Без глоба за Роналдо след катастрофата в тунела

16:05
Без глоба за Роналдо след катастрофата в тунела
Новото попълнение на Реал Мадрид Кристиано Роналдо няма да получи никакво наказание, след като катастрофира с Ферарито си в началото на тази година, съобщиха от полицията.

Португалското крило, който съвсем скоро ще се присъедини към "Белия балет", се вряза в мантинелата на тунела близо до летището на Манчестър. Роналдо остана невредим след инцидента и говори с полицаите преди да продължи към тренировките на Манчестър Юнайтед. След разследване на случая и разпит на Кристиано Роналдо миналия месец, полицията реши да не предприема наказателни действия срещу футболиста.

"Никакви действия няма повече да бъдат предприемани срещу шофьора на Ферари 599 GTB, което се е ударило в стената на Уилмслоу роуд на 8 януари. Няма пострадали или щети след инцидента", се казва в изявление на полицията.

Подробности около катастрофата може да видите в: Кристиано Роналдо катастрофира!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lfc_bul
17.06.2009 13:06

Как няма да има санкции за Роналдо. Тази катастрофа не е толкова лека, можеше да има и пострадали. За пореден път Роналдо се показа като балък. След като не може да управлява автомобил дори в трезво състояние ...