Стяуа вади над един милион евро за Хичо

08:42
Стяуа вади над един милион евро за Хичо
Шефовете на румънския гранд Стяуа са готови да извадят над 1 милион евро, за да имат в състава си футболиста на Левски Николай Димитров, пише "Тема Спорт".

Макар че не игра в повечето срещи през пролетния полусезон, съгледвачи на Стяуа са наблюдавали внимателно изявите на Хичо, след което са изпратили офертата. Миналото лято румънците също проявяваха интерес към играча и предложиха близо два милиона евро за него, но Тодор Батков отказа предложението, за което впоследствие призна и самият футболист.

Живко Миланов също е на път да осъществи трансфер зад граница. Към защитника има оферти от английски и германски отбори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
17.06.2009 14:34

1 000 000 евро е добра цена за играч който не взима участие в мачовете на Левски, но отбор като Стяуа ако не се лъжа не се класираха и за Лига Европа.За Хичо мисля че това е пълна глупост.А тея Мартин , Стилян , Бербатов ги говорете от както сте родени, нищо че са играли 1 сезон в чорбаспорт и нямат 1 гол.А забравих взеха участие за Литекс при победата над чорбаспорт с 8-0.Тогава в Ловеч прекръстиха реката Осъм на Осем *joking*

MeToDueB
17.06.2009 14:14

дано да стане някакъв футболист .. ама стига с тая Турция и тия източноевропейски страни .. Левски не могат да си трансферират един играч в нормален отбор .. ако бяха, като ЦСКА .. можеше да имаме повече звезди, а не само Мартин, Стилян и Бербатов.

brickbat
17.06.2009 13:45

вие в цска като работите само с турски лири ви се отразява върху зрението и не виждате че си пише евро, а и други неща не виждате но затова ни приеха в европейския съюз за да може чорбарите да се интегрират *erm*