Олимпиакос разби евромечтите на Манчестър Юнайтед (видео)

23:34
Олимпиакос  разби евромечтите на Манчестър Юнайтед (видео)
Олимпиакос победи Манчестър Юнайтед с 2:0 на стадион "Георгиус Карайскаки" в първи осминафинален мач от Шампионската лига.

Главен съдия на срещата бе италианецът Джанлука Роки.

Преди почивката подходът и на двата тима беше изключително консервативен. Поради това опасности пред двете врати почти нямаше, като основният приоритет и на домакини, и на гости бе да не допуснат гол.

Въпреки това обаче, Фортуна се усмихна на гръцкия шампион в 38-та минута на двубоя. При първата си възможност Олимпиакос откри резултата. Маниатис шутира от дъгата, топката рикошира в крака на Алехандро Домингес и заблуди Давид Де Хеа. Стражът направи първо крачка наляво, преди да се хвърли в левия си ъгъл. За съжаление на феновете на Юнайтед, испанският страж се оказа безпомощен в тази ситуация.

Този епизод напълно срути емоционално гостите, чиято игра не се получаваше особено добре и преди да се окажат изоставащи в резултата.

Червените дяволи стартираха плахо и втората част. Домакините, от друга страна, подхождаха с ентусиазъм и борбеност към борбата за всяка спорна топка и съумяха да овладеят центъра в началото на второто полувреме.

В 54-та минута Джоел Кембъл донесе още радост на Олимпиакос. Нападателят първо финтира по елегантен начин Майкъл Карик, а след това с параболичен удар пласира топката в долния десен ъгъл на Де Хеа.

По-късно Дейвид Мойс реагира, като пусна в игра Уелбек и Кагава.

До края на мача Юнайтед имаше само едно чисто голово положение. В 80-та минута Смолинг намери Ван Перси непокрит в пеналта, но ударът на холандеца с десния крак прелетя над напречната греда.

Така действащият шампион на Англия допусна малко очаквана загуба и намали значително шансовете си да се класира на четвъртфинал в Шампионската лига.

Това бе 11-то поражение във всички турнири за възпитаниците на Дейвид Мойс през тази кошмарна за тях кампания. До момента обаче червените дяволи бяха непобедени в Шампионската лига. Поради това феновете на тима тайно се надяваха на поход към финала. След днешния мач обаче евромечтите на Юнайтед изглеждат разбити.

Видео от мача вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biberonkata29
27.02.2014 20:09

ManUnited_ съгласна съм с теб ! И аз така мисля всичко идва от Мойс той е треньотът той трябва да ги подкрепи а май на него не му пука особено ... И на мен ми е болно , но ние нищо не можем да направим за жалост ... Според мен бяха по-добре със Сър Алекс !

ManUnited_
26.02.2014 19:03

единственото спасение е Мойс да се махне.И аз си мислих, че ще е само в началото докато опознае играчите, но явно просто толкова са му явно качествата. Челси, Сити, Евертън също са с нови тренери, но ги вижте. Всичко е от Мойс, не може да мотивира играчите, играят без желание, без хъс. Гледам го тоя Мойс по-цел мач стои на скамейката и не мърда, нито да се скара, нито да се развика,като един мишок се е скрил там и това е ......Много ми е болни, но какво да правим момчета. Страшно се надявам да стане реалност това,което се коментира и се пише,а именно да дойде Юрген Клоп.

leather_rebel
26.02.2014 17:55

Още след жребия на 1/8 финалите предрекох, че Олимпиакос ще бие МЮ. просто гърците са абсолютен хегемон в страната си, имаха допуснати едва 4 гола, 26 победи от 28 мача и т.н.
Вие, пристрастните, робувате на имена и емоционална привързаност. А аз се кефя на отбори, които излизат и мачкат набедените за фаворити, защото осъзнават, че по този начин печелят уважение и това е шанс за тях, а не падение.
Така беше със Зенит преди 4-5 години, когато взеха купата на ЛЕ, а МЮ тогава ШЛ. За суперкупата Зенит направо смачкаха МЮ, защото англичаните решили, че трябва да излязат и да разходят фланелките, а набеденият за аутсайдер отбор сам трябва да се бие. Смешници!

paradise11
26.02.2014 15:04

Има,но не може да излезеш срещу Олимпиакос така,както би играл отбор от 4-та девизия,мисля че ако победите в Англия,това ще бъде един много сериозен удар.Колкото до феновете ,който твърдят че Ла Лига е най-силната в света и отборите в нея са класа,нека отново прегледат мачът на БАрселона ,в който ако не беше дузпата,не взимаха нищо и този на Атлетико Мадрид,където Милан нацелиха 3 греди и само късметът спаси този отбор от разгром.

durduland
26.02.2014 15:43

Няма какво да се лъжем- наполседък английските отбори бележат сериозно отстъпление. А това, което направиха МЮ вчера бе срамно. Те изиграха по такъв начин мач в единствения останал турнир, в който можеха да се представят достойно. Досега бях да се даде на Мойс време, но се убеждавам, че този човек не знае какво прави, не знае кой от играчите му с какви качества разполага и как да ги използва. Съгласен съм, че МЮ не заполагат с най-добрите играчи, че нямат като качество отбор, който да се бори в момента с големите, но Мойс не може да изтиска и 50% от наличното. Та някъде бях чел, че досега през сезона Мойс е използвал 14 различни двойки полузащитници в шампионата. За 26 кръга- 14 различни двойки. Не ми изглежда като човек, наясно какво прави. Спомням си, че след мача след този с Евертън- Мойс направи 8 промени в стартовия състав, а като за капак влезнаха и 2 резерви, който не бяха играли с/у Евертън(става въпрос за мача с Нюкасъл)- за да регистрираме най-слабия мач за сезона(до снощи). Вчерашния състав, с оглед мачовете на МЮ напоследък- също бе доста озадачаващ. Някои вчера ми казаха, че видиш ли всъщност Олимпиакос не били за подценяване и са коварни- глупости, проблемът бе единствено в МЮ. БД също миналата година не регистрира добър сезон, но се усещаше промяна, виждаше се, че той налага определен стил и е наясно с това, което прави. При Мойзи няма подобно нещо

dido_bz12
26.02.2014 14:54

Пилците се броят на есен момчета ,има и втори мач.

Omen
26.02.2014 14:31

Абе Ман Юн. на вас кои ви е вратар бе,има яко бавни рефлекси,головете паднаха от по 22-25 метра,и за двата гола е виновен вратаря.

pobeda_svoboda
26.02.2014 14:10

Очакван провал донякъде!Все пак има нещо странно и 3те английски отбори загубиха точно с 0-2 и ако довечера излезе същият резултат за турците ще е ясно че тук има нещо нередно-паранормално!Гърците явно са във възход а тия от юнайтед ми прецакват засега хипотетичната надежда да ги ги бием на финал в шл и да им върнем за москва!Но може да бият гърците с 4-1 и на четвърфинала да им отмъстим за четвърфинала през 2011!Не виждам как ще стане това но каквото стане!*cool**cigarette*

deucec
26.02.2014 13:55

Момченце плаче на улицата в Manchester. Случайно минаваща жена го попитала:
- Защо плачеш?
- Защото мама ме бие.
- О-о-о! Да отидем да се оплачем на тати.
- Не и тати ме бие!
- А тогава къде да те закарам?
- Искам при Man Utd, те никога не бият.

Omen
26.02.2014 14:25

Ха ха ,братле ,як виц удари,и успех за наще в Турция.*smile*

man4estara10
26.02.2014 12:51

Най-слабия Юнайтед, който съм гледал.Без никакво желание и амбиция.За мен нещата ще се оправят чак когато Мойс бъде уволнен.Отначало бях оптимист, но сега... За мен се изчерпа.Няма никаква идея как се ръководи клуб от ранга на Юнайтед

Don_Matthew
26.02.2014 12:38

Очертава се за 3-та поредна година Челси да брани честта на Англия в Европа.. дано не стане и с нас някой гаф довечера *smile*

deucec
26.02.2014 11:12

[@link https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1962822_280935202066784_248082608_n.jpg]

*lol* *lol* *lol* не я поствам с цел да се заяждам, просто ми се стори адски забавна *smile*))))

holigan4e
26.02.2014 11:48

Луд ли си хахах направо пръска ! *beer* *joking*

Gopcho
26.02.2014 10:18

Уинър слагайте актуални снимки на всяка новина! Първоначално като погледеш новината ще си помислиш, че юнайтед се радват, че са загубили!

Gopcho
26.02.2014 10:04

Холандския нападател дори обвини съотборниците си за загубата, заявявайки, че те са се постарали да направят мача труден за него, като не са му освобождавали пространства и накрая е бил принуден да приспособи играта си към тази на отбора.
Ван Перси индиректно обвини и мениджъра Дейвид Мойс, заявявайки че му е трудно да играе с тактиката на шотландеца.
“Понякога се опитвам да намеря начин да правя повече, но там, където исках да играя - винаги имаше по някой мой съотборник. Наистина ми беше много трудно”, коментира бясното “лале”.
“Тогава трябваше да сменя тактиката си, за да отговаря тя на тази на съотборниците ми и да играя извън зоната си. Жалко е. Играхме прекалено бавно, а така няма как да създадем много положения”, добави Ван Перси.
Холандският национал коментира и пропуска си в края на мача, който бе и най-чистото положение на гостите през всички 90 минути.
“Избързах с удара. Срамота е, защото нямах много шансове - така че, когато имаш такъв трябва да отбележиш”.
Въпреки всичко Ван Перси отказа директно да обвини треньора си Дейвид Мойс за катастрофата в Атина, както и за цялостното представяне на отбора през този сезон.
“Той работи здраво, както и всички останали. Понякога играем добре, но не винаги. Късметът също не е на наша страна. Лесно е да посочиш някого с пръст, но аз не съм такъв човек. Трябва да подобрим представянето си”, завърши Робин ван Перси.

Според мен въпреки всичко лошо напоследък юнайтед ще отстрани олимпиакос. Нямаха загуба до сега направихая, а и са майстори по отбелязването на бързи голове, които могат да наложат доста паника в защитата на олимпиакос! Ще дойде време ще видим, за сега само предположения може да правим!

liverpoolfccc
26.02.2014 09:52

Всичките тука фенчета на Барселона , Мадрид , Байерн и тем подобни отбори от други лиги само ви каня да изчакате до другата година , когато Ливърпул ще се завърне ... Тогава ще разберете кое е най-силното първенство Барса пасти ще ядат само да се срещнат !

lubomirsb
26.02.2014 08:59

Неуспехите на Юнайтед се понасъбраха и ето го резултата. Феновете недоволни , играчите под напрежение. Ето и нещо интересно -> преди 2 години мисля че беше Юнайтед завършват 2ри в първенството в ШЛ отпадат в групите. В групата им са отборите Бенефика , Базел и Отелу Галати (Надявам се да го изписвам правилно). Това се случва под ръководството на съра. Та какво искам да ви кажа в момента. Майната му на тоя сезон отписваме го, в ШЛ няма да продължим , но тия играчи трябва или да се стреснат много или да се оставят да играят на мира (трениора да прецени). Значи то просто се вижда Смолинг прави 2 паса директно към атаката на гърците, беше очевидно стъписан и много не на място. Ако тръгна да коментирам всеки индивидуално ще пренатоваря сървърите на winner с постове.
Колкото до трениора: Ясно е че куца, ясно е че не става , да тези неща са ни ясни на всички. В началото скандирахте дайте му време а след 3тия месец махайте го. Според мен проблема не е толкова в тактиката . Пример преди съра правеше някакви просто тъпи работи, има 3ма играчи в адската форма обаче не ги пуска и ей такива безсмислици, никой не го разбираше но се получаваше играта. При Мойс същото само че без резултата. Ето я и разликата -> Съра режеше глави, заплашваше че ще Е** жените им, а на тях ще отреже малките им пиш** , че ще ги прати да играят във втородивизионен български отбор и все едни такива крайни работи. Но имаше ефект. Сега играчите не упражняват преса , не са надъхани , не играят за отбора , не гонят топката , не се подпомагат един-друг.Вижда се анти -духа дето цари в Юнайтед, Мата дойде и играе и той зле вече .Според мен част от истината е че играчите на Юнайтед не бяха свикнали да губят. Пролича им слабата психика. Казвам част защото проблема е на няколко нива и оттам идват проблемите. Мойс е виновен то е ясно (поради една или друга причина). Отделно задкулисно каквосе случва ? Екипа на Мойс на ниво ли е ? Причините могат да са десетки. Надявам се само от другата година да си стъпим на краката! Дори мисля че и хейтърите дълбоко в себе си го искат за да има кой да хейтват все пак *lol* Друго си е да спамиш тема на Юнайтед все едно отбора е минал през жената дето те е родила *lol*

lubomirsb
26.02.2014 09:54

Последната ни победа с 3 гола положителна разлика е от преди 16 мача (Срещу Астън Вила в единственият ни добър период от 6 поредни победи ). Аз ще се надявам да продължим , но просто не го виждам.

NoDiggity
26.02.2014 09:36

Ок, отстраняваме Олимпиакос да речем(вече трябва да говорим хипотетично защото не виждам как ще стане поне аз) и като отидем на 1/4 финалите какво прайм? Мен ми е все тая дали ще отпаднем на 1/8 или на 1/4 финал - файдата е същата. Важното за мен е поне отбора да показваше хъс па ако ще и Ботев Криводол да ни отстранят. Никаква преса, защитниците НИКОГА ама НИКОГА не влизат на нападателите да се опитат да вземат топката, а стоят и ги чакат да направят нещо. Не знам Мойс ли е измислил тази тактика, но аз друг отбор по такъв начин да играе не съм виждал! Пуснал ми Клевърли, Йънг и Смолинг титуляри! От тия по-голями дупки може би единствено е Дани Уелбек! Въобще нямам думи! Нито заслужаваме да продължим напред в ШЛ, нито пък да се класираме в топ 4(не че това ще стане де)! И нови играчи като дойдат лятото работата ще е същата, докато тоя олигофрен Мойс не му предаде някой уроци по тактика и мотивиране!

Inevitable
26.02.2014 09:02

малко глупаво като отписваш ШЛ? Знаеш че реванша е на Олд Трафорд и ти е пределно ясно какво може да се случи там с отбор като Олимпиакос. Макар че в сегашната си форма сме ужас ... ама бием там 3-0 или пък 4;1 и си продълажаме ?_?

PraschoChorbata
26.02.2014 07:26

Да ви имам мишоците, то отбора 1 слаб сезон от сумати и години да направи и го атакувате, спокойно, пак ще се надигнат.

roden
26.02.2014 04:56

[@link https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1/1798447_10202954396088470_1539013969_n.jpg]

roden
26.02.2014 04:56

[@link https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1969312_10152283055630948_915204785_n.jpg]

ComsteR
26.02.2014 02:48

За особено сериозни нарушения понякога съдията отсъжда директен червен картон,Обикновено всички нарушения (спъване, хващане на топката с ръка, препречване — играчът няма намерения да играе с топката, но препречва пътя на противника, у когото е топката, и това може да е повод за нарушение)

Чрез умишлено блъскане, удряне, препречване, задържане и други видове нередности. В зависимост от степента на нарушението, то може да доведе до жълт или червен картон за провинилия се играч.

Eric_Cantona
26.02.2014 02:35

Първо тва със самурая! Само 24 часа след тая случка, Мартинез заби бутоните се в гърдите на Росицки! И двамата бяха лице в леце и във въздуха пред наказателното на Арсенал и в крайна сметка имаше само жълт!!!! Това, че Чакър изгони Нани...... Само вие феновете на Реал го приемате за правилно!!!
И ми правиш някви сравнения и статистики даваш и догатки правиш, но никой в Реал не виждаше как ще продължите напред, дори и ти!!! А ако закономерно бяле изгонен Варан на Бернабео, всичко свършваше там!!! Без мн шум! Но в последните англо испански сблъсаци съдията е ключа за успеха ви!!

ComsteR
26.02.2014 02:57

Да се надяваме след година, две когато играете отново, във Шампионска Лига да се срещнем, да пием по бира и да гледаме мача.

ComsteR
26.02.2014 02:55

Е как няма да ми е все пак ти защитаваш своята теза , аз моята както и да е , за мен една е истината за тебе друга, пожелавам ви успех и късмет , защото ще ви е нужен.

Eric_Cantona
26.02.2014 02:52

Според теб било заслужено, според арогантния Моу, "По добрия отбор загуби"!!! А тва за хейта не го разбрах!!??!? Аз съм си във фоума на любия отбот, не във вашия! *wink* Гледната ти точка е много изкривена пич! *confused*

ComsteR
26.02.2014 02:43

[@link http://www.youtube.com/watch?v=QrERsWjvFVo]

ComsteR
26.02.2014 02:43

[@link http://www.youtube.com/watch?v=jrBUZpZfxFw] Моля те изгледай този клип и виж как на Бернабеу имате 3 възможности , а до Червения за мен си е напълно заслужен Нани влезна опасно със бутоните във , и го удари във гръдният кош близо до сърцето. Това ти да ми кажеш че съдията е ключа за успеха , не мисля че върви, защото знаем във Англия за какво ставаше на въпрос, от където и да го погледнеш си се класирахме напълно заслужено на 1/4 финал и като статистика и като игра. 35+ положения мисля че , няма смисъл да спорим, минало е и , не виждам за какво изобщо почна да пишеш за Реал, целиш скандал ли ???? типично за хеитърите.

ComsteR
26.02.2014 02:26

Това говори всичко [@link http://www.youtube.com/watch?v=jrBUZpZfxFw] !!!

ip
26.02.2014 01:36

Едно малко уточнение - първият гол не стана от рисковете, а от удар - добавка.

ComsteR
26.02.2014 01:23

[@link https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1623569_954672294572987_2088458411_n.jpg]

Stealth9502
26.02.2014 01:22

Ах... мъчно ми е, но какво да се прави историята ни показва, че след големи падения идват големите ни висоти. Дойде време да изтърпим падението и да подкрепяме отбора в търсенето на своя път към върха.

Manchester4o
26.02.2014 01:01

Под най силно ПЪТВЕНСТВО,аз разбирам да сравнявате всичките 20 отбора,а не само по 3(защото в Испание всеки знае че са само толкова)

Bayern85_
26.02.2014 01:01

[@link http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/index.html]

XIZOR
26.02.2014 00:58

След тоя мач според мен ще кажат гуд бай Сър Стенли Мойс!*joking*

ComsteR
26.02.2014 00:55

До коментар [@comment 1580724] от [@user Manchester4o]:

От този състав като махнеш Евра,Джоунс,Еванс и Карик може да спечелите нещо.

ComsteR
26.02.2014 01:40

Точно заради това казах ,и на друг ваш фен, че и Карик е за смяна , точно това имах предвид за мен Карик се разхожда буквално по-терена, ако бяха на ниво със Клевърли ,който изобщо не виждам какво прави във Юнайтед,нямаше да имате и, толкова загуби и, щяхте да сте отдавна във топ4, примери много ще дам един, Алонсо,Модрич и Ди Мария , във момента изнасят лекции, точно във тази част на терена. За мен ви трябва момче като Верати, със хъс скача за всяка топка има креативност, и скорост. А до Нани все още има място във този отбор, трябва му доста игрово време и ще влезне във част отново.

durduland
26.02.2014 01:28

Аха- разбирам. Нани- контузен е. За мен Нани си остава най-доброто ни крило, всъшност едниственото ни добро крило. Между другото и аз го виждам точно по същия начин състава към момента. И аз мисля, че Смолинг - Видич е най-добрата центална двойка, но не и Смолинг на фланга. За мен между другото голяма част от проблемите на Юнайтед в дефанзивен план идват от двойката вътрешни полузащитници. Те не оказват необходимия натиск и често противниковоте халфове си развяват коня в нашата половина. Като добавим и факта, че те не са и достатъчно креативни в офанзивен план- работата придобива страшни размери. Значи най-слабите и най-силните ни мачове този сезон се определиха именно от представянето на играчите в това звено- днешния мач и мачът с Левркузен(гости)

ComsteR
26.02.2014 01:18

Не съм казал за сега, говорим във общ план от следващия сезон, иначе за моментния състав, най-добре би изглеждал , Де Хеа,Рафаел(включва се във атаки,но е пасивен във защита),Видич и Смолинг според мен , най-добрата двойка за момента, във мача със Арсенал се доказа тезата ми,Евра,Фелайни ,Карик,Мата,Янузай,Руни и Перси. А до това не виждам, как ще наваксате 2-гола пасив без да, допуснете гол във момента, за мен лично е , мисия невъзможна. А във предишните ми коментари, бях написал че ви трябват 5-6 играча, във Нападение ви трябва, едно крило,като Ройс,Дракслер, по-простата причина че Руни и Мата могат да нахлуват през фланга а и Янузай ще става все по-добър, за мен най-важната част във момента е защитата ви, и типичен дефанзивен полузащитник като Верати.А какво става със Нани?

durduland
26.02.2014 01:04

Aха - лесно е да кажеш махни ги. Ами кой ще сложиш. Нещата ще станат и по-зле. Сложи Бютнер на левия фланг и ще пада голям цирк. Кой да играе в центъра- не Еванс, ами Рио. Диди- нещата съвсем загрубяват. Карик може да не върши никаква работа в дефанзивен план, но поне може от него да тръгват атаки. На негово място спокойно можеше да напишеш Клевърли- завалията е за ниво Чемпиъншип. Трябват много промени. Реконструкция на почти цялата защита, Карик и Флетчър да остана само от вътрешните полузащитници и те да са резервен вариант. А от Валенсия и Йънг- директно да им се покаже изхода, да го дават и без пари, само и само да се отървем от тях. Да се вземат класни играчи на тези позиции, да се изчака 1 година да се обиграят и тогава можем да говорим за отбор. Мисля, че Юнайтед може да отстрани Олимпиоакос- не за друго, а защото продължавам да твърдя, че гърците са много слаб отбор. Но ако това стане- който и отбор да се падне- ще се моля за достойно отпадане

MasterShinobi
26.02.2014 00:42

! Чак това не очаквах. Още един европейски гранд в списъка на Олимпиакос с победени грандове. ТРИЛЕ АЛЕ, С'АГАПО! Само Челси и Олимпиакос! *ball**goal**cup*

ComsteR
26.02.2014 00:39

Забравих и ШАВИ АЛОНСО.

ComsteR
26.02.2014 02:16

[@link http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season]=2013/matches/round=2000348/match=2009597/postmatch/report/index.html . Специално за теб и от Олд-а статистиката, която пак е във наша полза, това че Нани влезна като Самурай, и че от 3-те ви ситуации не можахте да вкарате гол , не е наш проблем като добавим, че и голът ви не съществуваше, защото имаше засада преди това, какво означава?

ComsteR
26.02.2014 02:13

Да съм казал че не е било там? отговорът ми беше по-темата със Лопез.

Eric_Cantona
26.02.2014 02:11

Положението на Варан и Евра бе на Бернабео!!! Или дай ся което ти е изгодно пак!!

ComsteR
26.02.2014 02:09

Както се вижда от предният ми коментар, сме ви надиграли по-всеки един показател, малък шанс и Де Хеа ви спаси, още там от разгром и мисля че си е така. Ако не мислите свалете си мача изгледайте го и, можем да коментираме пак.

ComsteR
26.02.2014 02:07

Possession Real Madrid 54% Man Utd 46% Attempts on target Real Madrid 14 Man Utd 6 Attempts off target Real Madrid 15 Man Utd 5 Corners Real Madrid 12 Man Utd 8 Мисля че това говори достатъчно. *smile*

durduland
26.02.2014 02:07

Aми аз например само на първо четене за мача на Олд Трафорд- за първото полувреме си спомнянм гредата на Видич и как след удар на Перси, Лопес изби, но топката попадна в Уелбек, който бе очи в очи с него, но пропусна. Имаше и други ''опасни'', но не ''чисти'' ситуации. Колкото до 1 вия мач- отново не си прав. Тогава МЮ успя да обезвреди Реал до множество далечни изтрели, имаше и чисти положения, но и МЮ имаха доста чисти положения. Много добре си спомням думите на Чаби Алонсо след мача- можеше и да е по-добре, можеше и да е по-зле. Не казвам, че МЮ са смачкали Реал, но за мен МЮ тогава по-залужаваха да продължат. За жалост не стана

ComsteR
26.02.2014 02:06

Аз му говоря за Бернабеу , той ми говори за Олда.....

Eric_Cantona
26.02.2014 02:06

Помня как Варан, като последен в отбраната събори откъсващия се Евра, без да играе с топката (Варан)!!! И колко спасявания направи Лопез на Олда???? Виждаш каквото ти е изгодно!*joking*

manunited666
26.02.2014 02:01

Изглежда , че си гледал друг мач.

ComsteR
26.02.2014 02:00

Все още помниш явно хеттрика на феномена.

ComsteR
26.02.2014 01:56

Абе виждам че Егото ти е доста голямо а защо не кажеш на Бернабеу дали Де Хеа , не направи мача на живота си ? или това него помниш явно? още там можех ме да ви отнесем като бръмбар сламка, я да те питам на Олд-а колко гола вкарахте? че до автогола не помня "Опасна ситуация"

Eric_Cantona
26.02.2014 01:50

И до Bayern85_ ! Германия винаги е вадила големи футболисти и по една или друга причина почти всичките са играли в Байерн! И ето ти големия Байерн! Последствия от това са слабо първенство и един отбор, който прави каквото си иска в Германия и е винаги конкурентен в Европа и един много силен и обигран национален отбор!! В Испания нещата са аналогични впоследните години! Силно поколение испански играчи! Преди тях, последните испански успехи в ШЛ са от "дрийм тийма" на Барса и "галактикото" на Реал, колко испанци имаше в теях???? И ако сте прочели горните изречения, ще сте разбрали защо се напъват да ги държат в Испания и закво да не е в два отбора! За Англия едва ли ще ви отворя очите ако ви кажа, че не вадят кой знае кви играчи!!!! И като ги разделиш тия ти ми звезди поне на 4 и ето ти равностойна първенство! А в днешно време в което парите са ключов фактор, защо Франция е по превлекателна за футболните босове, от Германия и Испания??? Защо там няма такива отбори като Сити, ПСЖ, Челси, Анжи??? И като ми сравняваш там кой колко победи има м/у английски и испански отбори, колко от тези испански победи са били от други отбори, не от Реал, Барса или Атлетико???? Аз се сещам заедин Дарби Каунти, който ве закачи 5ца!!! И тия "дървета" където ми ги изброяваш, миналата година ви показаха как се играе футбол, въпреки милионите, въпреки класите ви, Моу, 9те и прочие, но ти помниш само резултата! *confused*

ComsteR
26.02.2014 00:57

Коментар на място, мъча се от може би 3 месеца да им обясня че, няма спор кое е по-интересното , но то не е, по-силното....

Bayern85_
26.02.2014 00:54

Пич ти не разбираш ли,че никой не оспорва,че английското е най-интересно?Колко пъти още трябва да ти го напишат?Оспорвано първенство не означава най-силно,испанското като цяло в последните години,си е на първо място.

ComeOnYouReds
26.02.2014 00:41

Забрави също да отговориш и на това А сега аз директно да те питам я ми кажи едно първенство в което 4 отбора да се борят за първото място а последните 10 да са в разлика от 3 точки?

Eric_Cantona
26.02.2014 00:37

"За да изненадаш противника, първо трябва да изненадаш себе си!" Това са думи на Кантона!
Но в нашия случай за да изненадаме противника, ние се нуждаем от чудо!!! Ако Мойс, не се качи на самолета за Англия, ето ти го "чудото"!!!

sksw
26.02.2014 00:33

Знаете ли защо Манчестър Юнайтед са толкова слаби в момента ? Аз ще ви кажа. Вина няма само Мойс, а и Фъргюсън.. Защото толкова години, Юнайтед караха само с едни и същи играчи кажи речи, разчитайки на младоци от школата и затвърдените Гигс, Мигс, Сколс, Молс и т.н., рядко купуваха някоя истинска звезда. И сега когато играчите станаха на възраст, а някой се и отказаха и тези младоци, които изобщо не са на нивото на играчите на другите топ отбори, това е резултата. Ако Юнайтед бяха купували всеки сезон по някое ново добро попълнение, както правят Байерн, Реал, Барса и т.н., сега нямаше да са толкова зле. Ако искат да излязат от кризата и ако искат да не берат срама, по-добре за идния сезон да развържат кесията и да купят поне 4-5 добри играчи, ако не и повече. Но първо да започнат с оставката на Мойс. Този незнам кой луд го сложи начело на отбора.. Ако вземат нов добър тренер или да върнат Алекс и ако купят 4-5 добри играча, съм сигурен че следващия сезон Юнайтед ще са на ниво. Срамота е, отбор като тях да пада на 1/8 финал в ШЛ от Олимпиакос с 2:0, да е извън топ4 на Англия и следващия сезон да играе както се очертава в Лига Европа. Това е срам и позор.

durduland
26.02.2014 00:27

Досега бях зад Мойс, но това преля чашата на търпението. Приемах, че Юнайтед нямат нужната класа, нямат играчите да се борят тази година за отличие. Но той с всеки мач ме убеждава, че не знае какво прави и на кой свят се намира.

sksw
26.02.2014 00:25

Преди време когато спорехме кое първенство е най-доброто, аз ви казвах че английското с всеки изминал ден става по-слабо и ето че думите ми се потвърждават. Сити, Юнайтед и Арсенал падат първите мачове с по 2:0, два от които като домакин, а именно Сити и Арсенал. На практика ги смятам всичките за отпаднали, тъй като Сити и Арсенал нямат никакви шансове на реваншите си, а Юнайтед им трябва чудо с тази им игра да бият 2:0 за равен и 3:0 да продължат. И остават само Челси, които съм убеден, че ще се класират за 1/4, но там ако се паднат с някой измежду Барса, Реал и Байерн, те също отлитат.

Gopcho
26.02.2014 00:20

Мойс: подадавам оставка!

Феновете на юнайтед : [@link http://z0r.de/2664]

kermo
26.02.2014 00:08

Ман Ю и Милан са най-слабите грандове в момента...

ComeOnYouReds
26.02.2014 00:07

И наистина трябва да си много спрял да отречеш безспорната класа на Арсенал Ливърпул Челси и Сити!

ComeOnYouReds
26.02.2014 00:36

Що така умело ми избягваш въпроса за първенството?!А и никога - НИКОГА не съм казвал че английското е най-силното просто казвам че е най-гледаното,най-интересното и най-успорвано първенство в света!А това което английските отбори показват с печеленето на ШЛ е като бонус че освен вече изброените неща които казах за него то също така има и доста голяма класа!И така де ще ми отговориш ли на миналият въпрос?

ComsteR
26.02.2014 00:32

Чакай сега това няма нищо общо, самият ти го знаеш след гаврата която ви наложи Атлетик. За мен във директните мачове, Испанското е класа над Английското , Барса си прави гавра със вас, Реал би Сити и Юнайтед.

ComeOnYouReds
26.02.2014 00:27

За Сити няма да коментирам сещаш се от кое положение в 55 минута мача се реши за Ливърпул до година ще играе бъди сигурен!А сега аз директно да те питам я ми кажи едно първенство в което 4 отбора да се борят за първото място а последните 10 да са в разлика от 3 точки?

ComsteR
26.02.2014 00:21

Директно да те питам, Защо класният Ливърпул не играе във Шампионска Лига? Защо класният Сити си занимава от Шампионска Лига? за мен за момента има само два отбора във Англия и те са Челси и Арсенал.

ComeOnYouReds
26.02.2014 00:15

За мача от 2014 година ли говорим?Щото да победиш отбор който игра почти цяло полувреме с човек по-малко и с дуспа която е 50/50 не е чак толкова тотално надиграване за което говориш да не забравяме че и Сити бяха без Агуеро все едно Барса без Меси

Johan_Cruyff_14
26.02.2014 00:11

Хубаво, ти си видял нещо, което аз не съм, защото не съм видял тази "безспорна класа". Напротив, бях изумен как Барселона в този си отслабен вид надигра Манчестър Сити като гост...

ComeOnYouReds
26.02.2014 00:05

не ми обяснявайте за българският ми пиша от телефон и бързам на всичкото от горе факт е че Английското първенство е най-гледаното в света,факт е че Германското е най-силното първенство в света!А ако искам да пиша с грешки проблем ли има?Ако искате елате в нас да ми го поправите с червен химикал?

_Vendetta_
26.02.2014 00:03

Какво става с този отбор??? Съра, ако беше на тъч линията този сезон, още след третия лош мач щяха да хвърчат глави. Нямам лоши впечатления от Мойс, даже напротив. В Евертън се справяше добре, даже доста добре........ама тука нещата нещо не стават. Въпроса е сега, дали ще му се даде възможност, както на Съра в първите му години на отбора или не. Аз лично не вярвам, просто времената вече са други и никой, никого не чака за никъде.

slavcho.slavchev.7
26.02.2014 00:02

Това бе и последната капка на търпение на феновете на Манчестър Юнайтед !!!! Толкова слаб отбора никога не съм го виждал и има огромна вероятност не само да отпадне от Олимпиакос а и да не се класира и за евротурнирите, това ще е голям срам и виновника ще един който след този мач веднага без никой да му иска доброволно да си подава оставката !!!! Това не е евертън !!!! Не ставаш за тренъор на Манчестър Юнайтед, нямаш я тази харизма като сър Алекс Фъргъосън !!!!! НАПУСНИ Веднага !!!!!!

mostoles
25.02.2014 23:58

Момченце плаче на улицата в Manchester. Случайно минаваща жена го попитала:
- Защо плачеш?
- Защото мама ме бие.
- О-о-о! Да отидем да се оплачем на тати.
- Не и тати ме бие!
- А тогава къде да те закарам?
- Искам при Man utd", те никога не бият.

angelusssssss
25.02.2014 23:57

...... ужасна игра , ужасен състав, ужасен тренер .... Кагава, Фелайни, Чича на пейката .... абе то се е видяло, че този сезон е катастрофа ....

ComsteR
26.02.2014 00:01

Докато не махнете дървата и не купите 6 играча няма да видиш различен Юнайтед и през следващия сезон, виж примерно Реал на Анчелоти, почна зле набара схемата и всичко си дойде на мястото. Трябва просто да се пробвате със , Хумелс,Ройс,Дракслер,Верати/Матуиди,Мангала, и тогава може да очакваш нещо различно, просто не може със Карик,Евра,Джоунс,Смолинг,Еванс,Фърдинанд,Йънг и Валенсия да постигнеш нещо различно.

DuFkaTa
25.02.2014 23:56

Етоо каде била единичката...ама с тези червени и оптимистични очила, кой да я види?? Аз не мога да разбера нщ...Юнайтед няма шанс за домашна купа, а топ 4 е мираж. Единствената ни надежда е ШЛ и те вместо да излезнад надъхани докрай, да играят свичко или нищо, те излизат и играят по най безобразния възможен начин. Поне да си бяха земали възглавничка и одеалце па та феновете да знаят какво предстои и да не си прахосват времето да ги гледат !!! За цял мач имахме точно едно чисто полужение, ЕДНО за 90 мин. което Ван Перси пропиля с лека ръка. Нищо не заслужаваме, абсолютно нищо не заслужаваме този сезон, нито топ 4, нито купа!!! Нз дали играчите излезнаха така защото Мойс им е казал така или просто на своя глава го правят. Ако е второто то тогава играчите трябва да си ходят (голяма част), но ако е първото, което е и по вероятното, колкото и рано да си отиде Мойс и да дойде някой класен мениджър се ще е късно. Съмнявам се тактика играчите да я правят и те да си дават указания. Аз лично нямам доверие в Мойс, но Юнайтед до гроб!!!

zdravko_87
25.02.2014 23:54

Не бях писал отдавна тук, но ми е болно. Много много болно! Сигурно се досещате,че съм фен на Юнайтед, но на онзи Юнайтед който играеше, който се бореше до последната минута, който имаше идея,фантазия,който радваше окото и т.н. , но за жалост всичко това е в минало време... Не знам дори защо пиша всичко това и какво точно очаквам да прочета от някой от вас, но все пак някой има ли логично обяснение защо и как това нещо се случва в момента? На какво се дължи все едно футболистите не са същите от миналият сезон: не се познават; не им се играе; не са приятели, а врагове по терена; нямат желание, възможности пренаситили са се или проста са пренатоварени .... ?????

Salient
26.02.2014 00:36

Истина е, просто съм по-мек спрямо него заради приноса му за успехите на отбора. Но пък е принуден всеки мач да играе с различен халф, защото очевидно ротациите на Мойс след почти 2 седмици почивка са абсолютно наложителни. Този човек не е излязъл с един и същ състав 2 мача подред този сезон, дори след победи постигнати с някакви наченки на игра. Мойс е крайно неориентиран и на този етап всички негативни процеси са необратими заради неговото невежество.

ComsteR
26.02.2014 00:26

Виж сега следа от близо Вл и попадам на мачове на Юнайтед за мен Карик е изпята песен(не се обиждай), но просто освен че няма никаква идея във него той,просто се разхожда по-терена, трябва ви бърз и динамичен играч като Верати който да отнема топки, и да тръгва напред а не като , Карик отнеме ли топка се върти 3-пъти около оста си и после подава.

Salient
26.02.2014 00:09

Абсолютно съм съгласен освен за Карик. Качествен и опитен играч, който ни изнесе миналия сезон с Ван Перси и прави каквото може този. Пропусна Клевърли, който заяви, че бил изкупителна жертва - казва, че не е от футболистите, които влизат в единоборства, не му било работа да вкарва голове и да прави асистенции.... Явно си мисли, че е достатъчно да раздава пасове на 5-10 метра от себе си по широчина и то с под 50% успеваемост... И затова е титуляр в ключов мач от ШЛ!

ComsteR
26.02.2014 00:02

Съгласен съм напълно със теб , погледни ми предишният коментар, и ми кажи какво мислиш за споменатите имена.

Salient
26.02.2014 00:01

Ако такива пари се дадат на Мойс, това със сигурност ще са пари на вятъра. Независимо какви трансфери направи.

ComsteR
25.02.2014 23:57

Пич пак ще го кажа, за да видиш различен Юнайтед трябва да се почне със едни 5-6 трансфера, със едни 100-120 милиона, да се махнат дървата като Уелбек,Йънг,Валенсия,Смолинг,Карик и той няма никаква идея подава само назад, лично според мен ви трябват крила, и качествени защитници, също и смяна на треньора.

Salient
25.02.2014 23:57

Просто т. нар. ни мениждър въобще не знае с какви футболисти разполага. И така вече 2/3 от сезона.....

javorrrrr
25.02.2014 23:52

Сега е момента да се смени треньора - иначе сезона е пред провал. ШЛ е последния шанс.

Видя се че тоя е пълен безидейник, футбола му е скучен, футболистите са деморализирани и с ниско самочувствие. Самата му физиономия е подтискаща. OUT!!!*devil**devil**devil*

kostakozara
25.02.2014 23:48

На 25 години съм.От 10 години следя футбола като цяло, и мога да обява че по слаб Ман Юнайтед не съм виждал в съзнателния си живот!Те наистина изнемогват.

Chelsea_4_life2
25.02.2014 23:53

Аз съм на същото мнение следя ВЛ от повече от 10 години и може би сезон 2004/05 но тогава поне бяха г д убедителни докато сега всичко е под всякаква критика

dadeds
25.02.2014 23:47

Олимпиакос пресираха с по 3-ма човека. Юнайтед, когато трябваше да пресират, стояха и гледаха как си подават играчите на Олимпиакос.

Gopcho
25.02.2014 23:47

Преди всеки мач, чета интервю на Мойс: - юнайтед все още са в борбата за титлата, бам загуба! След това: - юнайтед все още са в борбата за титлата, бам загуба! Днес: - юнайтед могат да спечелят Шампионска лига, бам загуба. Да си каже слаби сме, аутсайдери сме ... хеле пък вземе да бият най-накрая. Не знам какво е замислил Мойс с промените в юнайтед, обаче юнайтед стана новия евертън!

Ginekologa
25.02.2014 23:47

[@link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=707080639323588&set=a.647877098577276.1073741829.642692459095740&type=1&theater]

ComeOnYouReds
25.02.2014 23:45

Някой сеща ли се кога запоследно е имало на пулуфинал четери отбора от 1 държава?Аз само за четери английско се сещам щото

dadeds
26.02.2014 00:02

Два пъти е имало по 3 отбора от Англия на полуфинал и по веднъж от Италия и Испания.

Gopcho
25.02.2014 23:58

Аз за 3 - 2009 , Барселона - челси, юнайтед - арсенал. Примомни ми кога е било това (Y)

kostakozara
25.02.2014 23:50

Абе какви сте вие такива неграмотници...аз немога да повярвам.Ти имаш 10 грешки в едно изречение брато!

angel.bonev.908
25.02.2014 23:48

Аз се сещам, че българския не го владееш много. *lol*

ComsteR
25.02.2014 23:44

Мисля че станаха ясни повечето 1/4 финалисти Псж,Олимпиакос,Дормунд,Барса, остава да видим Арсенал,Реал , Челси и Милан. Мисля че Челси и Реал са повече от ясни.

angel1998
25.02.2014 23:43

Заслужена загуба. Рууни и РВП не пипнаха топката, Смолинг е пълна трагедия. Пълен ужас.*thumb_down**cards*

NoDiggity
25.02.2014 23:43

И тоя клоун Мойс излиза и ми разправя в интервюта как Юнайтед имал шанс да спечели ШЛ?!? *lol* *lol* *lol* Ей не обичам да кълна ама Мойс, пед*л долен, дано си счупиш и 2та крака и по възможност да не се занимаваш НИКОГА през житова си с треньорска кариера! Циганин от пътя да хвана ще успее да мотивира и подреди играчите по-добре от колкото тоя неандерталец! 90 минути игра - 1 чисто положение! Ето това е равносметката! Аз бях до тук с гледането на Юнайтед тоя сезон! Който има нерви нека гледа на Мойс тактиките! Не съм и очаквал титли в началото на тоя сезон, но още по-малко съм очаквал отбор-шампион да не може да направи повече от 3 паса помежду си!

ComsteR
25.02.2014 23:46

Абе като цяло и той има вина, но тези дърва които използва, не правят нищо различно, за да видиш твоят Юнайтед отново на върха , ще трябва собствениците ви да се бръкнат поне със едно 100-120 милиона.

Written
25.02.2014 23:42

мега тъпото заглавие, кви мечти има в Юнайтед ? То вече и мечтите за по-достойно отпадане са мираж !
Честито за победата на по-добрия отбор, заслужена победа за Олимпиакос.

lilikoli
25.02.2014 23:41

До коментар [@comment 1580614] от [@user nedqlka]:

лягай си.

dzhalev_71
25.02.2014 23:40

Кембъл - голям гол. Другия сезон ще го видим какво може в Англия с нашия екип.

kns
25.02.2014 23:39

"тая слаба Барса" победи на Етихад шампиона на страната ви.. с 2 гола разлика,а сега какъв бой ще изядат в Барселона,че лошо щи стане като гледаш

finer
25.02.2014 23:39

От тази работа ние феновете най-много го изяждаме не съм мислел, че ще го кажа до преди 2 часа но сори до тук бях MOYES OUT ! *sad*

Salient
25.02.2014 23:39

Ебаси позора... Мойс не те ли е срам?!? Такова бездействие, лутане, посредственост и безидейност не съм виждал в треньор на топ отбор абсолютно никога...

rockytoo
25.02.2014 23:39

Сигурно гледах отбор от А група, а не Юнайтед ...

kns
25.02.2014 23:37

Пак ли спорите за Англия или Испания .. То се вижда бе приятелчета :Д 2мата най-добрия футболисти в света къде играят?К'во се случи със Шампиона на Англия срещу Барса миналата седмица ? :Д Кво се случи днеска на най-добрия отбор от Англия за всички времена може би,Манчестър? :Д не се излагайте бе приятели :Д ясно е..то даже Англия не е на второ място даже,къде забравяме почетното второ място за Германия и Байерн и дормунд ? хахаха ..Англия..Кво има там? челси ли? ХАХАХА Ливърпул ли?-Моля ти се!! Арсенал ли ? ХАХАХА !!!

rockytoo
26.02.2014 00:32

Явно си пропуснал миналият сезон .. Шампиона на Англия е Манчестър Юнайтед и не забравяй, че Роналдо игра много време в ВЛ

Chelsea_4_life2
25.02.2014 23:55

Това е така но както може да гледаш бъдещето на един отбор така би трябвало да уважаваш и миналото му никога не съм харесвал МУ и Ливърпул но това не ми е пречело да се кефя на техни мачове а това за което говорех беше в общ план като цяло през годините

ComsteR
25.02.2014 23:50

Чакай нещо си във грешка, Ливърпул ги няма на във Шл от 5 години вече, Сити се видя и срещу Челси и срещу Барса, Юнайтед е ясен потъващ кораб, така че съм на мнение че във момента има 2 отбора от Англия и това са Челси и Арсенал.

Chelsea_4_life2
25.02.2014 23:47

Това че двамата ''най добри'' футболисти според наградите им играят в Испания не я прави най силната дивизия най силното първенство от 94 95 до наши дни е английското факт и този цитиран Челси от тебе като махнем фактора съдия прави испанската барселона смешна сити моля те отбор който едва сега започва да изгражда някакъв манталитет в Европа но въпреки това срещу барса стоя добре дори с човек по малко МУ Ливърпул имена които сами по себе си говорят но както и да е Англия Челси МУ Ливърпул Сити Арсенал Испания Реал Барса сега иди се г****ни някъде !

kns
25.02.2014 23:44

Кой е шампион и кой не е,няма да промени факта,че в Англия няма отбор който да се противопостави на Реал,Барса или Байерн лягайте да спите !

Yang_G
25.02.2014 23:40

Хахахахаха шампиона на Англия вика... *lol*

LIVERPOOL1892_
25.02.2014 23:39

Шампион на Англия не е Сити

luiz_lfc
25.02.2014 23:39

ХАХАХЯАХАХА оригинален си доста напиках се от смях на забавния ти коментар!

ComsteR
25.02.2014 23:37

Мисля че Мойс дилъра трябва да смени.

tenebrum
25.02.2014 23:37

Ай честито на слабаците манчо,заслужена загуба,по добре за тях ще е да отпаднат от олимпиакос,срама ще е по малък,защото преминат ли нататък ще играят с много по силен отбор и тогава ще вземат много бой и голове и позора ще е голям

angel.bonev.908
25.02.2014 23:37

А бе случайно да видяхте някъде онзи, че му забравих името, дето взима по 300 000 на седмица ?

madridistaaaaaa
25.02.2014 23:37

Много слаби тия английските отбори,ужас ,,много силно първенство имат" браво!

rad011
25.02.2014 23:39

[@link http://www.youtube.com/watch?v=cw2ScFaB5DQ]

ManU_FaN
25.02.2014 23:36

Айде лека вечер, кошмара може би ще продължи на 8ми март срещу УБА....
*silent*
Юнайтед до гроб!*devil*

Chelsea_4_life2
25.02.2014 23:36

Мисля че глейзър не осъзнават колко сериозен проблем имат МУ вярно СА се махна но не може да има чак такъв срив в отбора който каквото иска да говори едва ли вината е изцяло в Мойс но като цяло би трябвало да се обърне по голямо внимание на екипа му отношението на играчите към него гледах 10 мин от първото и 5 10 мин от второто полувреме играта на отбора е просто кошмарна

Fcb10
25.02.2014 23:34

Жал ми е просто да гледам Манчестър да пада от такива отбори-аутсайдери това е реалността за сега , ако не махнат този некадърник Мойс нищо добро не ги чака...

Gogata85
25.02.2014 23:34

Как не ги е срам да взимат толкова пари а да причиняват такава болка на феновете, мамка им мръсна??? ПОЗОР!!!

The_Stallion
25.02.2014 23:34

Извинявам се на феновете на този наистина ВЕЛИК отбор , но този Манчестър мисля че и Лудогорец може да го отстрани в 2 мача , жалко е падението , но аз мисля , че след 1-2 години максимум нещата ще се оправят драстично

ComeOnYouReds
25.02.2014 23:34

В тоя форум има фенове на Испанското за които няма нищо по-хубаво да коментиран английски отбор

thereddevil7777
25.02.2014 23:33

По - голяма пародия на десен бек има ли от тоя нашия Смолинг ....

NickoRM
25.02.2014 23:32

И аз тапака 2 стотака им сложих....дали не съм много прост ми е мисълта *devil*

MaLkO_LuD94
25.02.2014 23:48

Днеска изпуснах да ги пусна но на реванша ги пускам 2-ка

ComsteR
25.02.2014 23:48

Ти пък мача беше повече от ясен че е 1.

MaLkO_LuD94
25.02.2014 23:47

Не знам дали си наясно ама САФ вече не им е треньор *wonder* Т.е. вече не бият ( никой ) *joking*

NickoRM
25.02.2014 23:45

Бях сигурен ,че МЮ ще бият...ама бях де ,вече не съм *lol*

MaLkO_LuD94
25.02.2014 23:43

Не знам при тая сочна единица как си го пуснал 2-ка *wonder*

NickoRM
25.02.2014 23:38

С коя ръка да дръпна спусака....

MaLkO_LuD94
25.02.2014 23:36

*confused* С коя ръка да се кръстя хаха

SlowlyTroll
25.02.2014 23:29

Браво на Олипиакос и довиждане на Юнайтед *smile* Сбогом Гринго !

MaLkO_LuD94
25.02.2014 23:29

МЮ от тук нататък имат много голям проблем САФ се пенсионира а доколкото познавам треньорите той беше единствения който правеше от най-голямото дърво един страхотен футболист *smile*

The_Stallion
25.02.2014 23:24

Сега ако бяха Манчестър от преди години , знаете ли колко хора щяха да играят двойния шанс за Манчо. Щото сега щеше да е АД пред наказателното на Олимпиакос, а сега е ад пред това на "Червените дяволи" , които този сезон за съжаление не са себе си *smile*

ceco06
25.02.2014 23:22

и кво? МЮ изтеглиха лекия жребии, а се гърчат... ама то верно без съра тия дървета не ги бива и за чемпиъншип

valeri777
25.02.2014 23:22

Ха ха и аз да се включа във дискусията!От 87год. съм им фен няма мач който съм прупоснал, но за мен Дейвид Мойс е правилният човек,боклуци са са плъховете които се преструват че играят футбол,всички ги виждате във момента! Поне шест от играчите на терена са ислязъли просто да отбият номера! Не става така трябва масова чиска във отбора със страхотно уважение и със огромно презрение ще кажа вън от отбора. Уважение че са дали толкова на отбора презрение че са финансови плъхове които се измъкват във най трудният момент! Манчестър ( не споменава Юнайтед защото всички знаят само един отбор във този град)ще се преродят и пак ще бъде страшилището на Англия и Европа! п.п фен съм на отбора преди ерата на Сър Алекс когато завършиха на 14 място.

bacardy_breezer
25.02.2014 23:22

Проблема на феновете на Юнайтед е че са нетърпеливи и очакват от Мойс чудеса за няколко месеца. Да, ама не. Свикнали сте все да сте на върха и да печелите всички купи (вероятно голяма част от вас точно поради тази причина са станали фенове на този отбор) и сега като сте в криза вече почнахте да ревете. Погледнете феновете на Ювентус и Ливърпул например, които не спряхме да подкрепяме тимовете си в мноооого по-тежки моменти от този, в който сте вие сега.

The_Stallion
25.02.2014 23:20

Спрях да следя. Юнайтед кога минаха центъра за последно *sad*

bacardy_breezer
25.02.2014 23:19

Айде стига сте ревали и стига сте си обиждали отбора бе.... Всеки има периоди на спадове и възходи. Щом не можете да подкрепяте отбора си когато губи, не сте никакви фенове !

ManU_FaN
25.02.2014 23:17

Вече нямам думи *cry* .. Къде е стария Юнайтед, който като излезнеше на терена и знаеш, че ще гледаш качество на играта и наслада от видяното , а не тази мъка да се надяваш на някое опасно положение пред вратата на другия отбор.. ВЪН ОТ ОТБОРА ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИЦИ ОТ ОТБОРА НАЧЕЛО С МОЙС и дървенцата, които съм ги изброявал многократно .. Жал ми е, че тези играчи представляват отбора .. *evil*

petko9305
25.02.2014 23:23

Разчувства ме с тези думи "къде е стария Юнайтед" и веднага си спомних красивите голове, които този отбор вкарваше *sad*

The_Stallion
25.02.2014 23:15

Защо четох коментари,мнения и вестници,а не си го играх 1ца *evil**evil**evil* , до сега 4те двойки от минаата седмица , тази от днес 1ца на Гърците , двойка на реал утре и двоен шанс за Челси с 5 лева бях цар и господар *sad*
Така ги мислих между другото и така излизат *smile*

paradise11
25.02.2014 23:13

Тъп мач,мисля че Суонси биха изиграли по-добър мач от Юнайтед,а и биха победили Олимпиакос,толкова безидейна игра не съм виждал никога.

petko9305
25.02.2014 23:13

Това определено не е Юнайтед и се оказах прав за мача *evil*

RealMadrid_4ver
25.02.2014 23:12

Браво на гърците счупиха камбаните на тия от най-прехваленото първенство

kaloqn_099
25.02.2014 23:12

Между другото челси загубиха с 3;1 срещу наполи първия мач и никой не е вярвал, че ще земат ШЛ, но невярвам юнайтед да направят същото.

kaloqn_099
25.02.2014 23:10

Каква шампионска лига, те за Лига европа не стават.

Johan_Cruyff_14
25.02.2014 23:09

До коментар [@comment 1580413] от [@user karakuli]:

Няма какво да се каже повече. Да оставим момчетата на терена да говорят...

paradise11
25.02.2014 23:09

Мисля ,че едно 3/4:0 може и да подсети Мойс,че нещо не е добре.И да прави още изказвания,още сме в борабта за титлата,ще спечелим ШЛ и др.

Gogata85
25.02.2014 23:06

Все се надявах че поне в Шампинската лига показвахме добра игра и свестни резултати, но ето че всички гадости,който ни съпътстват във Висшата лига се появиха и тук!!!. Тази безидейност, супер неадекватни отигравания, смешни грешки в защита и естествено карък са основата на целият провален сезон. Не знам как тези са шампиони на Англия?!?! Мойс има вина определено но май повече имат вина футболистите,който играят по-зле и от играчи в Чемпиъншип. Не знам как ние феновете ще изтърпим до края на сезона тази гавра с фланелката на Юнайтед,както от играчите така и от грешките на треньора!!

bacardy_breezer
25.02.2014 23:06

На мен би ми било интересно да видя Олимпиакос срещу Лудогорец в едно люто балканско дерби *joking*

The_Stallion
25.02.2014 23:10

Зависи от залога.Мисля че в 2 мача може да ги отстраним....или много си повярвахме май *lol* Лудото пиле има още път , само да продължава така и да направят хубави ДЮШ с български таланти *smile*

Bayern85_
25.02.2014 23:04

Леле майко,и с тези играчи бяха шампиони миналият сезон,да ви имам аз и шампионите и силното първенство.

MaLkO_LuD94
25.02.2014 23:04

А дали не може на четвъртфинал да няма английски отбор *wonder*

MaLkO_LuD94
25.02.2014 23:40

Стискай хахах Байерн са най-големия фаворит но това нищо не означава един лош мач може да ги изхвърли от турнира *erm*

dzola1905
25.02.2014 23:36

Стискам палци да се паднем с вас ! Да видим кой ще лае накрая ! И каквото и да си говорим Баварците са голяма класа , и Реал мисля че могат да направят нещо тази година ! Но нищо не се знае *smile*

MaLkO_LuD94
25.02.2014 23:32

Не ми прави кеф не слагай думи в устата ми който не съм казвал *erm*

dzola1905
25.02.2014 23:30

Тая година Ливърпулл играят много добре им пожелавам минимум топ 4 !! Нападението им е убийствено ако се поработи добре в защита може да направят много неща догодина ! Успех

dzola1905
25.02.2014 23:27

Абе гледай си отбора ! Незнам какво ти прави кеф че манчо се излагат тая година . Ама тва няма да е вечно .. И си пожелавам двата отбора да се класират и дано се паднем с барса да гледам найстина супер мач !!!

ComeOnYouReds
25.02.2014 23:25

Държа да ми отговориш нали си голям умник!

paradise11
25.02.2014 23:25

Няма да е за 1-ви път *lol* надявам се Ливърпул ,ако евентуално се калсират да си го изкарат за 4-те години без Европа.

dzola1905
25.02.2014 23:23

не те разбрах каква ти е целта ... ама аз на оня отворко имам да кажа няколко неща . И като гледам Челси трябва да защитава английската чест както е тръгнало ...

MaLkO_LuD94
25.02.2014 23:22

Това че пиша тук не ме прави хейтър *thumb_up* А в другата тема са споменати и МЕСИ и Роналдо така че темата е както за Челси така и за Барса и Реал *thumb_up* И ако си чел коментарите ще видиш че повечето дори нямат нищо общо с Челси *wink*

paradise11
25.02.2014 23:22

Барса надигра Ман Сити след гола и червеняит картон,иначе мачът бе равностоен,не се залъгвай,извадка от 2 мача нищо не доказва,пич.

GrandeBarca
25.02.2014 23:22

Аз ти говоря за Евротурнирите не за успорваност в първенството *smile*..в Испания може да ее всичко но 3та най-силни отбора най-вероятно продължават...2 биха като гости 3тия играе утре..иначе до преди Англиското беше мазало всеки сезон 2 или повече на 1/2 финал.....2006 беше 1 ама той игра и финал(Арсенал)-2 испаснки Барса(шампион) и Виляреал....2007..Ман Ю,Челси,Ливърпул(финалист)-Испански-0...2008..Ман Ю(шампион),Челси(финалист),Ливърпул....Испания-Барселона....2009...Ман.Ю(финалист) ,Челси,Арсенал..Испания-Барселона(шампион)...и тука вече се почва доминацията на Испанските над Английските... 2010...Испаснки-1...Английски-0...2011-Испаснки-Реал,Барса(шампион)....Англия-Ман Ю(фианлист)...2012 Испания -Барса,Реал...Англия-Челси (шампион) 2013..Испански-Реал,Барса...Английски-0 *smile*

Johan_Cruyff_14
25.02.2014 23:21

Едно е да победиш, а друго е да надиграеш. Барса НАДИГРА Манчестър Сити, а след това беше НАДИГРАНА от Реал Сосиедад.

dzola1905
25.02.2014 23:19

не си търся *smile* ама те мернах и тук и на една друга статия със сини фанелки да знаеш много ! май оня ден друга песен ми пя ... еи ся като ви лепнаха 3 гола да съм се обадил в тема на барса ...

paradise11
25.02.2014 23:16

Как 5-тият Челси бие Барселона на полуфинал на ШЛ и дори не се класира в Топ 4,помисли?

MaLkO_LuD94
25.02.2014 23:15

Разбирам че искаш да се заяждаш с някого но намери си друг сори *wink*

dzola1905
25.02.2014 23:15

малко време трябваше да те видя къде хейтваш ..и после аз съм си измислял ! я се прегледай

dzola1905
25.02.2014 23:13

еми ако се класират какво праим ? пък като гледам барса с тая игра как играят може тая година на муравеи .... да вземат


25.02.2014 23:12

Най-успорваното е със сигурност.Иначе като отбори в момента може би не е най-силното ,но до преди няколко години беше определено.Челси тази година като нищо може да спечелят ШЛ и както всеки се смее на английското в крайна сметка победителят да е от там. *smile* А какво ще кажете за това- В Испания 1вия е на 16 точки от 4тия.3тия е на 13 точки от четвъртия.7мият е на 28 точки от първия В Англия пък 1вият е на 4 точки от 4тия и на 15 от седмия долу горе толкова,колкото е разликата между 3 и 4тия в Испания *beer**beer*

GrandeBarca
25.02.2014 23:12

Имаш поздрави от Йоветич,когато за последно бяхте в ШЛ..преди много,много,много години*lol**lol**lol**lol**lol**lol*

MaLkO_LuD94
25.02.2014 23:11

За теб ли говориш *wonder*

MaLkO_LuD94
25.02.2014 23:11

Не ги отписвам *smile* Такива отбори не ги отписвам дори при 0-4 в първия мач защото имат достатъчно класа да обърнат нещата *smile* А колкото до Челси не бързайте да ги пращате на полуфинал в Турция трудно се гостува особено на ''Тюрк Телеком Арена'' *thumb_up* Според мен 1-вия мач е 1Х и всичко ще се реши на Стамфорд Бридж *smile*

GrandeBarca
25.02.2014 23:10

Абе къде Ман Сити...те това им е първи сезон на 1.8 финал в ШЛ....като им рвенат 90 хиляди на Камп Ноу...няма да знаят къде са..как виждаш Барса да отпадне след 2 гола аванс..а и колкото и да е...Ман Сити не са Байерн или Реал няма и как да бъдат *wink*

dzola1905
25.02.2014 23:10

ще има не се притеснявай !! хейтарчооо

ChelseaAboveAll
25.02.2014 23:10

Като видя коментар от фен на барселона почти ще бъда изненадан,ако той не е лишен от всякаква логика, не знам защо трябва да си показваме неадекватността по добре си я дръж за себе си приятел. А пък за мача какво да кажа трагедия.

paradise11
25.02.2014 23:10

Само не си вярвай *lol*

GrandeBarca
25.02.2014 23:07

НАЙ-СИЛНОТО първенство вероятно ще е с 1 отбор на 1/4 финалите и Гръцкото ще е с 1 отбор*lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol* различи ги де :Д...Испания 3 може би....Германия 2....Франция 1..

The_Stallion
25.02.2014 23:06

Не. Твърдо НЕ. Поне Челси ще мине . Жозе няма да се изложи , а и състава му е по-добър *smile*

wesselin1994
25.02.2014 23:05

Няма такъв вариант. Челси ще са най-малко на полуфинал.

paradise11
25.02.2014 23:04

Не отписвай Арснел и Ман Сити,като нищо може да ударят Барселона.

babavuna
25.02.2014 23:01

Не, не как успя тоя човек да унищожи отбора за по-малко от година, просто нямам думи*sad*
Собствениците да се вземат в ръце, защото нищо добро не чака феновете и клуба!!!!!

GrandeBarca
25.02.2014 23:00

Кембъл се прави на Безяк усещам го *lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol*

mourinhocfc
25.02.2014 22:59

In Moys we trust!Велики Юнайтед ,ще е късмет ако вкарат гол или направят точен удар *lol**lol*

bacardy_breezer
25.02.2014 22:59

Мисля, че феновете на Юнайтед трябва да се молят да отпаднат днес. С тая игра ако продължат и срещнат Реал, Барса, БВБ или Байерн ще берат голям срам.

RealMardridCR7
25.02.2014 23:00

ти слушаш ли се кво говориш,до тук бяхме край няма да се класираме за четвърт финалите *lol*

AC_Milan_92_45
25.02.2014 22:59

ехоооо двойките, къде стее, май има 2ка във вратата ви

GrandeBarca
25.02.2014 22:58

Ван Перси: Юнайтед има шанс за ШЛ.......кажи честно*lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol* ако са в жребия за 1/4 финалите късмета им ще е бил по-голям от този на всеки друг клуб..айде 3-0 и резила да е ПЪЛЕН..великия Юнайтед съдран в Гърция*lol**lol*

scouser_pool
25.02.2014 22:58

Той Мойс ще я опрай , не са безпокойте хахах*lol*

cesekarchetooo
25.02.2014 22:58

Тоя Мойс е голям талант... за една година ни превърна в Евертън... ОПАЗИЛ ГОСПОД ЕДНА АТАКА ДА МИНЕ ПРЕЗ ЦЕНТЪРА... ЕЙ БОГУ!!!

babavuna
25.02.2014 22:58

Аман вече :X
Не ме притесняват резултатите, ама с всеки изминал ден ставаме по-зле *angry*

NoDiggity
25.02.2014 22:57

Някой фен на Юнайтед, който да ми обясни отново как на Мойс да се даде време?! НЯКОЙ!?!? Има ли ги тия лудите?!? Абсолютно заслужено Олимпиакос ни мачкат!

levskishampion
25.02.2014 22:57

Срама е голям мойс мисли какво ще правиш бе аматьор толкова глупава тактика не бях виждал

holigan4e
25.02.2014 22:57

Пичове мразя Юнайтед , ама вече ми става жал за тях. Всъщност мразих съра повече. Как и да е .. Юнайтед не заслужава това , което му се случва. Тоя некадърник Мойс да се маха ! Вънка куче...виж какво направи отбора бееееееееееее

wesselin1994
25.02.2014 22:57

И аз като си казах мнението, че Олимпиакос ще бият тоя мач ме налазиха няколко фена на Юнайтед да ми обясняват колко съм прост и че мача е "твърда 2". Нещата ще се решават на Олд Трафорд, но с тая игра не знам дали ще успеят Юнайтед.

panew
25.02.2014 22:57

Къде са ви 2-ките дет опявахте ахаха късайте фишовете момциии *beer**beer*

Double_De
25.02.2014 22:57

така се надявах юнайтед да бият само тях чаках ама нали все нещо трябва да излезе на криво

LiverpoolNiki
25.02.2014 22:58

и аз ги чаках тях само ама какво да говорим 3 гола едва ли ще вкарат

Gogata85
25.02.2014 22:56

Това вече е прекалено наистина. Всяко търпение си има граници и моето към Мойс както и към всички на терена се изчерпва!!!!

RealMardridCR7
25.02.2014 22:58

Мойс най-големия некадърник направо ни съсипа отбора *sad*

The_Stallion
25.02.2014 22:56

Само си вижте колко хейта и минуса ми сложихте преди около 2 седмици като казах че 1 бих играл с кеф *lol*

paradise11
25.02.2014 22:55

До коментар [@comment 1580448] от [@user The_Stallion]:

Страхотни грамитични знания имаш.

The_Stallion
25.02.2014 23:07

Хич не си ме обидил симпатяга *wink* , забравих да ги изключа и не ми се триеше *lol* Този сезон правите не лоша игра , с кеф ще ви гледам в ШЛ догодина и ДАНО Реал запази формата и да се срещнете *smile*

paradise11
25.02.2014 23:06

Не просто ми направи лошо впечатление с главните букви иначе не съм искал да те обидя ,все пак не се познаваме, нямам възможност да правя констатации.

The_Stallion
25.02.2014 23:04

1 запетайка преди "нали" изпуснах *tongue*

The_Stallion
25.02.2014 23:04

И ти имаш правописна грешка , но тя е от бързане или невнимание нали ( имаш едно И не на място ) , но аз нищо не казвам.А и просто съм писал малко по-разпиляно самия коментар.Иначе точно по БЕЛ *smile* смятам че е справям доста добре *wink*

paradise11
25.02.2014 23:00

Не направи ми лошо впечатление,хубаво е да се пише грамотно.

The_Stallion
25.02.2014 22:59

Точно тук ще пиша по какъвто си искам начин,бил той граматически правилен или не.Може да не съм подредил всичко по подходящия начин,да съм пропуснал запетая или да имам правописна грешка,но като гледам в този сайт какво става ..... Хайде точно на мен да не ми правиш забележка,става ли Още повече,че не си ми бил преподавател по БЕЛ и не ме познаваш*wink*

LiverpoolNiki
25.02.2014 22:52

Т'ва да не ви е мач м/у Английското първенство и Испанското, за да ги коментирате, всеки си има мнение, както и английското така и испанското си имат фенове.

paradise11
25.02.2014 22:51

Сокачев пък по време на химна,разчел какво мислят играчите,СРАММ.

bacardy_breezer
25.02.2014 22:48

Гледам във всяка тема все до болка познатите тъпи спорове, кое първенство било най-силно.... Серия А в момента като отстъпва доста на Ла Лига, Премиършип и Бундеслигата, какво да вземем да се откажеме от отборите, които подкрепяме ли ? хахахаха. Доста наивни и детски спорове са това *smile* Моето конкретно мнение обаче е, че безспорно Премиършип е много по-интересното първенство от двете. Друг е въпроса, че в момента английските отбори също както и италианските бележат голям спад в сравнение с предишни години. И това е от 2-3 години насам. Просто в Европа доминацията в момента е за испанските и немските отбори. Дортмунд, Байерн, Реал и Барса това са големите играчи на европейската карта в момента.

lilikoli
25.02.2014 22:44

офф трябва да си много спрял да сравняваш Ла лига и английското първенство *sad*

paradise11
25.02.2014 22:40

Моля ви не пчовайте темата за първенствата.

drogba_fen_911
25.02.2014 22:38

Ако ги остранят Олимпиакос това ще е върха на резила, нещо като Левски с Иртиш *lol*

Ginekologa
25.02.2014 22:49

нещо завиждаш ли

lilikoli
25.02.2014 22:47

то добре 4е Абрамови4 дойде с парите ина4е преди години 4елси не бяха такъв отбор ама откъде да знаеш като си на 13-14 години

karakuli
25.02.2014 22:38

Помпай тая топка високо над тополите .....

ManU_FaN
25.02.2014 22:38

Трагична игра и за пореден път трагичен Мойс с този състав направо ни закопа.. Половината играчи Смолинг, Евра, Йънг, Клевърли които взимат сигурно около 100к не заслужават и 10лв .. та да вземеш Дяков и този Мисиджан от Лудогоретс ще играят в пъти по-добре... просто отново съм разочарован от тази вцепененост и мъка да се докопат до някое центриране без никаква идея в средата а по крилата да не говорим .. аз ако бях половината играчи като тези които изброих + Уелбек лятото щяха да са вън от отбора.. СРАМ ЗА ОТБОР КАТО МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД !!! *stop**stop**stop*

LiverpoolNiki
25.02.2014 22:37

еййй да обръщат, че се нервя когато ги пусна все се дънят, дано тоя тренер направи някоя смяна, че тоя Валенсия го няма никакъв.

Salient
25.02.2014 22:37

Мойс, ако отпадне от тия направо да си подава оставката. То бива търпение, ама това минава всякакви граници. Да ти се падне Олимпиакос и да играеш така безобразно, макар и като гост. Тук по виновен от Мойс няма затова, че това полувреме Юнайтед не направи абсолютно нищо.

madridistaaaaaa
25.02.2014 22:37

Пълна СКРЪБ са тия английските отботи,тяхната лига била най-силна,кво ви е силното ве мишки!Много слабо първенство всичките отбори са пълен леш..

paradise11
25.02.2014 23:29

Чак пък грубо,ще видим нищо не е решено,знаеш ли може Ман Ю да избухнат в реванша или Ман Сити да направят невъзможното или Арснеал,не там е безнадеждно *lol* Шегувам се и Арснеал има шанс,малко по-ведро.

Johan_Cruyff_14
25.02.2014 23:28

Сигурно, но така изглеждате отстрани фанатизираните фенчета на дърварския футбол, начело с онази диемаджийска свиня.

ChelseaAboveAll
25.02.2014 23:27

Е братле не така грубо ся, друго си е да кажеш липсват ми мачовете на Челси - Ливърпуул за ШЛ то това бяха големи зрелища много класни на мене тея мачове ми бяха любимите а дано догодина пак да има такова дерби там.

paradise11
25.02.2014 23:25

Говориш глупости.

Johan_Cruyff_14
25.02.2014 23:24

Не бе, не. Те като отидат във висшата лига и изведнъж... СТАВАТ ЗВЕЗДИ! Преди това са просто произволни анонимници от слаби испански клубчета*lol*

levskirealfen
25.02.2014 23:20

Аз ще ти кажа така. Как играчи като Силва, Негредо, Навас, Мата, Касорла и т.н. идват от така наречените СЛАБИ Испанки отбори, както ги наричате и стават едни от най-големите звезди в английското първенство?!

paradise11
25.02.2014 22:59

Отборите от дъното на ВЛ са делеч по-класни от тези на Ла Лига,няма как да не се сългасиш,има едни поне 20М повече за трансфери в тях.

ComeOnYouReds
25.02.2014 22:58

Значи когато кажем че в Вишата Лига много отбори се борят за титлата казвате да борят се но са слаби когато кажем че в Испания 2 отбора се борят за титлата казвате да ама са силни ето в Германия е като в Испания първенството се решава след 15 кръг ама за сметка на това Дортмунд и Байерн смачкаха Барса и Реал!А колкото до интерес Вишата Лига е много по-напред от Испанското

angel.bonev.908
25.02.2014 22:57

Аз гледам по представянето като цяло на отборите. Ако Барселона и Реал падат постоянно, и другите испански отбори също, моите уважения... ще ти кажа, че Ла Лига е слабо първенство *wink*

levskirealfen
25.02.2014 22:53

Кое е силното на германското?! Че Байерн е с 20 точки пред останалите?

RealMardridCR7
25.02.2014 22:50

хаха фен съм на РЕАЛ,но признавам Английското

paradise11
25.02.2014 22:48

Всеки има мнение,трудно ще кажеш на фен на Барселона ,че Ла Лига е слаба и обратното.

RealMardridCR7
25.02.2014 22:48

да кажем най-интересно *smile*

ComeOnYouReds
25.02.2014 22:48

Най-силно е германското най-интересно и рейтингово е Английското кво толкова има за разбиране?

angel.bonev.908
25.02.2014 22:47

Уааааау, не врат ами шия! Сигурно и Тотнъм са при тия, които се борят за титлата. Може английското да е най-интересно, от гледна точка на това, че "големите" шампиони падат от последния, но не е най-силното *wink*

Juventus333
25.02.2014 22:46

Мене честно казано пуул не ме интересуват. Аз си гледам Юве и как взимаме 3-тата звездичка.

madridistaaaaaa
25.02.2014 22:44

Ливърпул винаги се ,,борят" за титлата и накрая за 6-ти *lol*

Juventus333
25.02.2014 22:43

4

ComeOnYouReds
25.02.2014 22:43

Ем да те подсетя тогава - Сити,Челси,Арсенал и Ливърпул

angel.bonev.908
25.02.2014 22:42

А в Англия колко отборе се борят тази година за титлата, че не се сещам нещо?

Juventus333
25.02.2014 22:40

Не искам да се заяждам, но преди като време като ви казваха осминаРеал и оставяхте само Барса да играе в европа. Та въпроса ми е Испанското ли е по-силно? Където отборите борещи се за титлата са Барса и Реал, тази година е изключение с включването на Атлетико.

levskishampion
25.02.2014 22:38

На вас кво ви е силно испанското ве аматьори да биете гранада 5:0 ли хахахахахахаха а борусия като ви хване ви смазва за едно полувреме тишина

paradise11
25.02.2014 22:38

И сам не си вярваш пич.

Johan_Cruyff_14
25.02.2014 22:34

"Най-великото първенство в света"...

ComsteR
26.02.2014 00:54

98 победи за Испания срещу 87 загуби и 75 равенства , така че можеш само да седиш тихичко и след 5-10 години да кажеш нещо по-този въпрос.

ComsteR
26.02.2014 00:51

Искаш ли да ти изкарам цялата статистика за директните мачове между Английски и Испански клубове ?

BobiRM
26.02.2014 00:49

ТИ СИ МАЛОУМНИЯ,каква браца бе?! дето ги бутат постоянно съдиите,уефа,платини и прочее,ако не бяха те 1 титла нямаше да видят тея циркаджии,мангали!тъпак!

drogba_fen_911
26.02.2014 00:47

Вие обаче или сте слабоумни или се правите, че не чувате. Аз им казвам, че освен БАРСА, не е имало друг испански отбор в Европа през последните 10 години, той пак ме пита защо Барса биле мачкали Юнайтед *lol* Ами мачкаха ги защото бяха силни. Кой друг испански отбор е мачкал Юнайтед? Видяхме миналата година Реал колко ги мачкаха, добре че беше червения картон на Нани. Кой друг отбор освен Барса е побеждавал английски отбор в ШЛ скоро? А това за Челси и испанците световни шампиони не виждам какво общо има с темата ''английските отбори срещу испанските в ШАМПИОНСКАТА ЛИГА''

durduland
26.02.2014 00:42

Пич - Реал и Барса са по-класните отбори. Говориш как Барса се гаврила с Юнайтед, ами тя тогава се изгаври и с Реал. Точно и в 2та сезона, когато би Юнайтед на финала, унизи Реал с 6-2 и 5-0. Онзи отбор на Барса бе феноменален. Ако Реал и Барса играят в Англия ще са 1 и 2. Няма съмнение в това. Но като цяло- останалите отбори в Англия са по-равностойни, умеят да задържат играчите си. Испанските отбори са много зле финансово(всички без Барса и Реал) и това оказва огромно влияние. Не вярвам и чудото Атлетико да се задържи много. Факт е, че 17 от 20те испански отбори продадоха най-големите си звезди лятото. Еми не е нормално за мен. А иначе по темата за МЮ- нямам думи. Стигнахме дъното. Да видим дали Мойс ще продължи да търси нови дъна

ComsteR
26.02.2014 00:35

На мисли че хейтвам питам те директно, защото победителят от Шл отпадна още във групите миналият сезон? защо Барса се гаврише със Юнайтед? Не ме разбирай грешно и за мен по-интересното е Английското , но по-класното е Испанското, не че нещо но защо именно Испания стана и Европейски и Световен Шампион? ако искаш мога да ти споделя и състава, САН Икер,Арбелоа,Пике,Рамос,Алба/Капдевила,Шави,Иниеста,Фабрегас,Бускетс и Торес/Негредо/Йоренте както се вижда от 11 титуляра само нападателя играе извън Испания защоооооо?

ComeOnYouReds
26.02.2014 00:33

Кратко точно ясно!Но сега ще почнат да обяснявят че и ЛЕ е много важна и велика купа а там испанските грандове се представят на ниво докато английските отбори знаят че там нямат никакви шансове и си пускат на резервите резервите

drogba_fen_911
26.02.2014 00:27

Последните 10 години само Барса я защитават. Реал колко години отпадаха на осминафинал, добре че беше Моуриньо да ги закара до полуфинал поне. А за последните 10 години Ливърпул имат 2 финала, Арсенал имат финал, Челси имат 2 финала, Юнайтед 3. А за полуфинали няма смисъл да говорим, освен миналата година, всяка от последните 10 е имала английски отбор на полуфинал

Johan_Cruyff_14
25.02.2014 23:55

Тук съм много съгласен, но Симеоне трябва да компенсира за силно ограничения игрови потенциал на отбора си по някакъв начин. Колкото до ШЛ - въпрос на приоритети е. Никой от останалите няма кой знае какви дългосрочни традиции в ШЛ и дори не се опитва да си създаде. Не считам това за слабост, а за политика на отборите. Испания е много успешно защитавана от Барселона и Реал в ШЛ.

ComsteR
25.02.2014 23:54

Остави го като цяло Испанците доминират и това е повече от ясно, Реал 98 до 2004 , Барселона от 2005 до 2009, Испания спечели и Световното и Европейското и е фактор!!!

ComsteR
25.02.2014 23:51

Факт е че Испанските отбори доминират.

Johan_Cruyff_14
25.02.2014 23:51

Какво общо има факта дали познавам някой фен на Атлетико или Валенсия, със спора? И, да, познавам много фенове на Атлетико и Валенсия. Колкото до успехите в ШЛ - Малага беше четвъртфиналист, Виляреал беше четвъртфиналист. Атлетико взеха два пъти Лига Европа и два пъти Суперкупата на УЕФА. Я ми кажи ти в последните пет години, някой друг освен Юнайтед и Челси правил ли е нещо в Европа? Не е по случайност. По-добри са. Ама останалите все още са плачевни, най-вече Леверкузен.

drogba_fen_911
25.02.2014 23:48

Ами да, така ще е, но това няма нищо общо с класата на първенството. А тия Атлетико са толкова гнусен отбор, че нямам думи просто - блъскане, дращене, провокации, симулации.... А щом са толкова силни тия испански отбори, що само Барса и Реал са печелили ШЛ а? Виж Англия - Ливърпул, Юнайтед, Челси, Нотингам, Вила?

MaLkO_LuD94
25.02.2014 23:45

В ШЛ не но в ЛЕ са доста *thumb_up*

ComeOnYouReds
25.02.2014 23:44

Казах ти вече говоря ти за водещи първенства ако става въпрос за по-долни девизии тука селата от 9 отбора са в 7 точки разлика

Johan_Cruyff_14
25.02.2014 23:43

[@link http://espnfc.com/tables/_/league/esp.2/spanish-segunda-division?cc=5739] Ето ти, ако не вярваш. Също така, разликата между промоция и изпадане, е... 6 точки. За два мача можеш да отидеш от Ла Лига до... третото ниво на испанския футбол. Ако има по-конкурентно първенство от това, ЕВАЛА!

ComeOnYouReds
25.02.2014 23:43

Е като тва отбора не правят първенство я ми кажи кога запоследно Испански отбор различен от Барса и Реал постигна нещо значимо в ШЛ?Испанското се крепи изцяло на Барса и Реал ти познаваш ли някой фен на Атлетико примерно?Или на Валенсия?Може да познаваш няколко,но аз познавам десетки на Ливърпул,на Арсенал,на Челси,на Юнайтед,че даже и на Сити изникнаха вече!А ти как разбра че само в онзи период са били по-добри?Разлика от 3-4 гола не ми се стори че е ей така случайност!

Johan_Cruyff_14
25.02.2014 23:40

Защото Борусия и Байерн са били по-силни в онзи определен момент. Но 2 отбора не правят цяло първенство. Предишният път, когато срещнахме немски отбор преди Байерн, беше през 2012-та, когато разгромихме тогава третия Леверкузен със 7:1.

ComeOnYouReds
25.02.2014 23:38

Най-интересно - Англия,най-силно - Германия това е!Но тва не означава че феновете на Барса нямат право да подкрепят Барса или феновете на Реал да се откажат от Реал,или пък феновете на Юве да се откажат от Юве и тея на Милан и тея на Рома и на Интер и т.н и т.н!Все едно сега Юнайтед като е толко слаб да спра да го гледам

Johan_Cruyff_14
25.02.2014 23:38

Е айде сега, едните нямали опит, другите еди какво си. Арсенал сигурно ги боли нещо и те не могат да играят с нас? Хубаво, да речем, че играем с Челси, което изобщо не е сигурно, щото първо трябва да се класирате, и ни биете. Това ще покаже, че в Англия има точно един свестен отбор, докато в Испания, по вашите думи, са... цели 3!

luiz_lfc
25.02.2014 23:37

Предлагам ти да свалиш комплексарските си очила...

ComeOnYouReds
25.02.2014 23:36

Ае ти болен ли си?Втора лига вика тука селската лига разликата между първият и последният 9 отбора е 7 точки?!когато е толкова силно ОЧЕВИДНО както каза защо Борусия и Баерн им писаха такива високи оценки?

Johan_Cruyff_14
25.02.2014 23:34

Най-интересното със сигурност НЕ е, а най-силното - очевидно E. Ако става въпрос за най-интересно първенство в света, това безспорно е Лига Аделанте, второто ниво на испанския футбол. За незапознатите, там разликата между ПЪРВИЯ и ПОСЛЕДНИЯ, 22-ри отбор, е... 16 точки.

ComeOnYouReds
25.02.2014 23:30

Във момента Барса нямат никакъв шанс срещу Челси!Просто Моу съм убеден че ако хване тая слабата Барса ще я отстрани веднага.

Johan_Cruyff_14
25.02.2014 23:29

На мен нищо не ми трябва да доказвам... Играчите на Мойс го правят вместо мен!

drogba_fen_911
25.02.2014 23:28

Сити нямат опит в Европа, тва им е първия осминафинал. Ако срещнете Челси, ще видим колко е слаба Англия

ComeOnYouReds
25.02.2014 23:28

Футболът е игра на голове,ако за тебе 20 срещу 5 удара или владеенето на топката да е 70 на 30 е надиграване за мен надиграване е резултатът да бъде 1:0!Що не приемете че Испанското нито е най-интересното нито е най-силното?

paradise11
25.02.2014 23:27

Какво очакваш да докажеш с твойте коментари,да докажеш на фен на Челси,че е слаба Вл или на фен на Барселона ,че Ла Лига е слаба,невъзможна мисия.

Johan_Cruyff_14
25.02.2014 23:26

Е, ама нито Сити са надиграли Байерн, нито Съндърланд или там някое друго от слабите отборчета е надиграло Сити, нали?

ComeOnYouReds
25.02.2014 23:23

Или Сити като обърна Баерн в Германия от 2 :0 до 2 : 3 ,а преди тва загуби от Съндерланд с 1 на 0 това значи ли че Съндърланд са по-добър отбор от Баерн?

The_Djoker
25.02.2014 23:20

На най-силният домакин не сте гостували още*wink*

ComeOnYouReds
25.02.2014 23:20

Първо за мача който говориш Сити бяха -1 човек + дуспа за Барса която може да се каже че е доста спорна преди това беше напълно равностоен мача!Второ що ти не обясниш как Челси става шампион бие Барса с човек по-малко но завършва 6ти в първенството като паднаха от КПР като домакин,от Уест Хям,УБА и доста други отбори които са извън топ 6 в Англия!

Johan_Cruyff_14
25.02.2014 23:14

Добре де, да речем че си прав, да речем, че наистина има три отбора в Испания, а другите за нищо не стават. Как така Барселона отива, бие най-силния домакин във Висшата лига на неговия стадион, и четири дена по-късно губи и е абсолютно надиграна от един от тези неставащи за нищо отбори, какъвто е Реал Сосиедад?

paradise11
25.02.2014 22:47

Е преди 3 години имаше 3 отбора от ВЛ на полуфинал,а нямаше испански,какво правим тогава,испанските са абсолютни бездарници ли ?

madridistaaaaaa
25.02.2014 22:46

То си личи в Евро турнирите *wink* и тази година пак ще си проличи , а и шампиона на Англия пак губи от Испански лидер *wink* ,това показва всичко.Реал ги биха миналата година както СИти така и Юнайтед ,сег аБарса мачка Сити.хаха,по-голямо доказателство в класите на първенствата не мога да ти кажа!

ComeOnYouReds
25.02.2014 22:45

Добре ти знаеш най-добре то рейтинга си показва дори Уинъра си показва виж по-колко фена имат английските отбори виж Испанските колко имат

paradise11
25.02.2014 22:44

Къде ги видя тези по-класни отбори ?

madridistaaaaaa
25.02.2014 22:42

Нямат класа отборите това е лошо и българското първенство е навързано ама няма грам класа : ) така,че недей да спориш с тъпите си изказвания,Испанското е завързано и с много по-класни отбори,а не такива,като английските които са пълна скръб в Европа!

RealMardridCR7
25.02.2014 22:42

кво се смееш,да фен съм на Реал но испанското не е толкова интересно и силно както английското,иначе ги гледам и двете

RealMadrid_4ver
25.02.2014 22:40

*lol**lol**lol*

miro211
25.02.2014 22:40

Ти сериозно ли си лафиш?

RealMardridCR7
25.02.2014 22:40

куци коне хаха,когато беше Фърги на пост не викахте така падахте всеки мач от нас тва че Мойс е неграмотен отбора е виновен че го взеха

ComeOnYouReds
25.02.2014 22:39

Кажи ми кога в Испания ще има 4 отбора да се борят за титлата и отделно 7 отбора да се борят за топ 4?И отделто на тва последните 10 отбора да са в разлика от 3 точки?Кажи ми едно по-конкурентно първенство и по-завързано от това?Кажи ми друго първенство в което първият да е направил 6 хса и 3 загуби?Приеми го колкото и да не ти се иска Вишата лига е най-гледаното и най-интересното първенство!Всеки може да бие всеки в Вишата Лига!!

lilikoli
25.02.2014 22:39

пак ? за 2ри път браво !

angel.bonev.908
25.02.2014 22:39

Ех, добре, че сте вие. Че да го има като цяло футбола *smile*)

RealMardridCR7
25.02.2014 22:38

не говори точно за първенства защото точно Ла Лига е едно от най-слабите има да кажем 3 отбора само дето играят футбол другите не струват *wink*

drogba_fen_911
25.02.2014 22:38

Абсолютно най-великото. Като интрига и големи дербита. Тва че Юнайтед са куци коне какво е виновно първенството. Май май само Челси ще брани честта на Кралицата(пак)

paradise11
25.02.2014 22:36

Все още е по-силно,по-рейтингово от Ла Лига не се тревожи.

paradise11
25.02.2014 22:34

Колкото ида защитавах Мойс,с този състав ,срещу този отбор не можеш да играеш така,ако отпаднат от Олимпиакос за мен това трябва да е оставка,просто не можеш да си пзоволиш загуба от точно този отбор.

The_Stallion
25.02.2014 22:30

да ги таковам 0-0 на полувреме ги играх , ебаси тъпия рикушет *lol*

NoDiggity
25.02.2014 22:30

С на Мойс тактиките не само очаквам да НЕ обърнем 2рото полувреме а и да ни бият повече! 45 минути - 0 смислени атаки! Ето това даде Мойс на отбора!

AC_Milan_92_45
25.02.2014 22:29

Ко стана бе Юнд, манафи такива на ви бе, отворковци пхааа

The_Stallion
25.02.2014 22:47

*lol* *lol* *lol* Тука туше брато *smile*

lilikoli
25.02.2014 22:36

ей смешен...сега ще кажеш 4е онзи наро4но си сложи крака да отклони топката,лягай да спиш

The_Stallion
25.02.2014 22:29

Двоен шанс играх за манчо , дали ще стане , почти съм обеден че ще се напънат и поне до Х ще докарат ( както съм г пуснал в правата колонка *smile* )

tenebrum
25.02.2014 22:25

тея манчо са супер слаби,пожелавам им да паднат с много от гърчолята и по добре да не отиват в следващата фаза че много бой ги чака

levskishampion
25.02.2014 22:25

Има много време пичове ние поне играем в шл ама Ливърпул нещо ги няма с години айде моля ви се симуланти

wesselin1994
25.02.2014 22:49

*lol**lol**lol**lol*

levskishampion
25.02.2014 22:47

Ама хич не ме грее за вашето смешно отборче само един играч мога да уважавам там и сам се сети кой е ама тука идваш да се дразниш ай вземи се осъзнай малко и си виж отбора онзи ден се мъчише с суонзи едвам ги бихте с късмет а тоя симулант суарез да се скрие

wesselin1994
25.02.2014 22:43

"Какво като имате 5" представям си какво щеше да говориш, ако вие ги имахте *lol**lol**lol*... Нека сме си средняци теб кво те бърка нали не ви пречим на величието... що сме ви като трън в очите, интересни хора.

lilikoli
25.02.2014 22:42

тва 4ас по история ли е ?

levskishampion
25.02.2014 22:42

От години сте си средняшко отборче такова като Евертън и какво като имате 5 бе те и реал имат 9 ама не могат да я вземат нали и реал имат 32 титли ама в най-глупавото първенство което има 3 отбора дори валенсия вече не е колос

wesselin1994
25.02.2014 22:40

Тоз пък, момче, хейтвали сме като сте падали... има 1-2 които изливат помия, а мнозинството от вас само Ливърпул им е в устата, я се дръж малко. Не се притеснявай ние как го приемаме, че не сме в ШЛ. ОтборЧЕ казваш на отбора с 5 ШЛ. ОК.

levskishampion
25.02.2014 22:34

На нас се подигравате много ви знаят устите като падаме ама вие като падате се криете като мишки гледайте си вашето отборче което скоро не е помирисвало шл не ме яд аз пак ще приема загубата ама вие няма да приемите пак когато не сте в шл

wesselin1994
25.02.2014 22:28

И как пък реши да намесиш Ливърпул... Тва, че те е яд, че играете слабо, не е причина да намесваш други отбори, търси причината в отбора си. ей мама му да е...

Salient
25.02.2014 22:24

Още като видях състава ми беше ясно, че ще се случи това рано или късно. Не очаквам много по-различен развой.

mfantastiko
25.02.2014 22:24

*lol* Гръцки отбор бие Manchester United

Juventus333
25.02.2014 22:32

Изтъркано, но факт. Винаги е било така.

paradise11
25.02.2014 22:27

Нали знаеш играеш,колкото противникът ти позволи.

RMcF_
25.02.2014 22:27

Абее, ти да си нямаш с работа с отбор като Олимпиакос, аз да те светна ..

Juventus333
25.02.2014 22:26

Първо погледни как играят Олимпиакос тогава говори. *smile*

paradise11
25.02.2014 22:24

Английските отбори са под всякаква критика просто,не мога да си прдставя как преди 3 години вадихме 3 отбора на полуфиналите,сега ..

paradise11
25.02.2014 22:39

При заплатите във ВЛ,винаги ще бъде атрактивно за чуждестранните играчи,а и без тях определено ВЛ нямаше да бъде това което е.

angel.bonev.908
25.02.2014 22:37

Крайно време е вече това първенство да разчита на собствени играчи, не само на чужденците *wink* Ей там е грешката.

paradise11
25.02.2014 22:31

Англисйките отбори иамт супер сътави и тренери,но от край време има един психологически срив,примерно нито Арснеал отстъпват от Байерн,нито Ман Сити от Барселона,но виж какво стана,къде с късмет,къде със съдията,но ..

Spiwh_Barcelona
25.02.2014 22:28

Съгласен съм с теб. Едно фенче на Челси ми обесняваше как Английското първенство било най силно. Единствения отбор който ми прави впечатление за добра игра е Ливърпул. Обаче играят силно срещу добрите отбори а срещу слабите се дънят..

Juventus333
25.02.2014 22:23

Явно тези 26 победи от 28 мача не са случайни. *smile*

Gogata85
25.02.2014 22:22

дам. поредната глупост и карък в зашита, но при тази игра какво да очакваме *sad*

Juventus333
25.02.2014 22:19

Кой играе по добре за момента, че нямам възможност да гледам мача?

paradise11
25.02.2014 22:21

И 2-та отбора нищо не играят *lol*

paradise11
25.02.2014 22:13

Този Ман Ю определено няма сили за Топ 4,а за ШЛ,дори е под въпрос дали ще отстранят Олипмиапкос,а за печеле на турнира,звучи доста оптимистично.

miro211
25.02.2014 22:07

Яко натиснахме ние след домакинската натиск

paradise11
25.02.2014 22:06

Какви специалисти по центрирания го гонят този коментатор,от 5 центрирания и 5-те в аут,а да не говорим че те никога не са били част от играта на Ман Ю.

Salient
25.02.2014 22:07

Били са, но не и с толкова посредствени изпълнители.

eislands
25.02.2014 22:03

абе аз Харесвам Цвети Янева smile.gif Какво ви пречи момичето ?

levskishampion
25.02.2014 22:01

тоя йънг не ме кефи обаче нещо ми изглежда слаб последно време

petko9305
25.02.2014 22:01

Нямаме шанс с Клевърли и Иънг и за съжаление първите минути потвърждават слабата игра на Юнайтед.
Разчитаме на посредствени центрирания*confused*

Salient
25.02.2014 21:56

Абе що не пусна състава от мача с Палас?!? Само трябваше да замени Мата с Кагава........Яко тегаво ще е отново................

persie1992
25.02.2014 22:16

Не ти разбрах замисъла, извинявай. Ами то Йънг според мен освен да прави бездарни центрирания нищо разнообразно. Кагава може да не е във форма, ама поне опитва нещо разнообразно.

Salient
25.02.2014 22:06

Именно, затова трябваше да пусне Кагава вместо него и останалия състав от последния мач.

persie1992
25.02.2014 22:02

Мата не може да играе, защото има мачове с Челси в турнира.

holigan4e
25.02.2014 21:55

Тия имат ебати стадиона , ебати публиката почти фул :Х Дано и в Бг стане така скоро.

paradise11
25.02.2014 21:57

А са и в дълбока финансова криза,в България само Лудогорец имат шанс за това,но да си признаем Разград не може напълни голям стадион,освен националният ни стадион,не виждам как?

Ginekologa
25.02.2014 21:54

подай бе човек много тъп този 1-0 ставаше

Ginekologa
25.02.2014 22:19

ахаха ти ли ще ми кажеш бе дете

miro211
25.02.2014 22:11

Ти си гледай там Челси нямаш работа в нашата тема!!!!!!!

miro211
25.02.2014 22:09

греЩа не грешка олимпиакос ще го отнесат

Ginekologa
25.02.2014 22:05

нещо си в греща ми се струва

miro211
25.02.2014 21:56

ко си влязъл в нашата тема и само хейтваш*cards*

DuFkaTa
25.02.2014 21:32

Коефицента Юнайтед да има повече корнери е 1.95 не е за изпускане. *beer*

cesekarchetooo
25.02.2014 21:30

Много тъпа схема от Мойс. Иска ми се да бием и съм го заложил дори, но обективно мачът е Х.

DuFkaTa
25.02.2014 21:29

Ооохооо Йънг и Валенсия по крилата ли бе ?? Значи пак ще гледаме 80 центрирания, или айде 55 щото Олимпиакос е по класен от Фулъм. А защо Кагава и Янузай ги няма в такъв важен мач само Мойс си знае.

nollann
25.02.2014 21:25

Не ми харесват Клевърли,Валенсия и Йънг в състава.. Дано ме накарат да си върна думите назад

BarcelonaMen
25.02.2014 21:23

1Х е мача

BarcelonaMen
25.02.2014 21:34

може просто така го си мисля пожелавам ви да биете ама все пак си мисля че е 1Х

miro211
25.02.2014 21:25

1X знаеш ли кога??? МЮ са турнирен боец ако не правим глупави грешки както в предходните мачове си вземаме мача!

NoDiggity
25.02.2014 21:15

Труден ще е мача, предвид как се представяме през сезона до сега. Или 0-1 или Х ще излезе според мен *smile*

Cleverley23
25.02.2014 21:12

Янузай има ли записан мач в ШЛ ? Аз ли нещо все прекалявам с бирата, че нямам спомена Янузай да е играл в нито един мач..
Струва ми се че някое уникално изпълнение на Рууни ще реши мача 0-1; 1-2

Ginekologa
25.02.2014 21:10

време е за 1х много 2ки станаха или пък не *lol*

paradise11
25.02.2014 21:06

Айде Ман Ю,само вие ми останахте.С това ви нападение,се съмнявам че Олимпиакос ще се отърве без няколко гола,но ще видим.

holigan4e
25.02.2014 21:05

Писал съм го 1Х , но по -добре Х , че съм го играл на няколко фиша