Кийн: Юнайтед има нужда от пет-шест нови попълнения

13:32
Кийн: Юнайтед има нужда от пет-шест нови попълнения
Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн смята, че червените дяволи трябва да привлекат няколко футболисти от световна класа през лятото, за да се борят за титлата в Англия през следващия сезон.

"Юнайтед има нужда от пет-шест нови попълнения", отсече Кийн.

"Хората са учудени от невероятния спад във формата и резултатите на отбора през тази кампания. Реалността е, че в последните си години начело на клуба сър Алекс беше прекалено пасивен на трансферния прозорец. Негативното представяне е резултат и на това", смята Кийн.

"Дейвид Мойс заслужава да получи вот на доверие, за да направи нов отбор. Нека феновете не чакат със страх лятото. Надявам се, че през следващия трансферен прозорец клубът ще инвестира сериозно в нови играчи и така Юнайтед отново ще бъде един от топтимовете във Висшата лига", каза още легендата на червените дяволи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

javorrrrr
26.02.2014 16:38

Абе като чета коментарите отдолу, излиза че САФ е оставил на Мойс играчи които не стават за нищо. Само да припомня, че миналата година станахме шампиони с този отбор - верно - играта не беше непрекъснато на 100% - издънихме се за купите, но изобщо не бяхме на сегашното дередже.

Наистина има нужда от освежаване, но имам чувството, че Мойс не може да използва потенциала на играчите, не може да ги мотивира и надъха, да не говорим, че не може да ги нареди на терена. Да не би Кагава, Нани, Клевърли, Валенсия, Йънг, Фелайни, Флетчер, Карик да са слаби играчи. Да не говорим за Руни и Ван Перси.

Според мен тренера трябва да бъде сменен, и то преди реванша с гърците. *devil**devil**devil*

dqmvolceto
12.02.2014 19:40

Ако Фърги вместо да пестеше всеки прозорец да харчише по едни 30 милиона в момента щяхме да сме в много по добро състояние!

Gopcho
12.02.2014 18:28

Това може да е най-голямата грешка на юнайтед. Това, че нещата при сър-а са се получили с времето, не означава, че и при Моус ще се получат!

GazMaN
12.02.2014 17:48

Задължително ЛЯВ БЕК ; нещо като Коентрао , 2ма нови защитници нещо като Фил Ягиелка и Е.Мангала от порто , трябва да продадат тея играчи дето angelusssssss каза и то лесно ще ги продадат , в момента ман юнайтед няма нужда от халфове щото Карик , Фелаини , Мата могат да направят нещо другия сезон сп.мен ! 1 , 2ма крила като например Икер Муниаин , Уейн Раутлидж от суонзи ! това е РВП в атака и Руни са доста добре за още 2 3 сезона!

rooney_fen_256
12.02.2014 17:27

Кийн, както винаги, най-големия критик на Сър Алекс... Никой не може да обвинява САФ, за него си правеше добри трансфери, защото последните 7 години завършваше в топ2. Единственото, за което можем да виним САФ е, че не е помислил толкова за бъдещето, колкото за настоящето. Но и Мойс е виновен, че лятото не купи поне един централен защитник, имайки предвид възрастта на Рио и честите контузии на Видич, Смолинг и Джоунс.

Salient
12.02.2014 16:14

Юнайтед има нужда точно от играч като Кийно.. *sad*

angelusssssss
12.02.2014 15:40

Юнайтед има нужда от ляв бек, 2ма централни защитника и 1-2 опорни халфове... Евра, Видич, Смолинг, Евънс, Рио, Нани, Карик, Уелбек, Йънг, Клевърли - никои от тях непоказва нивото на игра което трябва ... дано лятото Мойс погледне към пазара както и към академията ..