Четирима испанци от Примера на проби в ЦСКА

08:54
Четирима испанци от Примера на проби в ЦСКА
Четирима испански футболисти ще изкарат пробен период в ЦСКА по време на лагера на "червените" в Австрия, твърди "Меридиан мач".

Новината бе потвърдена от "Българска армия", но имената на играчите се пазят в тайна. Иберийците ще пристигнат в Кернтен на 26 или 27 юни и ще вземат участие в предвидените 6 контроли. Футболистите идват със съдействието на европейския шампион Хесус Паредес и са клиенти на най-известната мениджърска агенция в Испания.

През миналия сезон въпросните играчи са ритали в Примера дивисион, като единият е носил екипа на Спортинг Хихон. Останалите трима също са играли в тимове от долната половина на таблицата, като са били със статут на резерви.

"Да, чакаме испанци по време на лагера ни в Австрия. След като приключим с контролите там, треньорският щаб ще прецени кои от тях да получат предложения за договор", съобщиха от "Армията".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bigred81
17.06.2009 15:37

глупостите краи нямат.кои ще е тоз класен игра4 играл в Примера които ще доиде да се ,,развива,, като футболист в Бг?помните ли преди няколко години как в Марек бяха довели 15 4овека от Франция...егаси порното...

Aeonflux
17.06.2009 13:10

Ха-ха,щом са ритали,значи не стават!На нашето първенство му трябва играчи,които играят футбол,а не такива,които ритат!

bacardy_breezer
17.06.2009 12:53

Хахаха нали щяли да правят отбор ИЗЦЯЛО от българи , днеска пък испанци на проби в цска.И вие от winner не знаете к'во пишете .....

tishkata
17.06.2009 11:17

Дано не са с Бразилски или Португалски манталитет *wink*