РВП: Дайте шанс на Дейвид Мойс

12:41
РВП: Дайте шанс на Дейвид Мойс
Звездата на Манчестър Юнайтед Робин Ван Перси призова феновете на тима да бъдат по-толерантни към мениджъра на тима Дейвид Мойс.

През настоящия сезон червените дяволи се представят много слабо и са на път да останат извън битката за какъвто и да е трофей.

Според Ван Перси, вината не трябва да се търси само в Мойс, а също така и в играчите.

"Мениджърът има нужда от време. Мойс работи здраво, както и ние. Много е лесно да посочиш него за виновник. Трябва да се справяме по-добре на терена. Намираме се в отвратителна позиция в шампионата, аут сме от купите, с Шампионската лига също ще бъде трудно. Много сме разочаровани, това е един много труден сезон за нас. Понякога играем добре, но не винаги. Нямаме късмет, но това не е оправдание. Трябва да променим нещата", сподели Ван Перси

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biberonkata29
02.03.2014 13:45

Съгласна съм ! Махнат ли Мойс всичко ще се нареди , проблемът е в него !

whispersound
03.03.2014 22:42

Да ,но нали знаеш ,че Юнайтед не са както повечето отбори,да сменят веднага при лоши резултати.Имам чувство,че Мойс ще се задържи доста.И аз не съм му вече привърженик, но спекулациите за уволнение са си само спекулации.

whispersound
28.02.2014 15:09

Отделно от безделието на Мойс,и онзи Невил,който най ме дразни щото всеки мач седи с кръстосани ръце и зяпа небето,но не и игрището(ебати тренйорския състав честно)май взимаме играчи за позиции на които имаме доста такива,а за тези за които наистина имаме нужда нищо не се прави.Всички играчи се ротират на нетипични за тях позиции ,и от там няма грам идея в играта.Няма как да изгоним който и да е ,но е смешно ,че елементарни грешки които се отчитат и от фенове,анализатори и преса и всеки един ,който наблюдава отбора,така и не се взеха под внимание точно от Мойс и компания и продължават с безумието,да ни правят супер неадекватен отбор.

biberonkata29
28.02.2014 11:31

Напълно съм съгласна с теб ! Той просто незнае какво да направи , играчите му се чудят как да постапят той седи на скамейката и си почива

Salient
28.02.2014 01:16

Абе не мога да разбера някои хора. Наистина ли си мислите, че ако Мойс успее да привлече класни играчи през лятото това ще гарантира по-добри резултати през следващия сезон? Мениджърът е основната движеща сила в един отбор, а това при Юнайтед аз не го виждам. Въобще не искам да се повтаря периода при Ливърпул през лятото на 2011, когато Далглиш пръсна 100 милиона за абсолютни дървари и накрая дори завърши по-зле от предишния сезон (като изключим спечелената Купа на Лигата с дузпи срещу Кардиф). Ако Мойс ще изгражда нов Евертън, определено е сбъркал мястото.

Силно впечатление ми направи как Мойс се излежава на скамейката, докато играчите се чудят какво правят на терена срещу Олимпиакос. Как не се опита да промени нещо в отбора в хода на мача. Абсолютно никаква промяна след почивката. Отборът изиграва стабилен мач срещу Кристъл Палас с много добър избран състав и 3 дена по-късно излиза срещу Олимпиакос като сменя състав. Защо? Футболистите не са играли 10 дена, даже бяха на лагер в Дубай. Защо по дяволите Мойс прави такава голяма ротация след прилично изигран мач след като е напълно излишно? И това не е единственият случай. По-рано през сезона също съм забелязвал това. Мойс сериозно трябва да се стегне, да наложи някакъв авторитет и да показва резултати. Ако това не се промени драстично, очаквам Мойс да бъде уволнен най-късно през декември 2014.

MU121
27.02.2014 19:06

Йънг, Уелбек, Клевърли, Смолинг от тези най много първия да си отиде и това не е сигурно.Достатъчно хора си тръгват сами лятото не вярвам да махнат някой който не иска да си ходи.

edyy_789
27.02.2014 18:43

Дайте шанс на Мойс , скрита сила има в него , той ще завърне радоста и светът ще оцеле. *lol* *lol* *lol*

levskishampion
27.02.2014 18:18

Не мисля че трябва да му даваме шанс той направи си прави тактиките от Евертън така не можем да направим нищо ние не сме карамелите ние сме Червените Дяволи моля г-н мойс да промени нещата или да напусне сам балкански отбор ни смачка имам чуството че Лудогорец може да ни бие с тази игра

ComeOnYouReds
27.02.2014 17:08

Аз пък си мисля Перси да си седне на пейката звездьото за 2-3 мача и много ясно да разбере че ако иска да играе за Юнайтед няма да му стигне само името а ще му трябва желанието и хъса от миналият сезон!5 положения подред изпуска които нападател от неговата класа е длъжен да отбележи,ако не всичките поне 4 от тях!И без тва сезона е загубен забивай ги на пейката всичките които не са доволни от тренеровките,от методите от треньора от всичко да им на**еш едно хубаво световното и да се научат!Звездички такива само на стари лаври лежат!Не може най-големият отбор в света да се дърпа от един 40 годишен човек и от едно 18 годишно пишляме пък звездьовците от страни да гледат и да обясняват колко нямали късмет и им трябвало време да свикнат!Или раздаване на 100 % или пейка да им го каже кратко точно ясно,не мисля че с юношките ще постигнем по-лоши резултати ето вижтеги Тънито и Кол как си играят в Фулъм!

Written
27.02.2014 16:37

Който вика и иска "Мойс вън" сериозно е сгрешил при "избора" на любимия си отбор! Мислите ли, че след като самия Фърги си избра заместника няма да му дадат на Мойс време да покаже на какво е способен ? 6 години договор има Мойс, аз съм сигурен, че и с гръмове и трясъци да се проваля всеки нов сезон, поне 3 години ще изкара начело на Юнайтед. Проблема не е само в Мойс, как да наредиш тези играчи, след като имаш само 4-5 качествени - един Янузай, Рууни, Перси и Мата ? Как да ги наредиш така, че и некадърните англичани да играят постоянно (щото след 4 месеца са на световно и не трябва да си губят "формата"). Как да няма проблеми в центъра на игрището, след като Фелайни беше контузен, Фил Джоунс се контузи и предполагам стотици хиляди други проблеми. Време му трябва, и му трябва най-важното да се разтовари от излишни елементи. Йънг, Уелбек, Клевърли, Смолинг ... трябва нов ляв бек, десния ни бек не е на ниво, централните ни защитници ме карат да си издера очите!

nvidic
27.02.2014 19:01

Много малко хора мислят като теб и това е основно ,че те са фенове на Юнайтед от 2007 насам може би и просто не могат да понесат сезон без поне един трофей !!! Имаше интервю ,в което Пол Скоулс беше казал ,че сезона би се развил по доста различен начин ако ги нямаше тези контузии ,понеже аз лично не помня да сме били с толкова контузени играчи през целия сезон ,естествено имаше години ,когато пак сме имали доста контузени ,но за период от един или два месеца и след това почти всички са завършвали сезона ,докато тази година имаше само период ,в който и Перси и Рууни и Карик бяха само 2 месеца извън терена без да говорим за другите контузени !!! Другия проблем е и отношението на играчите към треньора ,все пак той не е на терена да играе и точно те трябва да правят това ,което той самия иска !!! Другото ,което е интересно е и отношението на Перси специално на него ,понеже той в последно време се набива на очи и като игра и по неговите изказвания след слаби мачове !!!! Иска се време ,но в България това няма как да го разбере никой понеже ние сме свикнали да правим нещата набързо и каквото стане !!!! Така е и в българския футбол ,за един сезон се сменят сумати треньори и после се питаме защо нещата не вървят !!! И на мен не ми е приятно да ги гледам в такова състояние ,но по-зле не може да стане ,така че от сега нататък ще трябва лека полека да се оправят нещата ,ако ще и 5 години да се чака !!! Това щеше да се случи все някога ,дори и САФ да беше останал още няколко години ,но по-добре сега да са тези тежки мигове и да се минава и след това като се сработят новия треньор и екипа му с футболистите да се радваме на играта и успехите на отбора !!!!

NoDiggity
27.02.2014 15:46

Никакъв шанс не трябва да му се дава на тоя бездарник! Вече 30+ мача отбора играе без облик, а тоя за 1 година начело дори не можа да разбере как да нареди състава си отпред, така че да му носи голове и успеваемост! МОЙС ВЪН!!!!

Cristian0
27.02.2014 15:29

Перлата в лятната селекция се казва Марко Ройс и ако това стане остава "САМО" да се смени цялата защита и отбора е готов !!!

Tarando
27.02.2014 14:53

А бе вас не ви разбирам. Мойс е едва от една година в тима и ако питаш мене се справя горе долу стабилно за нов мениджър на Юнайтед. Един отбор да не би да се гради за 7-8 месеца?! Мойс още не е разучил този отбор па да купува играчи. Вие да не би да искате Юнайтед да станат като останалите отбори където сменят по мениджър на всеки няколко месеца. Айде вместо да хленчите да приемете положението и да бъдете търпеливи. Вашето търпение бива да е малко ама. Свикнали сте да печелят постоянно трофей и айде като дошло време за промяна. КРАЙ!
Аз съм фен на Юнайтед от 5-6 години и винаги съм го подкрепял. Затова в този момент проявявам търпение. Ако и вие сте ИСТИНСКИ фен, ще спрете да хленчите

DuFkaTa
27.02.2014 15:22

Мойс не изгражда, той разрушава !! За какво му е да разваля отбор шампион, да го направи средняк и чак тогава да гради на ново. Никой гранд след смяна на тренер не е имал такъв огромен спад !!! Мойс за мен не е точния човек за Юнайтед, но това си е мое мнение. Радвам се че не трябва да взимам аз това решение, защото все си викам: Юнайтед ще се оправи, трябва му време...обаче след като видя как играеме или тъпите грешки на Мойс, и си викам да се маха по скоро и да докарат някой класен специалист.

kt 9797
27.02.2014 14:38

Надявам се след евентуалната чистка през лятото Мойс да привлече класни играчи ,че с този състав просто няма накъде.

rooney_fen_256
27.02.2014 13:44

Това лято ще е решаващо за Мойс. Той трябва да изгради своя отбор. Руни вече показа, че иска да остане, а Мата дойде напълно доброволно, което означава, че също би искал да е част от този отбор. Янузай е може би най-благодарен към Мойс, защото той го наложи. Тези футболисти трябва да са основата на отбора, тъй като те показаха, че искат да са в Юнайтед. Лятото защитата задължително трябва да се стегне и също така да се вземе така желания разиграващ халф. Аз лично много се надявам Ник Пауъл да бъде върнат и наложен в първия отбор.

finer
27.02.2014 13:04

Мойс трябва да започне да си върши работата !
Играчите трябва да започнат да играят с желание а не да излизат на терена все едно преди мача са ги били с чук в главата !
Също така ДУХЪТ на отбора го няма !

BuTaMuH_C
27.02.2014 13:03

е,че той вече има един спечелен трофей *smile* не е като да е нищо

MU121
27.02.2014 12:59

Перси е един от главните виновници за това полужение,играе без всякакво желание.

wba
27.02.2014 12:55

Ай сиктир бе.Вече близо 1 година съспива отбора. Колко шанс искаш още. Да ходи да става треньор на дърводелски отбори. Не става за голям отбор. Срамота е цял мач срещу Олимпиакос да нямаш 1 точен удар.