Кийн: Мойс сигурно е шокиран от липсата на класа в Юнайтед

15:19
Кийн: Мойс сигурно е шокиран от липсата на класа в Юнайтед
Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн разкритикува остро червените дяволи след загубата от 0:2 от Олимпиакос в първи осминафинален мач от Шампионската лига.

"Мисля, че Мойс би трябвало да е шокиран. Той отиде в Юнайтед през лятото, очаквайки велики неща. Вероятно ги е наблюдавал отблизо и според мен наистина е шокиран от липсата на качество във футболистите, с които работи", избухна Кийн.

"Не мисля, че някой от нас е очаквал подобен развой на мача. Трябва да отдадем дължимото на футболистите Олимпиакос, които наистина бяха добри. Бяха по-агресивни и технични, просто бяха по-добри от тези на Юнайтед тази вечер", допълни легендата на червените дяволи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biberonkata29
27.02.2014 19:58

Каквото и да става аз си оставам вярна фенка на Юнайтед !!! За мен отбора е прекрасен и мисля че ако се стегнат може да се качим от 6 на 2 дори и на 1во място ! Просто им трябва подкрепата на Мойс , той е треньора той трябва да ги подкрепи !!!

biberonkata29
27.02.2014 19:46

Тук не съм сагласна че нямат класа , просто Мойс трябва да ги стегне и сериозно да започнат да играят ! Те само цетриране само това знат пропускат елементарни голове , но завиги си остават велик отбор !

luiz_lfc
27.02.2014 14:12

Единствения който с тези играчи може да направи Юнайтед шампион е САФ и сами ще го видите дори да махнат мойс следващият също ще се провали просто в Юнайтед класа няма!

Palko
27.02.2014 13:09

Според мен трябваше поне една година да оставят Маик Филан помощник тренера на Фърги мисля,че щяхме да се представим на по-добро ниво от това с Мойс

biberonkata29
27.02.2014 07:53

Трябва много сериозно да се стегнат и да донесът победа в Англия !!! Незнам Мойс какво ще направи , но трябва да ги победят !

babavuna
27.02.2014 01:44

Треньора им е под носа, но няма кой да го назначи. Да сложат Кийн и да видите какво става *lol*
Направо ще са като терминатори по игрището, а не както в момента *angry**angry**angry*
На моменти имам усещането, че Фърги нарочно сложи некадърник начело на Юнайтед*scared*

avalon2468
26.02.2014 21:26

хора...мойската искаше на всяка цена фелайни...разбирате ли този треньор колко разбира от футбол?

avalon2468
26.02.2014 21:21

изказването на Рой Кийн "Ние сме с промити мозъци, че Премиър лийг е най-доброто първенство. Това са пълни глупости. Премиър лийг просто е най-добрата марка, но всъщност футболът там изостава от други държави, а това се отнася с двойна сила за Манчестър Юнайтед. " Бих искал отговорът ви да не е в едно изречение. Благодаря *smile*

petko9305
26.02.2014 20:46

Възможно ли е самите играчи нарочно да играят така слабо за да се махне Мойс от клуба ?

red_army_10
26.02.2014 20:17

САФ с подобни играчи е печелил титлата неведнъж. Не казвам, че Мойс е мега зле, човекът с доста сериозни лишения откъм финансово гледна точка поддържаше добро ниво в Евертън, но разликата между карамелите и МЮ във всички аспекти е феноменална. Рядко има треньори с липса на опит в големи тимове, които пасват идеално в клубове като МЮ. Нещата, обаче опират и до характер, настройка, тактика, начин на работа и т.н. С цялото ми уважение към Дейвид, но гледайки стилът, който практикува и поведението му, то не го виждам в клуб от калибъра на Юнайтед. Не знам дали с времето той ще ме опровергае, но истината е че ще му трябват години докато се нагоди към обстановката и очакванията в подобен тим.

goshootpochivka
26.02.2014 20:08

Иначе за наставник на Юнайтед,веднага ми изниква в главата като сцена от филм,някой треньор викащ мотивиращ,изнасящ речи или нещо от сорта а бе кажи си го "Съра" такъв вид треньор трябва на Юнайтед,а за съжаление не мога да се сетя за такъв в днешно време,може би Юп Хайнкес (въпреки,че не е точно такъв тип,но дисциплината,тактическата подготовка,както и физическата са на едно доста високо ниво) би свършил работа,но и той е на години и надали ще се задържи за дълго. Може би Лаудруп е вариант много ми хареса в Суонзи не знам защо го уволниха.

goshootpochivka
26.02.2014 19:59

Съставът на Юнайтед от няколко години се вижда,че издъхва и трябва промяна.Просто присъствието на Съра и лошата форма на другите отбори в Англия + Добрата форма на Перси и Руни миналия сезон замазваха положението.Не мисля че Мойс е един от най-добрите наставници,но не може да се вини във тази ситуация.Алекс Фергюсън просто остави един куц състав,през годините много пъти се е канел да се откаже,но все пак е разполагал с качествен състав и е продължавал,а сега .... само Руни и Перси (донякъде- Като се изключат контузии,непостоянна форма на Перси.Миналия сезон бе на ниво,но този ... ) са качествени футболисти от Манчестър + Мата ... трябва изцяло нов отбор,отделно от това,че ще е трудно да се купят само нужните футболисти в рамките на 1-2 сезона отделно трябва да се сработват затова е препоръчително купуването на играчи около 20 годишна възраст и поглеждане към школата и да се предотвратят ситуации като Погба.При неразбирателство на Байерн с Тони Кроос трябва да се реагира веднага от Манчестър,Халфовите линии на повечето грандове са пренаситени затова трябва да се пробват за Дракслер,Гризман е добра опция също,като цяло има много млади перспективни играчи в Европа към които трябва да се обърнат.Трябва да изградят колектив възможно най-бързо.

NoDiggity
26.02.2014 19:12

П.С. Британски мениджъри(тъй като си е Шотландец все пак)

NoDiggity
26.02.2014 19:10

Само се замислете от изминалите мачове от началото на сезона във всички турнир(не знам колко са ама са поне 35-40) дали е имало мач, в който тотално да надиграем противника, даже не тотално а въобще да сме го надиграли! Аз за такъв мач не се сещам честно! Щом отбори като Фулъм, Уест Бром, Суонзи и т.н. те спъват и то не еднократно - треньора има 90% вина! Да нямаме най-добрите играчи в момента и половината чеп за зеле не става от тях, но при една свястна тактика, преса и борба нещата щяха да са различни в 50% от загубените мачове! Просто главата не ми го побира каква е целта когато се защитаваме играчите(и в частност защитниците) да стоят и да чакат противника да направи нещо с топката. Да не говорим, че Мойс само мрънкаше как Рууни и РвП били контуззени и от там идвал спада на отбора, върнаха се и той завалията дори не знае как да ги използва! Слага ми Рууни в ролята на 10ка, Мата по крилото, Клевърли опорен халф, Смолинг бек... тоя човек не знае какво прави! Време е Юнайтед да наруши традицията с мениджърите и да се назначи кадърен човек ако ще и пакистанец да е! САФ беше един от малкото и последни големи английски мениджъри! В момента добър мениджър от Албиона - НЯМА!

Salient
26.02.2014 17:59

А аз съм шокиран от липсата на треньор.

scouser_pool
26.02.2014 17:05

Даа , даа футболистите са виновни , толкова са слаби , че спечелиха ВЛ миналия сезон без проблем , битч плийс , да го махат тоя Мойс ако искат да оцелеят , въпреки че на мен ми е забавно да ги гледам да се гърчат

Danskrastev
26.02.2014 16:01

Всички обвинявате Мойс но вината е в самите футболисти и лошия късмет почти цял сезон Перси да е контузен както и Руни на периоди миналата година Юнайтед станаха шампиони заради слабата конкуренция проблемите в Сити и Челси както и продажбите на ключови играчи в Арсенал тогава бяха купили и Перси който вкарваше в почти всеки мач и беше много по-лесно за Юнайтед.Със сигурност напускането на Фърги е указал най-голям ефект примерно играч като Перси съм сигурен че е останал разочарован от това че Фърги е напуснал не съм наясно но май и някакъв важен човек свързан с трансферите в Юнайтед също е напуснал с Фърги това също е важно те не успяха да привлекат нито един качествен играч през лятото и явно това е причината...даже бях дочул някъде че трасфера на Андер Ерара от Билбао се е провалил защото парите по трасфера не са били преведени коректно или нещо такова не съм сигурен така че поне за мене най-малко вина има Мойс.Това е като все едно да махнеш една тухла от оснавата на къща и да искаш новата тухла да пасне веднага няма как да стане...

FoxX
26.02.2014 17:10

Вината е в Мойс,неможе със същите футболисти САФ да ги прави шампиони,a Мойс дори неможе да се добере до топ 4.Той неможе да ги нареди колкото и пари да изхарчи няма да стигнем топ 4 с тази игра. Фен съм на Юнайтед,но това не е същия Юнайтед който беше през миналия сезон и се убедих от снощния мач *cry**sad*

Jurka5
26.02.2014 16:24

Няма такова нещо контузии,да си взел достатъчно класни резерви и т.н. Както се казва мениджъра е "капитана на кораба" . Имало контузии,да си взел футболисти,някой се бунтувал - укротяваш го! Само като го погледнеш Мойс пребледнял и прежълтял ти става ясно,той какво увереност може да вдъхне. Никой не казва,че и футболистите нямат,но хайде стига 7-о място и 11 точки от топ 4 и Олимпиакос да те бие в ШЛ. При друг доказан и по-добър мениджър със сигурност резултатите щяха да са по-добри.

KloppMund
26.02.2014 15:43

Всяка легенда на Юнайтед иска да замаже положението... но ще ви кажа как стоят нещата според мен (неутрален фен ) Юнайтед имат класа просто Мойс не е точният . Никой не може да ме убеди ,че този отбор с които станаха шампиони без конкуренция сега дори не е в борбата за ТОП 4 ...да сега ще си кажете няма как да няма спад ..да така е ,спад няма как да няма,беше ясно,че шампиони няма да са,но поне трябваше да са в борбата за топ 4 ... Какъв треньор е Мойс за 10 години начело на Евертън (не лош отбор) няма дори полуфинал за някоя купа ... едно 4то място и лежи на стари лаври ,футболът който играха беше грозен (лично аз не го харесвах) вижте например сега какво правят карамелите при Мартинез (бърз офанзивен футбол и са на 4 точки от Топ 4 и според мен догодина ще спечелят един от двата домашни трофея ) Просто трябваше да заложат на доказан специалист,някой с манталитет на победител,които да поведе тези жадни и родени за трофеи играчи,а не първият безделник които са готови да го осободят *smile* Ако не искат да тръгнат стремглаво надолу подобно на Ливърпул преди 5 сезона е хубаво да се направи навременна рокада (няма смисъл да загубят още 1 сезон ) Сега ако се питате за добър треньор ами един Руди Гарсия на Рома,Роберто Ди Матео е безработен,Феликс Магат ,Луис Енрике,Клод Пюел ,Дидие Дешан и тн са все треньори които могат да поведат този наистина славен отбор !!! (фен съм на Суонси)

coyb
27.02.2014 01:18

Абе има финал и полуфинал за ФА,но купа за съжеление не.

KloppMund
26.02.2014 19:32

Прав си за Луис Енрике ,но за Ди Матео не съм съгласен не му дадоха време след първата издънка го махнаха иначе показателите му бяха в пъти по-добри от сегашните на МОу дори ,но както и да е бързах да напиша имена на треньори без да се замисля иначе един Хари Реднап също не е лош вариант ... *smile*

ComeOnYouReds
26.02.2014 18:16

А кои от тези е британец?Или не ти прави впечетление че в Юнайтед никога е нямало треньор който да не е от острова?Мойс може да е нищо и никъв треньор,но понеже е от Шотландия ще му се даде време и шанс!Кой друг британец да назначат?Тони Пюлис?Крис Хютън?Хари Реднап?

levskirealfen
26.02.2014 18:12

От тези които си изброил единствено Руди Гарсия е добър треньор. Веднага мога да се обоснова. 1 Роберто Ди Матео. Да спечели ШЛ и ФА, но следващия сезон го видяхме що за стока е. Трагичен Челси, без ясно изразен стил на игра и безидеен в атака. Така че лесно може да се стигне до факта, че главно лидерите на Челси, а именно Дрогба, Тери, Лампард, Чех и А.Коул спечелиха тогава тази ШЛ (Разбира се с голяма доза късмет). 2. Феликс Магат. Всеки който е гледал отборите на Магат знае, че в началото са добре, но след известно време година, година и половина играчите вече са прекалено натоварени от треньора и има уникален спад в тях примерни Волфсбург сезона като станаха шампиони и Шалке. Така че, защо изобщо споменаваш името на Магат!? 3. Луис Енрике?! За бога едва ли има фен на Рома, който да не благодари на Господ, че този некадърник се махна от отбора! Енрике не стига, че е толкова не доказан, а даже и некадърен. Така че, определено няма класата даже да води отбори от типа на Астън Вила и Нюкасъл, пък камо ли Юнайтед. Пюел и Дешан си признавам, не знам колко са качествени като треньори, но едва ли и те имат класата да водят Юнайтед. Аз мога да ти кажа веднага пример за мениджър на Юнайтед, който би могъл да ги вдигне на крака. Марсело Биелса - бившият мениджър на Ат. Билбао. Мениджър при който отбора е много силен като домакин, а също така и знае как да мотивира играчите си.

ReDeViL666
26.02.2014 15:33

Най-точното и вярно изказване! Просто човек като види Йънг , Смолинг , Клевърли , Уелбек на терена и знае , че просто нищо няма да стане , да не изброявам и още , но тези са ........ не знам и каква дума да използвам за тях!

durduland
26.02.2014 15:53

Който твърди, че Мойс няма вина е грешен и , че всичко идва от слабите футболисти. Мойс не може да изтиска и 50% от това, което те могат. Хубаво Клевърли не е най-добрият, но миналата година игра доста прилично, по-миналата до контузията му от Нолън бе двигателя на отбора- и то може би в период, в който Юнайтед играеше най-атрактивния си футбол от години(говоря за началото на сезон 2011/2012). Чичарито беше машина при САФ- сега... Карик не знае в момента точно какви са му функциите. Досега в първенството Мойс е използвал 14 различни двойки вътрешни полузащитници- този човек не знае какво прави. Аз съм човек, който твърдо бе зад това да се даде на Мойс време. Резултатите мога да ги преглътна- играта обаче не. Няма дори наченки на някакъв стил на игра. Всичко ми се струва абсолютен хаос. Да не говорим, че нивото на преса в Юнайтед е ... абе то изобщо има ли преса от играчите на МЮ. Значи далеч съм от мисълта, че МЮ разполага с футболисти, които могат да спечелят ПШ или ШЛ, но това което те показват е трагично(може би съм и твърде афектиран от показаното вчера)