Фиорентина - Удинезе, спечелен

11:18
Фиорентина - Удинезе, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".
По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня".
Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.


Статистика:

м. февруари: 2 познати от 7 мача - 28.6% успеваемост

Залог на деня за 11.02.2014 г.:



В първия мач Удинезе взе крехка преднина, след като спечели с 2:1, но тя едва ли ще му бъде достатъчна за елиминиране на  настоящия съперник. Последните три мача между тези опоненти приключиха с победи за Удинезе, но всички победи бяха реализирани на стадиона в Удине. Фиорентина е просто безкомпромисен тим, когато домакинства на черно-белите, след като спечели последните си пет мача на своя стадион, като във всеки един от тези двубои отбеляза поне по две попадения. Днес домакините ще се нуждаят от един гол (без да допуснат), за да елиминират съперника си и липсите на Роси, Борха Валеро, Амброзини и Томович едва ще се окажат пречка. Удинезе няма да използва титулярния си страж Бъркич, а в подобни възлови сблъсъци липсата на основния вратар се оказва фатална. Фиорентина може да спечели този мач, дори с по-убедителна разлика.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.57

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

eelche
12.02.2014 00:13

За мача:Признал съм италианците,особено последните 10 минути бяха абсолютно драматични,но такива некадърни съдии да пращат да свирят на Фиорентина и то вече няколко пъти,ееее...дори да са на финал главния съдия допусна множество грешки и в двете посоки,а накрая като извади и червените картони *lol*

Ако не стане някакво чудо си мисля,че Рома ще играе финал срещу нас,макар да има все още някакви теоретични шансове и за първенство макар аз да не виждам къде Юве ще губи.Тази вечер няма да се спи - FORZA VIOLAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! *cool**beer*

LoNsDaLe_
12.02.2014 00:04

Определено голям карък днес. Вече ВЛ до толкова е станала оспорвана, че за някои отбори е по-важно да не загубиш отколкото да търсиш нещо. Вила цял мач се влачеха и чакаха...

LoNsDaLe_
12.02.2014 00:51

Ти гледай какво става в другите мачове днес, 4 ъндъра. 10-я е само на 8 точки от последния, който е и с мач по малко. Доста завързана става битката за оцеляване.

EkcTpaHuHa
12.02.2014 00:16

И за мен карък...тия Челси ме счупиха,но не мога да се съглася за Астън Вила.Гледах мача и определено Вила изтърваха много положения.В някои ситуаций и малшансът помогна на Кардиф.Вила се постараха много в сравнение с други тяхни мачове *smile*

eelche
11.02.2014 23:03

Сотире,Борха Валеро се върна в игра.както и Марио Гомез,обнови си информацията!

ВИОЛА Е НА ФИНАЛ!

EkcTpaHuHa
11.02.2014 21:48

От мен за днес права колонка :
Челси - 2
Ллейтън -над 2.5
Уест хем -1 или под 2.5

Изненадата - Х2 на Лийдс

Фиорентина няма да ги пипам,въпреки че се очаква да излезнат със схема 4-3-3 с трима нападатели

mistral
11.02.2014 17:33

По един мач от Чемпи, първа и втора лига от мен - Йоувил -1, Брадфорд - 2 и Бристол Роувърс -1. Ако някой реши да ги използва, особено пък за колонка е добре леко да "подсили" знаците.

Danskrastev
11.02.2014 12:34

Фиорентина имат проблеми с контузии на практика нямат нападение...кой ще ги вкарва тия голове...докато Удинезе са в форма и нямат загуба вече няколко мача аз бих го пробвал Х,2 на ДШ иначе според мене Кардиф-Вила е 1 или над 2.5 гола си заслужава риска...Касъмпаша -Бешикташ също над 2.5 както и Бенфика-Спортинг очаквам да паднат голове но ще види ме.Интересно дали Форест и Бърнли ще си вземат мачовете...

beneficato1
11.02.2014 12:00

И тоя мач ако не познае г-н Сотиров ще го призная за най-големия лузър.*smile*Кардиф-Астон Вила-2

LoNsDaLe_
11.02.2014 11:53

Днес съм се насочил към английските мачове. Отново няма да има безинтересен мач от Висшата лига, днес се спирам на Кардиф-Вила. Кардиф са застрашени от изпадане и днес ще играят на кръв, а и са пред собствена публика. Този път те ще трябва да търсят голове, а като се има предвид колко силни са Вила на контра тук НАД 2.5 гола-@2.05 не е за изпускане.

Други 2 мача, които харесвам за Болтън-Бърнли-Над 2.5-@2.05 и Порт Вейл-Колчестър-Над 2.5-@1.80