Собственикът на Уигън: Оуен не става за Висшата лига, нека се занимава с коне

11:28
Собственикът на Уигън: Оуен не става за Висшата лига, нека се занимава с коне
Собственикът на Уигън Дейв Уелън нападна нападателя на Нюкасъл Майкъл Оуен, който в момента спешно си търси нов отбор. Уелън заяви, че според него бившият футболист на Ливърпул не става за Висшата лига, тъй като през цялото време е контузен и е по-добре, Майкъл да се отдаде на любовта си към конете.

"Не, ние не сме от клубовете, на които бяха предложени услугите на Оуен. Агентът му е разговарял с Ливърпул и Евертън и се надява да пласира там своя клиент. Истината е, че дори и да ми го предлагаха, нямаше да го взема", коментира Уелън.

"Струва ми се, че той е прекалено дълго време контузен, а и в днешната финансова ситуация не бих платил на никой повече от 25 хиляди паунда седмично", допълни собственикът на "Дъ Латикс".

"Когато Майкъл напускаше Реал бях готов да платя исканите 15 милиона паунда. Дори се свързах с него и му казах, че на следващата година ще му позволя да отиде, в който клуб си поиска стига да играе при нас в сезона преди световното в Германия. Тогава обаче Оуен предпочете да заиграе в Нюкасъл и сами виждате какво постигна", каза още Уелън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cekoss92
17.06.2009 15:20

и аз тка мисля тоя ебати измисления едно че ня пари за Оуен а и аз кото фен на Майкъл мисля че той никога не би отишал в толкова селки отбор дори и да няма каде другаде да отиде

Owen4eveR *wink*

Gorobei
17.06.2009 11:32

Както се казва... гроздето е кисело щом не го достигаш