България между Боливия и Сиера Леоне в ранглистата на ФИФА

12:59
България между Боливия и Сиера Леоне в ранглистата на ФИФА
България се изкачи с две места напред в световната ранглиста на ФИФА и е №72 в новата класация.

Пред лъвовете е отборът на Боливия, а зад тях Сиера Леоне. В челната тройка размествания не настъпват и водач остава Испания, следван от Германия и Аржентина. Португалия измества Колумбия от четвъртото място, а Швейцария също бележи прогрес с две позиции до шеста.

Домакините на предстоящото Световното първенство Бразилия са девети в ранглистата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madridista98
13.02.2014 23:36

Бразилия 9ти ?!?!? Това погледнах и разбрах що за класация е :Д

nterziev
13.02.2014 21:36

Хаха мерси за dislike-овете но истината си е на лице , колкото и да се правите ...

madridistaaaaaa
13.02.2014 20:42

Единственото позитивно нещо и което ме радва е,че има е по-зле. *smile* Ако и Сан Марино ни минат в класацията,направо да закриват БФС,няма смисъл да се излагаме.Иначе,ако погледнем реално над нещата и ако си затворим очите за тази класация и погледнем последните мачове на България определено ще пеем друга песен,има доста прогрес в тези момчета,нищо,че не се класирахме за световното.Дано Любо си продължи със същият състав и да го обиграе за напред,все пак идва и Европейското ,където там вече ще си проличи дали в следващите години българският футбол ще стъпне една стълба нагоре или ще затъва колкото се може още на долу в ямата.Дъното е близко така,че няма да се учудя на нищо.

azully
13.02.2014 17:36

срам и позор друго няма какво да се каже

nterziev
13.02.2014 16:06

А иначе давайте продължавайте да псувате Лудогорец ако не са те няма и между тия да сме а някъде между Мозамбик и Танзания...
До хората долу тея статистики не са на база мачове на националния отбор а цялостно представяне и статистика от първенството и т.н. Честно казано ми се струва,че няколко отбора от Боливия ако хванат Левски,Цска и останалите ще ги спукат...футбола не е да си щракаш с пръстите по дискотеките след поредният продаден мач...както казаха по-долу нужна е пълна смяна на ръководства,футболисти и всякакви видове управници в БФС и т.н. нещо,което е бих казал не възможно,все пак са плащат добри пари на хора да прикриват кво става в българският футбол...не е като стадиона на някакъв си отбор от 6-7 ниво на английския футбол да е по-хубав от всеки наш стадион и да има повече публика от колкото на нашите мачове...сметнете колко сме зле..

zvmgb
13.02.2014 15:14

боливия ще ги бием само с главички бе кви са тея папуняци заслужаваме поне 30 40 място кои знае кви даули са пред нас още

Dreick
13.02.2014 13:52

Ранглистата не е реална въобще, реално сме към 50-то място *wink*... се пак да не забравяме последните квалификации колко добре играехме...

eelche
13.02.2014 13:15

Евала Боре,евала Михайлов,честното ти управление ни доведе до дъното на европейският футбол.

Всички да почетем Боби Танца - великият шеф на българският футбол!

[@link http://www.youtube.com/watch?v=VOs3roIRDzY]

Jurka5
13.02.2014 14:55

Ето затова сме на това ниво като цяло. Той нямало какво да направи.. Навсякъде в нормалните държави,ако някой се издъни с дадено начинание се гони първо този най-високо където е,а след това се търси и надолу. Тук ни е виновна и се гони чистачката,а виж реално шефовете нямали какво да направят и за нищо не били виновни. Не малка част от футболистите не стават,но Михайлов задължително да се маха,което няма как да стане,защото всичко е корупция и пак той ще си е (няма и друг кандидат).

angel.bonev.908
13.02.2014 13:17

Да не е виновен само той, че сме на това положение. Да не би той да играе вместо футболистите. Цялото управление е за смяна и всички футболисти, които се смятат за звезди!!! Иначе това е празник да сме между футболните грандове Боливия и Сиера Леоне!!!