Стоев: Очакванията към нас са прекалено високи

11:32
Стоев: Очакванията към нас са прекалено високи
"Може би, очакванията към нас са малко прекалено високи", това заяви треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев при заминаването на отбора за Рим.

"Настроението е добро. Предстоят ни два добри двубоя, в които се надявам да се справим добре, така както бе през есента. Все още не сме на това ниво, на което ми се иска, но хубавото е, че вече всички са здрави и имам една голяма група, на която ще мога да разчитам. Барт и Терзиев са в добро състояние. Имат известни проблеми с физическата подготовка, но пак ще кажа, че най-важно е, че всички са здрави", заяви Стоев.

"Моята реакция, след като разбрах кой ще е съдия, беше никаква. Аз този човек не го познавам. Не знаех, че е свирил на Лудогорец. Мисълта ми е, че съдията не бива да го превръщаме в някакъв фактор, който би попречил на отборите. Самата централа му е поверила този двубой и му има доверие. Ние също", каза още треньорът на Лудогорец.

"Може би, очакванията към нас са малко прекалено високи. Това е ясно, тъй като Лудогорец постигна успехи. Колкото повече успехи, толкова повече се иска от футболната общественост. Нашите цели и желания са да продължим с добрите игри. Ще видим и до каква степен Лацио ще ни позволи да продължим по-напред в Лига Европа. Ние отиваме уверени и спокойни, че ще се представим добре. Не мисля, че Лацио ще ни подцени. След идването на новия треньор заиграха много добре. Последният мач не им беше добър, но като цяло вдигнаха нивото си. Имат голяма група от футболисти, които са напълно равностойни. Каквито и промени да се направят в състава им, не вярвам да се почувстват на терена", завърши Стойчо Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sYsTemX
20.02.2014 11:15

Стоев грешно си се изказал, когато имаш големи амбиции и нагласи, успехите не закъсняват. Трябва с голямо самочувствие да се изразяваш пред медиите както и да го чувстваш ти и играчите. Без него сте обречени да бъдете отстранени. Лацио е приемлив съперник в предвид останалите отбори в турнира. Мисля, че напълно реално е приказката да продължи, но това не зависи от нас а от вас, успех тази вечер и дори един равен резултат би ни устроил.

holigan4e
19.02.2014 13:40

Е много ясно като опукахте руския елит в контролите *smile*