футбола да спре да прави тъпи промени

mladen12
27.02.2014 21:37

Еййййй след гола трябваше само да се защитаваме и да чакаме да ги ударим на контра *sad*

Double_De
27.02.2014 21:37

тези хора не знаят ли какво е катеначо..........................

Momchil_92
27.02.2014 21:36

ооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо гоооооооллллллл Лудогореццццццц бравооооооо беееееее yeesssss beeeeeeeee

Deco_Sneijder
27.02.2014 21:36

Радвам се че съдиите не ни отрязаха в случая,щото често се случва,аз лично очаквах да не го признаят...страхотно е чувствотоооооооооооооо

chelsea_fannn
27.02.2014 21:35

Евала , голям отбор ! Ето това са добре вложени пари ! Домусчиев достоен българин !

angel1998
27.02.2014 21:35

ЙЕС. Яжте жабарчета мръсни.*ball**ball**ball**ball**ball**ball**ball*

bigfire
27.02.2014 21:35

ГОВОРЕТЕ СЕГАААААА!!! :@ :@ :@ ОБИЧАМ ВИИИ ЕЕЕ!!! БЪЛГАРИЯЯЯЯ! *cry*

visca_barca95
27.02.2014 21:34

ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ , продължавамеееееееееееееееееееееееееееееееее

Inevitable
27.02.2014 21:34

ИУАЬХУАХХУАХУХУАХУАХУ ХУАХУ АХУ ХУАХУ АХУХУ АХУ ХУАУХ А БРАВО МОМЧЕТААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!! ЗАСЛУЖАВАТЕ ГОООООООООООООООООООООО ОСОБЕНО ВРАТАРЯЯЯЯЯЯЯЯ ВЕЛИК СИ ВЛАДИИИИ

RQuaresma
27.02.2014 21:34

ГООООООООООООООООООООООЛ! БРАВО ЕЕЕЕЕЕ!

BuTaMuH_C
27.02.2014 21:34

съжалявам,че прибързах с думите си,че нашите отпадат !! бравооо

NoDiggity
27.02.2014 21:34

ЕЙ ГО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!! МАЛЕ ПОЛУДЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ!!!!!!!!!!!!!!!!! ИЗРУДИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!

dimoigracha3
27.02.2014 21:34

гооооооооооооооооооооооооооооооооол айде лудогорец

rad011
27.02.2014 21:34

ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ

crip1
27.02.2014 21:34

ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

Deco_Sneijder
27.02.2014 21:34

ТОВА БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ УМИРАМ ОТ КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФ ЛУДОГОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦ

levskishampion
27.02.2014 21:33

БРАВООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО УНИКАЛНИ БЪЛГАРИИИИИИИИИ ЮНАЦИ ИЗБУХНИИИИИИИ

RMcF_
27.02.2014 21:33

ГООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

panew
27.02.2014 21:33

ГГГГГГГГГГГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ЕВАЛААА

BuTaMuH_C
27.02.2014 21:33

Ицооооооооооооооо !!!!!!!!!! ГОООЛ 100% ГОЛ !

dani_chelsea96
27.02.2014 21:33

ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

DanGeRoUs7
27.02.2014 21:33

ГОООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

BuTaMuH_C
27.02.2014 21:32

айде Платини е човек на УЕФА тука ;д;д;д 100% ще направи нещо

crip1
27.02.2014 21:31

Тоя мишок Платини ако влезе сме загубени.

BuTaMuH_C
27.02.2014 21:30

всички викахте,че Безяк е дърво *smile* е всички дървета ако са такива,няма да имат грешка

petko9305
27.02.2014 21:29

Виждате ли сего когато Лудогорец нямаше какво да губи треньора им промени манталитета и заиграха свя си футбол.

AC_Milan_92_45
27.02.2014 21:29

Айде момчета с вас сме, давайте майка му стара, айдееее

manutd_forlife
27.02.2014 21:28

Сега не трябва да им даваме да дишат докато не получим това което искаме. Вярвам, че ще успеят да продължат !

babavuna
27.02.2014 21:26

ДАВАЙТЕ БЪЛГАРИ!!!
Заслужаваме да продължим, толкова много усилия и положения изтървахме *sad*

ned999
27.02.2014 21:26

...пожелахме си бърз гол, браво!...Айде сега умната! *smile*

lampzz
27.02.2014 21:27

Сега да си пожелаем още един!! *smile*

BuTaMuH_C
27.02.2014 21:26

офф защо го има това правило за гол на чужд терен...ние имаме 1,а тия 2

Deco_Sneijder
27.02.2014 21:24

ГОРЕ ГЛАВАТА ХОРА КАЗАХ ВИИ ШАНСОВЕТЕ СА ЖИВИ ЛУДОГОРЕЦ ЗАПОЧВАТ ДА ИГРАЯТ СВОЯТА ИГРА!!!

MaLkO_LuD94
27.02.2014 21:24

айде 2-2 и ще гледаме Валенсия а после и още по-големи отбори *smile*

MaLkO_LuD94
27.02.2014 21:23

До коментар [@comment 1582014] от [@user KMFDM]:

Предполагам не е изненада че си т*п *wonder*

Absolado7
27.02.2014 21:22

ДАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

dani_chelsea96
27.02.2014 21:22

голлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл АЙДЕ ЛУДОГОРЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ

vasilis5454
27.02.2014 21:21

отбора на лацио има качествени футболисти само с един безяк и един мисиджан няма как да стане

miro211
27.02.2014 21:20

нищо не е загубено виждали сме какви ли не чудеса!

levskishampion
27.02.2014 21:18

Това беше края няма какво да се лъжем и надяваме на нещо хич не играят точно пред пълен стадион да се издънят така

levskishampion
27.02.2014 21:35

ГОСПОД Е БЪЛГАРИН ВЯРВАЙ МИ

krasenkrasen
27.02.2014 21:22

И все пак има време браво ве Безяк !!!

levskishampion
27.02.2014 21:21

Направиха голямо нещо за България всички сме горди с тях и другата година се надявам да влезат в групите на шл

krasenkrasen
27.02.2014 21:20

И късмета на всичкото отгоре не е с тях.. Просто лош ден и все пак не е малко това което направиха до сега

Ginekologa
27.02.2014 21:18

До коментар [@comment 1582008] от [@user princeska.namax]:

да но ще са лацио май*wink*

Big_Ivan017
27.02.2014 21:16

Трябват ни само бързи атаки + контра атаки... мисля че само така ще има евентуално чудо! Успех на нашите! *smile*

vasilis5454
27.02.2014 21:15

айде пак станахме за смях и тоя марселиньо е най големия дльжник

krasenkrasen
27.02.2014 21:16

Вярно играем трагично днес,но не виждам някой да ни се смее?!

Ginekologa
27.02.2014 21:14

До коментар [@comment 1581997] от [@user princeska.namax]:

теглен е вече

petko9305
27.02.2014 21:14

Изглежда Лацио играят по-правилно от Лудогорец в тактически план и за това е отговорен треньора на Лудогорец, но също така Лудогорец играят някак си страхливо.

BuTaMuH_C
27.02.2014 21:13

абе поне се представиха много добре - 5 победи и 1 равенство,без загуба в групите *smile* респект

monte_carlo
27.02.2014 21:12

За жалост не виждам как ще стане чудото, много глупаво подходиха нашите,сякаш търсят 100% гол и оголиха всичко ! На кого беше нужно чак такава агресия не ми е ясно, но липсва опит това е. Лацио просто издебна момента.

Double_De
27.02.2014 21:14

Прав си по-добре да бяха играли на контра атака яко затворени и да чакат шанса си или до дузпи, но липсата на опит, а и да тръгнат да се надиграват с лацио до това води....

ned999
27.02.2014 21:11

трябва да върнат един бърз гол.., има време...

Double_De
27.02.2014 21:10

този резултат сам по себе си говори, че лацио са подценили 1вата среща за наше огромно съжаление...

holigan4e
27.02.2014 21:10

Край ! До тука бяха ! Много несериозно подходиха в началото , а 2-рия голя просто си го оставиха само като на парад да мине......как да не те е яд

rand0m
27.02.2014 21:10

Айде догодина пак..Като за 1ва година отлично *smile*

Deco_Sneijder
27.02.2014 21:03

Като видях още как почнаха второто ми е ясно какво ще стане с Лацио,победа за Лудогорееееееееееееееец!Нашите излизат много надъханииии!

BuTaMuH_C
27.02.2014 21:10

каква победа бе брато...

levskishampion
27.02.2014 20:56

Трябва да ги натиснем и един бърз гол нещо се притесняват ли не знам не играят добре

kostakozara
27.02.2014 20:59

Наще са шаш и паника.Добре че не допуснаха 2ри гол.Очаквам промяна на полувремето и изравняване на резултата!

futbolista123
27.02.2014 20:55

айде сега е момента да покажем че сме с духа на шампиони безяк ще ги попари давайте вие сте момчета и да паднете и да биете майната му важното е че прославихте България това е най-важното няма какво да губим след почивката искаме този Лудогорец които познаваме -С ДУХА НА ШАМПИОООООНННН !!!!!

Efix
27.02.2014 20:54

На високи обороти с Лацио - това е истинския мач, който ще покаже колко всъщност са добри Лудогорец.

ned999
27.02.2014 20:52

...направо не мога да ги позная- в Италия ги "изядоха" с 10 човека, а тук, пред 30 хиляди... играят без дух, няма преса... *sad*

Fcb10
27.02.2014 20:52

Няма такъв късмет просто второто ако ги натиснем ще вкараме и ще всеем паника губим центъра което не е добре....

Deco_Sneijder
27.02.2014 20:51

Лудогорец влезнаха много плахо в този двубой,имаше и напрежение,а гола от съблекалната допълнително им свали самувствието,вижда се,че взеха да се уравновесяват,но ако продължим с тази игра ще получим втори гол и това ще бъде още 1 пирон в ковчега...Иска ми се Лудогорец да покажат своята игра и тогава вече няма да имаме проблеми,нямаме толкова чисти положение,нещата не са на добре...

monte_carlo
27.02.2014 20:50

Лацио играе по съвсем различен начин от първата среща. Според мене шансовете на Лудогорец са минимални,ако тази игра се запази и второто. Лацио налага много голяма преса и нашите изнасят трудно топката, това води и до много грешни пасове... Дано второто да успеем да намерим някакво решение все пак и да се класираме.

krasenkrasen
27.02.2014 20:52

Гола ги шокира дано се оправят.. Вижда се, че Дяков го няма и неможем да я изнесем

NoDiggity
27.02.2014 20:49

До коментар [@comment 1581954] от [@user KMFDM]:

Виси на майка ти клитора боклук мизерн! Важното е, че се окопитиха след гола и не рухнаха психически! Айде 2рото полувреме Мисиджан да разтреля гадния жабар на вратата и да ги пращаме с чартъра към Рим!

edyy_789
27.02.2014 20:44

До коментар [@comment 1581954] от [@user KMFDM]:

Хаха точно нас ли ? *lol* *lol*

rudnika
27.02.2014 20:40

Коментаторите са под всякаква критика. Много дразнещи ,едни и същи глупости говорят всеки мач ,години наред. Много ме е яд ,че трябва да да ги търпя или да спра звука и да гледам картинки. Така и не се намери добър коментатор по БНТ да надъха с думи и да вдигне духа с хубави фрази. Колкото до мача ,много лошо се представяме засега или по-точно Лацио се представят много добре. Успех за нашите.

tothotspur1
27.02.2014 20:33

Споко мача е X*cup* само че гола е второто полувреме.

crip1
27.02.2014 20:17

тия тапаци от БНТ да земат да си опраят сайта ли.....

futbolista123
27.02.2014 20:16

защо сега се скрихме хайде да ги подкрепим можем да ги победим затова са тези 35 хиляди на стадиона давайте с вас сме момчета

BuTaMuH_C
27.02.2014 20:14

ами дай Боже да ги елиминираме..ще е трудно

RQuaresma
27.02.2014 20:13

Мача ще е много дълъг за феновете на Лудогорец,давайте момчета с вас сме!

RVP_Reus_9
27.02.2014 20:06

Стегнете се! Щом ги бихме в Италия и владеехме инициативата, занчи момчетата не отстъпват на Лацио! Ахх само как ме е яд за изпуснатата дузпа!!! Но това е минало и трябва само напред да гледаме. Мачкайте момчета!!

LevskiSf92
27.02.2014 20:03

Винаги сме така ей преди години Литекс би Бате Борисов в Беларус с 1-0 и на реванша падаше в редовното време с 1-0 и в продълженията паднаха с 4-0.Май натам отиват нещата :/

dzola1905
27.02.2014 20:03

Редовен гол .. лошо *sad* наще момчета имат шансове просто трябва да се стегнат. Успех Лудогорец !!

MaLkO_LuD94
27.02.2014 20:01

Лудогорец напълно заслужават стадиона да се напълни *thumb_up*

MesssiMania
27.02.2014 19:58

не мога да повярвам на очите си стадиона е пълен

futbolista123
27.02.2014 19:56

МАЧКАААААААААААААй айде най големите сме БЪЛГАРИТЕ айде победа а стадиона и атмосферата са чудесни дано феновете на Лацио да запомнят тази агитка и да се страхуват само като чуят за българия айде само нашите ЛУДОГОРЕЦ напред

kros4o
27.02.2014 19:53

Кайсара е хем титуляр, хем резерва хаха

BARMANA1981
27.02.2014 19:39

Давайте българи БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.Смачкайте жабарската сган.Само колко хора има на стадиона направо ми правят кеф.

gL_Manekena
27.02.2014 19:35

Лудогорец обедини всички български фенове, тази вечер на стадиона и пред телевизора забравяме за миг нашите отбори и подкрепяме само един.Успех момчета, нека приказката продължи *smile*

The_Djoker
27.02.2014 19:26

Давайте лудогорци,напред към 1/8 финалите *cup*

sakata_97
27.02.2014 19:18

Айде искаме мач с Валенсия,само Лудогорец УСПЕХ*cup**cup**cup*