Левски - Славия, спечелен

11:02
Левски - Славия, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. февруари: 9 познати от 18 мача - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 22.02.2014 г.:



Тук имаме изключително стойностен коефициент в ранната част на съботния ден, който е много богат на футболни събития следва, да бъде "взет". Левски през втория дял от първенството ще се изявява с изцяло нова защитната четворка в лицето на Крумов, Чвомов, Белайд и Нунеш, но докато те всички се появят на терена ще трябва измине доста време. В контролите се видя, че сините са способни да допуснат повече от гол срещу почти всеки един съперник, като те ще се опитат да компенсират това с действията на тримата нападатели Макриев, Генков и най-вече Божинов. Всичко за Левски ще започва от това, колко гола ще отбележи тимът в конкретния двубой, защото ще е прекалено хазартно да се разчита на тази дебалансирана защита. Славия започна подготовката доста стабилно, като не допускаше попадения, но после нещата се върнаха към добре познатите стари реалности и белите започнаха да инкасират голове и негативни резултати. Те също се надяват на действията на играчите си в атака и предимно на специално мотивирания днес Атанас Курдов, който е юноша на Левски. Срещата като цяло изглежда трудно предвидима, а евентуална победа на Левски е зле оценена, за да бъде взета лесно и поради това предложената опция с наличния коефициент тук изглежда повече от добро решение.

Прогноза: Над 2.5 гола, Коефициент: 2.10

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
23.02.2014 10:05

Много безсмислен ден вчера. Тоталите ме издъниха, а 1Х2 ми излезнаха всички. Трябва да почна да правя като през делниците- по 2 мача макс и всичко друго да се дебне лайв.

orton95
22.02.2014 19:03

Здравейте!
имате ли инфо за Хайденхайм v Саарбрюкен? мача завърши 2-1, но в бета пише, че е отменен?

joro_sotirov
22.02.2014 19:03

ВИП мачът за днес 22.02.14г.

Лейтън Ориент - Суиндън

първенство: Англия, Лига 1
час: 17:00ч.
прогноза: 1
коеф: 1,87
сигурност: 5/10
букмейкър:

Лейтън е един от най-добрите тимове в тази дивизия и логично се подвизава на втората позиция. Той трябва да спечели днес за да съхрани пълни шансовете си за директна промоция. Домакините разполагат с убийствена атака водена от Лисби и Моонй (общо 27 вкарани гола до момента). Суиндън през миналия сезон беше налегнат от сериозни финансови проблеми (които продължават и сега и лишават клуба от преследването на сериозни цели) и това наложи селекцията да бъде изцяло от млади играчи, който са под наем. За днешния мач проблемите на гостите са повече от сериозни. Те ще бъдат без централния си бранител Грант Хол (26 мача до момента), най-добрият нападател Нийл Рангъл (23 мача/8 гола), ключовият халф Раян Мейсън (18 мача/5гола), основния Нил Притчард (нападател 23 мача/8гола) и Луис Томсън (1халф 8 мача/5гола), които са контузени. Другият основен реализатор Н'Гуессан (халф 20 мача/8 гола) е под въпрос, а други двама основни защитници Натан Томас (29 мача/1гола) и Джей МакЕвелей (19 мача) са наказани. Към това трябва да се добави и фактът, че най-резултатният играч от първия полусезон Ники Аджоус (16 мача/6 гола) напусна. Суиндън е типично домакински отбор и при тези обстоятелства във визитата на един от най-стабилните си опоненти няма големи шансове поне на теория. Лейтън играе изключително успешно срещу Суиндън след като взе 4 от последните 6 мача с него.

mistral
22.02.2014 15:43

Подкрепа на гостите в East Stirlingshire - Berwick и Rhyl - Carmarthen Town си струва да се опита според мен.

morqka
22.02.2014 14:23

от кога залога на деня е за това кой е по-смешният от двата отбора ???

sYsTemX
22.02.2014 13:26

Айде Славия стискам ти палци отново да разплачеш палячовците на Гейрена. Венци вече не играе тото с вас от последния път, когато най-много ви заболя. От тогава белите тото манияци имат своя кръвен враг, а преди това все с по 3:0 падаха, нима това е било чисто съвпадение ??? Много щастлив пс: " който плаща поръчва музиката" - мото на Венци Стефанов

levskishampion
22.02.2014 12:35

Божинов чувам титуляр щял да бъде дано се представи на ниво

LoNsDaLe_
22.02.2014 12:34

От мен 3 мача, в които си струва да се опита опцията Над 2.5 гола. Вече споменах Пърт срещу Уестърн, другият мач е Барселона Б-Рекреативо и в турското дерби Галатасарай-Бешикташ. Днес Магат прави дебют, а като знам неговите отбори как играят Под 2.5 има известна стойност срещу отбора на Уест Бром.

HeatAr29
22.02.2014 12:26

За днес аз съм харесал няколко мача-1 на Борусия М'Гладбах или ДНБ,вече 6 нямат победа,излезнаха от топ 4,а допреди 3 седмици бяха най-добрият домакин в лигата след Байерн,така че 1,4 на ДНБ е супер коефициент според мен,мисля,че може и чиста победа или даже АХ да се търси,но аз мисля да го играя на фиш,затова ще сложа ДНБ.
Вторият мач е победа за Манчестър Юнайтед.Днес те гостуват на Кристъл Палас след 10-дневна почивка,коефициентът е 1,6,а даже се изкушавам за АХ -1 на 2.1,Мисля,че е крайно време да бият и да си възвърнат малко самочувствие и поради тази причина смятам,че днес ще ударят Палас и то с разлика.
Третото ми предложение е малко по-рисковано-Х на Волфсбург и Леверкузен.Във формата и на двата отбора се наблюдава спад напоследък,но той е по-осезаем в тази на Леверкузен,особено след разгромната домакинска загуба през седмицата от ПСЖ.Причината да избера този знак е,че не ми се вярва Байер отново да загуби,а и защото този сезон нямат равен като гост все още и като цяло не са завършвали наравно от доста време.Знам,че това не е много правилен подход и някои хора с право биха го разкритикували,но мисля,че трябва да излезна.

HeatAr29
22.02.2014 13:17

Точно там е проблемът-не знам как ще им подейства загубата през седмицата,а ще има и умора и ако Волфсбург вкарат рано като нищо може да ги бият и то с разлика.Както казах е рисковано,но аз мисля да пробвам.а каквото стане.

gocktherock
22.02.2014 13:00

Мисля, че много добре си се насочил към мачовете. Борусия наистина трябва да го вземат тоя мач, ние от Юнайтед трябва да бием, затова съм включил и двата мача в моя фиш, за последния ти мач погледнато от логична гледна точка да, като нищо ще излезе. Но аз дори мисля, че Волфсбург може да ги бият

mistral
22.02.2014 11:38

Смятах да го взема на хедни (-2,5) за "белите", но не го предлагат, затова ще опитам твърда двойка с 1000 . . . .стотинки*lol**lol**lol*
Сега сериозно, гол на Славия си заслужава да се търси, ГГ е на чуден коефициент от 2,75. Макар, че е рисковано - Левски може и да не вкара *lol*

GrandeBarca
22.02.2014 11:15

Абе къде НАД 2,5.....от Левски съм..ама нито ние ставаме за нещо,нито Славия.....1-0..най-много 2-0 е мача според мене.