Загорчич: Чака ни труден мач срещу Берое

10:17
Загорчич: Чака ни труден мач срещу Берое
Старши-треньорът на Литекс Златомир Загорчич очаква труден мач с Берое. За оранжевите няма друга алтернатива освен трите точки с оглед амбициите на тима за титла. Срещата е днес от 16:15 часа в Ловеч.

"Очаквам много труден мач. Литекс ще направи всичко възможно, за да спечели. Познаваме добре играта на противника и смятам, че няма с какво да ни изненадат. Нямаме проблеми със състава", обяви преди днешната среща Златомир Загорчич, цитиран от "Меридиан мач".

От четирите нови попълнения най-вероятно само бразилецът Том ще започне в стартовия състав. Останалите три Иван Горанов, Пламен Николов и Асприля ще останат на резервната скамейка. Все пак съществува вариант опитният Николов да започне за сметка на Васил Божиков. Наказание за натрупани картони изтърпява младежкият национал Илия Миланов, който в последните мачове бе титуляр. В защитната формация пред вратаря Александров със сигурност ще попаднат Страхил Попов, Николай Бодуров и Джемал Берберович. Последните двама пропуснаха голяма част от мачовете досега заради различни проблеми.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация