Роналдо изостави Парис, отдаде се на масажист

11:21
Роналдо изостави Парис, отдаде се на масажист
Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо явно обича да опита от всичко и след като се наслади на една вечер в Парис Хилтън, португалецът реши да се остави в ръцете на по-възрастен мъж.

Новото попълнение на Реал Мадрид бе обгрижено от силен масажист на средна възраст на плажа пред "Палмс хотел казино" в Лас Вегас.

Запознати твърдят, че мъжът, докосвал корема на Кристиано Роналдо, е португалският физиотерапевт Антонио Гаспар, който е бил предпочетен пред изкусителните масажистки на луксозния хотел.

След дългия и изтощителен масаж, Роналдо се отдаде на слънчеви бани в компанията на други мускулести мъже, които му правиха компания.

Впоследствие звездата на Реал Мадрид се отправи на разходка из нощните заведения на Лас Вегас, където бе в центъра на женското внимание.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
20.06.2009 15:58

Ами незнам дали Роналдо е гей или не ,но този случай определено не дава доказателства за сексуалната му ориентация.Повече от масажистите са мъже , една жена колко сили има дет се вика да натисне , както трябва .Жените са за друго *joking*

sb_boy
16.06.2009 13:32

ама друго си е жена да ти прави масаж *wink* *thumb_up*

boio17
16.06.2009 13:15

Какво като е мъж мъсажиста лошо ли е,какво само завиждате.Ама нали на него му е добре така,че си гледайте работата.Вместо това вие се чудите какви глупости да измисляте.Бил такъв,бил онакъв.

toon_army_nufc
16.06.2009 11:56

Какво се учудвате,много ясну че ще иска да му се прави масах от ПОРТУГАЛСКИЯ ФИЗИОТЕРАПЕВТ от колкото някаква от хотела ,която е непозната.А и кфо като има мъже - нали знаете ,че трябва с някои лафче , а секса вечер .И да зарибява по клубовете тама .

САМО ГЛЕДАТ КАК ДА ГО ИЗКАРАТ ГЕЙ ей тфа е зависта за славата му.

GTonchev
16.06.2009 11:44

Е за него е напълно нормално какво се учудвате *sick* *devil* *joking*