Рекордни премии в Лудогорец при краен успех срещу Лацио

09:32
Рекордни премии в Лудогорец при краен успех срещу Лацио
Ръководството на Лудогорец ще премира солидно футболистите при елиминиране на Лацио на 1/16-финала в Лига Европа. Разградчани взеха преднина от 1:0 след първия мач, а в четвъртък е реванша на стадион "Васил Левски". Бонусите при отстраняване на небесносините ще са поне по 8 хиляди евро на човек.

Премиите за Лацио ще бъдат рекордно високи за клуба. До момента най-солидни стимули играчите получиха при победите в груповата фаза над ПСВ Айндховен (2:0) в Холандия и Динамо (Загреб) (3:0) в София. Тогава зелените прибраха по 4000 евро за шестте точки в тези двубои. Първоначално обявените бонуси за успеха над филипсите бяха 2 хил. евро, но силното представяне на тима в Холандия накара Кирил Домусчиев да ги удвои. Затова не е изключено и премията срещу Лацио да претърпи промяна и да достигне до 10 хил. евро на човек. Това може да се случи, ако Лудогорец спечели убедително и втория мач.

Шампионите вече изплатиха всички дължими суми на футболистите за отстраняването на Слован (Братислава), Партизан и достигането на плейофите в Шампионската лига, както и за победите и първото място в групата в Лига Европа. До момента от участието си в евротурнирите клубът реализира приходи от 6 милиона евро. На толкова се равнява годишният бюджет на Славия, Локо (Сф), Берое и Локо (Пд) взети заедно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tauros
25.02.2014 14:06

Успех на Лудогорец,аз ще съм на стадиона.Дано само да не се закачат много кръвопийци,както е в повечето водещи отбори.

angel.bonev.908
25.02.2014 12:29

Браво Домусчиев, Браво Лудогорец!!! Правилно се работи в този клуб и се вижда, че има бъдеще. Дано стигне далеч в Европа!!!

koshmaraTI
25.02.2014 09:54

Може само да се каже едно голямо Евала на Домусчиев.. Така се прави с един отбор , качествено наливане на парите, чисти от към дългове, добър стадион, добра база... Жалко за повечето отбори в Б-г.. В момента единствено Лудогорец и Ботев имат потенциал за правилно развитие! Просто другите родни ''грандове'' са затънали до гуша в дългове, и рано или късно нещата няма да са на добре за тях... Не съм им фен, нито съм пристрастен, но само по такъв начин може да просперира един отбор... За Левски и Цска няма светлина в близкото бъдеще, жалко но факт! С тая политика дето водят перачите им на пари няма как да стане, а лошото е че нищо не се прави по въпроса това да се промени... *wink*