Президентът на Трабзонспор констатира черно тото в Торино (видео)

14:54
Президентът на Трабзонспор констатира черно тото в Торино (видео)
Президентът на Трабзонспор Ибрахим Хаджъосманоглу обвини Ювентус в черно тото, след като неговият отбор загуби гостуването си в Торино с 0:2 в първи мач от 1/16-финалите на Лига Европа.

Босът на черноморския гранд бе бесен на съдиите, които по думите му са отменили напълно редовен гол във вратата на Старата госпожа при резултат 1:0.

"Никой не се интересува дали ураган е връхлетял кораба ви по време на плаване в океан. Важно е дали сте успели да хвърлите котва на пристанището. Поздравявам футболистите си. През второто полувреме играхме много добре, но съдията отмени 100-процентов гол. Италианските анализатори също бяха на мнение, че топката не е напуснала очертанията на терена с пълния си обем. Крайният резултат може би щеше да е много по-различен, ако това не се бе случило", сподели Хаджъосманоглу на летището в Торино.

"И в шампионатния мач с Карабюкспор бяхме ощетени от съдиите, и то от допълнителните. Тук се получи същото. Черното тото продължава. Има го навсякъде. Въпросната ситуация се разигра точно пред погледа на допълнителния арбитър. Ако той не е успял да види с точност, тогава страничният рефер трябваше да продължи играта. Как взимаш решение, ако не си видял какво точно се е случило?", каза още президентът на Трабзонспор, който изрази оптимизъм, че неговият отбор има сили да елиминира Ювентус.

Преценете сами дали съдийската бригада от Беларус отмени напълно редовен гол на Трабзонспор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bengami
21.02.2014 18:09

Допълнителен съдия да си в днешно време.

deucec
21.02.2014 17:31

Абе всички много говорите , като сте изгледали 1000 повторения на забавен кадър и т.н. Станете съдии да ви видя отворковци! Не че съдиите зад аул линията стават за нещо ама и вие за нищо не ставате ! Големи сте капацитети. Аман от разбирачи. Не случайно има и хората са го казали : "Най-големите футболисти са пред телевизорите"

kermo
21.02.2014 17:09

Аз ако бях фен на Ювентус,щях да се срамувам от тази игра!!!Дори и нервите на буфон не издържаха!С подобна защита за никъде не сте!Добре,че беше младокът от Трабзон и се засуети,инак с такива грешни връщания всеки друг би ви наказал!

kesteni
21.02.2014 16:46

Топката трябва да е излязла с ПЪЛНИЯ СИ ОБЕМ бе тъпуни! Кво ги защитавате тея жабари, които играха мега слабо. Лудогорец щеше да ги отнесе ако бяха играли*thinking*

bacardy_breezer
21.02.2014 16:12

Ето думите на този палячо след жребия:

"Сега ще бъдат елиминирани за втори път от турски отбор. Не мога да не съм доволен. Много исках да се паднем с италиански отбор. Ще доставим това удоволствие на Ювентус - да отпадне два пъти в Турция. Можем да ги бием и като гости, и като домакини. Имаме много фенове. За нас е голямо предимство, че реваншът е в Трабзон", каза Хаджиосманоглу.

Как няма да го е яд ?

bacardy_breezer
21.02.2014 16:03

Тази рязана каска след жреби не разправяше ли, че Ювентус ще бъде размазан от турчолята ? Видя се, че играхме без никакво желание и хъс и пак на ходом им сложиме 2 гола, оцелихме греда и изпуснахме още няколко чисти положения и сега вече видял черно тото.хахахааха Топката излезе с ЦЕЛИЯ си размер, има достатъчно снимки и видео материал в интернет, за да се увери всеки *wink* Да речем ако дължината на топката е около 20см. ПОНЕ 17 см са излезнали, съдията да не е робот, че да отчете до сантиметър ? Какви фрапантни положения е имало през годините - преди 5-6 години в ШЛ Байерн - Фио когато Клозе отбеляза от МИНИМУМ ЕДНОМЕТРОВА ! засада или пък в ЮАР през 2010, когато Лампард прати топката 30см зад голлинията на Нойер в мача срещу Германия и съдиите отсъдиха, че няма гол. Така че да се правят някакви драми за 2-3 см. е излишно. И пак никой не може да каже със сигурност, възможно е да е излязла и изцяло, това става за секунда, но щом е било пред погледа му, значи той най-добре е видял *wink*

il_principino
21.02.2014 15:31

[@link http://www.calciomercatoweb.it/wp-content/uploads/2014/02/Schermata-2014-02-20-alle-20.33.37-300x200.png] Топката е вън

il_principino
21.02.2014 15:30

Тоя рязания по добре да вземе да се гръмне някъде! *joking*

donkolito
21.02.2014 15:26

хахахахахахах калпавия космонафт ракетат му е крива да ..........туумака да ......... ами нали точно за това ви наказаха бе г-н Ибрахим Хаджъосманоглуили паметта вие каса

wba
21.02.2014 15:02

Аз ли съм кьорав или топката е аут? Това, че е застъпила няколко милиметра линията няма как съдията да го види.

wba
21.02.2014 15:27

Да, правилото е че трябва да излезне с целия с обем, но както виждаш топката е застъпила линията може би с няколко сантиметра,но като цяло е почти отвън. Като добавим и факта, че футболиста на Трабзон я поема във въздуха, то става много трудно да се каже, че не е излезла.

javorrrrr
21.02.2014 15:22

Ами май си кьорав, да виждаш цялата топка да излиза ??? Освен това в такива спорни ситуации се дава предимство на нападателите. А оня шестия съдия е на 1 метър. Принципно се гледа не колко е излязла топката, а дали някаква част е останала вътре. В случая се вижда че не цялата е вън.