Честър - Халифакс, спечелен

17:43
Честър - Халифакс, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".
По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня".
Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.


Статистика:

м. февруари: 3 познати от 9 мача - 33.3% успеваемост

Залог на деня за 13.02.2014 г.:



ФК Честър загуби три пъти поред в предишните три кръга и така се оказа в зоната на изпадащите. Той падна едва в пет от общо петнадесетте си домакинства, но въпреки това остана вторият най-слаб домакин в Конференцията. Днес задачата точковият му актив да бъде увеличен изглежда задължителна за решаване. Халифакс Таун от началото на сезона спечели само веднъж на стадион различен от неговия домашен и с едва една победа в последните си седем шампионатни изяви сега не се намира в много изгодна позиция. В цялата си история Халифакс е гостувал на този стадион седем пъти, но само веднъж е успял да си тръгне с пълен актив от точки.

Прогноза: 1Х, Коефициент: 1.48

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
14.02.2014 08:18

Определено браво на mistral, който дава страхотни прогнози *beer*. Малко ме е яд, че не го търсих и на над 2.5, но и @1.95 ми е достатъчно.

EkcTpaHuHa
13.02.2014 23:53

Голяма драма с тези Честър.Играх ги в 53 мин на лайв,когато вече бяха с човек повече на коеф. -1.95.Хубаво си поведоха момчетата и в 90мин хоп изравнителен гол за халифакс.Добре,че Накрая в 95мин вкараха втория *smile*

П.п Жорка давай по-смело с мачовете.Какви са тези коефициенти по 1.48 на двоен знак *smile*

sami
13.02.2014 23:56

А бе аз хванах тук на коефициент 8.00 в 90-тата минута за над 1.5 в мача, а те дори си вкараха цели 2 гола тези тарикати *smile**smile**smile*

devic
13.02.2014 20:35

аз препоръчвам да се обърне внимание на Ботафого - Бонсукесо. домакините имаха мач за либертадорес преди по-малко от 48 часа. треньора каза че е разочарован слабото представянето в първенството и това главно се длъжи на резервите. не заяви категорично с какъв състав ще играе. все пак се очаква именно те да преобладават сред титулярите, вероятен състав Hélton Leite; Alex, Dankler, André Bahia e Júnior César; Bolatti, Rodrigo Souto, Renato, Daniel e Ronny; Henrique. от мен +1 азиатски за гостите звучи повече от добре.

sami
13.02.2014 20:16

Колкото за мача от рубриката, аз лично го виждам над 2.5- Халифакс са доста атрактивен тим, вярно основно в къщи, като последната им победа в къщи не е изключено да е изострила апетита им. Двата отбора са новаци в Конференцията, но гостите се справят доста по-добре. 1.75 ми се струва супер за над 2.5 като опция, пък и мача е на Север, там не са чак такива наводнения *smile*

sami
13.02.2014 20:04

Аз ще дам една прогноза за вероятно най-играния мач тази вечер... Лион-Ланс, ХК-1.5 за Лион на 2.15! Принципно Лион е в добра форма, това му е единствения шанс за трофей, а и за ЛЕ, защото в първенството конкуренцията е голяма и Лион е сравнително далече от местата за ЛЕ. Ланс води люта битка за влизане в Елита и там ще хвърли сили, той отпадна от другата купа на полуфинал, тук вероятно ще напусне още днес. Играта на днешните гости е доста колеблива дори в Лига 2, до момента тук са срещали все нискоразредни противници с изключение на предишния кръг и последния в Лига 1 Басти, когото отстраниха доста трудно и то като домакини след продължения. С оглед подхода на Лион то предполагам, че ще се натегнат здраво днес и мога да бият с 2 гола разлика... Купата на Франция е известна с изненади, но не и тази вечер с отбор като Лион!

LoNsDaLe_
13.02.2014 19:55

Аз също се насочвам към Коста Рика и този мач. 2 или 3 гола общо-@1.95 мисля, че си струва да се пробва тук. За Над 2.5 е доста добър коефицентът, но в тези лиги си е рисково да се търсят много голове

mistral
13.02.2014 19:35

Тук Х-ът е само загуба на стойност. Това щеше да е и моето предложение за тази вечер, но само за домакинска победа. След като Жоро го е дал обаче, за мен остана един опит в далечна Коста Рика - CS Uruguaj - U.C.R. - 2 на супер коефициента от 2,7.

EkcTpaHuHa
14.02.2014 05:32

Браво...1:2 *beer**beer*