Мартино: Барса е в отлична форма преди сблъсъците със Сити

17:09
Мартино: Барса е в отлична форма преди сблъсъците със Сити
Футболистите на Барселона се намират в прекрасна форма в навечерието на мача от 1/8 финалите на Шампионската лига с Манчестър Сити, заяви треньорът на каталунците Тата Мартино сред категоричната победа на неговия тим.

Снощи Барса разгроми Райо Валекано с 6:0 в мач от 24-и кръг на Примера дивисион.

"Доставихме удоволствие на феновете. Отбелязаният ранен гол ни даде спокойствие. В отлична форма сме преди мача със Сити и сега е моментът да се опитаме да влезем в 1/4 финалите. В настоящия момент повечето от футболистите на Барселона наистина играят чудесно. С по-големи шансове за победа ще бъде този отбор, който повече владее топката", заключи Мартино.

Първият мач от този 1/8 финал ще се играе във вторник в Манчестър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zodaka
16.02.2014 21:51

И двате отбора навлчзоха в убийствена форма.Хубаво за нас е, че се върна Насри и Йоветич.Надявам се положението с Агуеро да е добро и да започне във вторник рамо до рамо с Йоветич или Негредо.Според мен Пелегрини ще наблегне на дуото (това само ако Агуеро се нзавърне) Агуеро-Негредо, защото и двамата са играли преди срещу Барса и имат представа как да пробият защитата.Ще бъде много интересен мач!Успех и на двата отбора, но най-много на Сити! *smile*

NoDiggity
16.02.2014 20:56

Не знам ама ще стане хипер сблъсък! И 2та отбора се разиграха точно преди мачовете и очаквам много голове да паднат! *smile*

katal0neca
16.02.2014 21:35

И аз очаквам да паднат много голове и разбира се повечето да са вкарани от моя отбор! *joking* Но точно в такива сблъсъци, в които се очакват да се видят много голове става точно обратното и всичко се решава само с 1-2 гола.

futbolista123
16.02.2014 18:59

успех и на двата отбора много класа има както в барса така и в сити

angel.bonev.908
16.02.2014 18:53

Ако наистина отбора играе така както срещу Вайекано вчера, ще бъде много добре. Разбира се не можем да сравняваме Райо със Сити. Но смея да твърдя, че ако ги пресираме отначало и търсим ранен гол ще се поздравим с победа. Това ще е един от най-интересните мачове за сезона. Пожелавам успех и на двата отбора, най-вече на моя *smile*) VISCA EL BARCA!!!