Стефанов: Винаги има по един мач в Турция със съдийски безобразия

09:46
Стефанов: Винаги има по един мач в Турция със съдийски безобразия
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази крайното си недоволство от съдийството на контролата с ФК Тираспол (0:3), заради което прекрати мача. От щаба на столичани претендираха, че последните два гола на молдовците са от явни засади. Венци поиска единият страничен да бъде заменен. Това обаче така и не се случи и Стефанов отзова тима си.

"Винаги по време на подготовката в Турция има по един мач, на който се случват съдийски безобразия. Сега ни вкараха два гола от скандални засади, миналата година играхме 17 минути повече срещу руския Терек, да не се връщам по-назад. Поисках страничният рефер да бъде заменен, защото всички на трибуните видяха, че явно не може да се справи със задълженията си. Главният арбитър ми се извини за създалата се ситуация и каза, че 19-годишният му страничен колега в момента се учел и било нормално да допуска такива грешки. Пълно безумие. Резултатът е повече от несправедлив", каза президентът на Славия, цитиран от "Тема Спорт".

"Хубаво е, че видях в игра всички футболисти, особено тези, които досега по-малко бяха участвали в контролите, а това са основно младите. Заради това мачът бе полезен за нас", каза Милен Радуканов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kermo
11.02.2014 16:53

Тоя плондер и на Марс да си заведе отборчето,пак ще е недоволен от съдийството...*angry*

celtic
11.02.2014 11:07

Венциии...не излезе тотото и веднага ревна.....нищо....с Нафтата и Любимец ще оправиш тотото....*joking**goal**joking**goal**money**money**money**money*

wba
11.02.2014 10:10

Излиза крадеца и вика дръже крадеца... интересно ми е да видя Славия-Локомотив Пловдив какъв мач ще спретнат 0:0 или нещо от сорта на 8:6