Любо Пенев отива на Световното

11:11
Любо Пенев отива на Световното
Любослав Пенев крои планове за Световното в Бразилия. Националният селекционер на България чака жребия за евроквалификациите в Ница, след което ще направи геометрията за разузнаване на съперниците, включително на Мондиала, информира "Труд".

По подобен начин Пенев разузна всичките ни съперници в световните квалификации, които участваха на Евро 2012. България кръстоса шпаги с три финалиста - Италия, Дания и Чехия. Акцията излезе успешна, след като нашите се представиха на ниво.

Пенев замина за жребия в Ница (днес от 13:00 часа), придружен от вицепрезидента на БФС Йордан Лечков. Първият на футбола ни Борислав Михайлов тръгна по-рано заради ангажименти като член на изпълкома на УЕФА.

В самолета от Мюнхен за Ница Лечков срещна стар познат - шведския вратар Томас Равели. Стражът отчая нашите в мача за третото място на САЩ '94 и не позволи на Христо Стоичков да стане едноличен голмайстор №1. В салона за бизнескласа пътува още един легендарен вратар - германецът Тони Шумахер.

Среща между българската делегация и Димитър Бербатов най-вероятно няма да има. Новият нападател на Монако не е потърсил никого от групата ни на жребия. Бербатов се прави на обиден на Лечков, който си позволи да го критикува за слаби игри в националния. Пенев пък направи неуспешен опит да го върне в отбора преди 2 г.

Така нападателят и легендите от САЩ '94 явно ще се разминат, макар да са само на двадесетина километра - от Ница до Монако.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_ch
24.02.2014 09:30

Нека отиде Любо на Световното поне той да е там след като избраниците му се осраха и не отидоха...

fred_duffy
23.02.2014 21:30

Супата ако не ни класира в този смешен формат, незнам къде трябва да го пратят...може би да тренира жени

jackbauer24
23.02.2014 16:20

Ако хърватите бият бразилците ще вземат още по-голям коефициент,а и едва ли жабарите ще играят с=у нас на това ниво на което ще играят с-у англичаните и урогвайците.

angel.bonev.908
23.02.2014 11:20

Е дано поне успеем да се класираме за това европейско. Любо работи правилно и ако продължават и момчетата в същия дух, успеха ще е гарантиран!