Ройс: Тактиката ни направи реванша протоколен

11:10
Ройс: Тактиката ни направи реванша протоколен
Борусия Дортмунд стигна до успеха над Зенит благодарение на правилно избрана тактика, заяви футболистът на немския клуб Марко Ройс.

Снощи съставът на Юрген Клоп се наложи в Санкт Петербург с 4:2 и очаква спокойно реванша на 19 март.

"Нашата тактика работеше прекрасно и затова бързо поведохме с 2:0", кара Ройс, който отбеляза втория гол в петата минута на мача. Секунди преди това неговият съотборник Хенрих Мхитарян откри резултата.

"Много съм доволен от нашите действия през първото полувреме. След почивката намалихме оборотите и това трябва да ни послужи за урок преди реванша. За нас беше крайно важно да започнем мача успешно. Заслужихме си преимуществото от два гола и крайното 4:2 също е закономерно", каза крилото на Борусия.

Той е уверен, че Зенит трябва да стори чудо в ответния мач, за да продължи напред. "Мачът е отличен пример за това, че и гостите могат да бележат много. Трябва да се случи нещо невероятно, за да не се класираме за следващата фаза. Въпреки това не трябва да губим бдителност", допълни играчът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pumpet
26.02.2014 12:25

Не ми се вярва Зенит да успеят да преборят Дортмунд,но все пак да кажеш,че мача е протоколен е прекалено.Най-малкото това е ФУТБОЛ и този спорт е толкова обичан точно,защото всичко е възможно.

Arsenal966
26.02.2014 13:26

Така е но руснаците трябва да бият с 3:0 в Дортмунд за да продължат напред !! Според мен Ройс и компания ще измъкнат поне Х във втория мач *wink*

wba
26.02.2014 11:37

Балотели ще пусне Фани в съблекалнята на Зенит ако руснаците отстранят Дортмунд хахаха