Анчелоти: Прекрасен мач за нас, но нека не подценяваме реванша

10:24
Анчелоти: Прекрасен мач за нас, но нека не подценяваме реванша
"Футболистите на Реал Мадрид показаха прекрасна игра в първия мач с Шалке", заяви треньорът на испанския гранд Карло Анчелоти след изразителната победа с 6:1 в Гелзенкирхен.

По два гола отбелязаха неговите играчи Карим Бензема, Гарет Бейл и Кристиано Роналдо. Ответният мач ще се играе на 18 март в Мадрид.

"Доволен съм, проведохме идеален мач, всичко премина по наш сценарий. И тримата нападатели отбелязаха голове, но не им отстъпваха по качество на игра и другите им партньори. Трябва да уважаваме съперника и неговите фенове. Предстои ответен мач, а във футбола понякога се случват странни неща. Да, нашето преимущество е огромно, но никой не е отменял реванша", каза още Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NoDiggity
27.02.2014 12:29

Колко е различен Анчелоти от Мауриньо.. *smile* Ако беше Мауриньо в момента треньор щеше да излезе и да каже след мача - "ние сме най-великите, Шалке нямат шанс, бяха много слаби и т.н." Анчелото уважава противника до последно! И на децата в детската градина им е ясно, че шансовете на Шалке са 0%, но важното е да покажеш респект към противника! Тая година според мен Реал ще вземат ШЛ ако продължават с такава игра *smile*

levskirealfen
27.02.2014 15:16

Има и друго сравнение между 2-та! Без съмнение поне според мен Моу е най-големият тактик от всички треньори, но припомнете си само колко скандали имаше в Реал поради негова вина?! И сега се запитайте колко скандала има при Анчелоти! Перес искаше точно такъв мениджър, както навремето при Дел Боске. Човек който да е като баща на играчите. Анчелоти е един изключителен специалист!

Gopcho
27.02.2014 10:41

Флорентино Перес и компания да излезнат на реванша, шалке пак не може вкара 6 гола *lol*