Арис - Паниониос, спечелен

15:52
Арис - Паниониос, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".
По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня".
Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.


Статистика:

м. февруари: 1 познати от 6 мача - 14.3% успеваемост

Залог на деня за 10.02.2014 г.:



Ако и днес Арис не успее да вземе първа домакинска победа за сезона, то почти сигурно той ще изпадне. Домакините са един от грандовете на Солун и няма да е изненада, ако и страничните фактори тук (а и до края на сезона) започнат да се оказват все в тяхна полза. В последните си пет визити Паниониос не спечели нито една точка, а в най-скорошните си седем излизания се разписа само веднъж и ти почетно (при поражение с 1:4). Гостуващият тим е точна над зоната на изпадащите и евентуални три точки за Арис тук ще има двойна стойност. Видно е, че тези два съперника често си разменят пълни комплекти точки според потребностите си от гледна точка на статистиката.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.80

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
11.02.2014 08:08

188 точки в мача на Миоуоки и Торонто бият със 7 точки точно, което е Пуш. *smile*

joro_sotirov
10.02.2014 22:43

да, и аз по-скоро ще се съглася с 1Х там, но за мен има една по-добра алтертанитва, ако мачът тръгне с гол през първото полувреме

LoNsDaLe_
10.02.2014 22:20

Не знам колко от вас следят друго освен футбол, но ще споделя мнението си за този кръг от НБА. Само 2 мача са ми по вкуса- Торонто срещу Пеликаните и Бостън срещу Миоуоки. В първия мач според мен много хора ще изгорят днес ако търсят Пеликаните да покрият. За мен в момента Торонто -7-@1.86 e по-добрият вариант, въпреки че и пазара се движи доста странно. Другия мач според мен ще играят 2 равностойни като цяло отбори, като цяло Мил ги харесвам повече тук, но ПОД 191-@1.90 би трябвало да е по-добрият вариант тук. Не са над 2 за жалост, но и двете си струват според мен.

joro_sotirov
10.02.2014 22:12

За мен и Селта и Билбоа са голови, но това не значи 100% над 2,5 гола. Само си мисля, че точно тук при определени обстоятелства ще си взема *cigarette*

EkcTpaHuHa
10.02.2014 21:54

Момчета как виждате Билбао след малко? Дали ще бият?

sami
10.02.2014 22:27

Възходът на Билбао е очевиден, но аз лично смятам, че няма да спечелят днешния мач- Селта играе напоследък също успешно и днес домакинството ще им помогне. Хич не са далеч от опасната зона и ще им трябват точки. Гостите имат аванс за 4-тото място и днес дори и да не спечелят ще се укрепят там поне още един кръг минимум- мача прилича на Х, а от мен 1Х на 1.75 в момента прогноза *smile*

LoNsDaLe_
10.02.2014 21:44

Full House и днес *cool* 3 гола вече в турския мач. Иначе браво и на mistral и на Сотирката. След малко, ще погледна НБА и ще постна ако харесам нещо, пак над 2 коефицент.

joro_sotirov
10.02.2014 21:20

Късно се натъкнах на добро инфо, но поствам ВИП мача за днес още докато се играе:

Твенте (21) - Волендам
турнир: Холандия, Първа Лига
час: 21:00ч.
прогноза: 2 DNB
коеф: 1,70
сигурност: 5/10


В края на миналия сезон едва една точна не достигна на Волендам да финишира на първо място в тази дивизия и сега да мери сили с най-добрите тимове в Холандия. По настоящем той отново е пряк участник в битката за титлата, но изостава и днес би следвало да се задоволи само с пълен актив от точки. Волендам е в абсолютно пълен състав като няма нито един контузен или наказан играч, а и показва добра форма след като спечели три от последните си четири шампионатни изяви. Вторият тим на Твенте се представя зле като в последните си шест мача взе само една победа и то над последния като домакин. В миналия кръг Твенте падна от предпоследния ФК Осс като причината за това се крие в дългия списък с липсващи играчи. Така се налага много юноши да бъдат включвани в тима до 21 години, а е видно, че те нямат необходимата психологическа зрялост за това. Днес домакините няма да използват пет от основните си играчи. Маннес е наказан, а контузени са Люгерс, Куйпер, Корона и Хемминк и подходът на домакините като селекция няма да бъде по-различен. Тези обстоятелства, а и поглед над реалностите задължават Волендам да се цели в максималното тук.

Искам да изразя несъгласието си е прогнозата на Сами. Според мен като съм наясно с подходите на Реднап мисля, че КПР ще играе открито за реми и по-точно за 0:0. За тях ремиито превдид сериозната им класа на фона на останалите тимове в дивизията точка тук ще има стратегическо значение и ще е равна почти на победа. Под 2,5 от мен, а и под 2,00 е ОК. Дано не съм прав, защото за мен този мач е без значение, а момчето го чака.

sami
10.02.2014 21:07

Браво на Мистрал, иначе и аз чакам Арис да вземе най-накрая 3 точки, сега тъкмо поведоха- дано!
Иначе аз смятам да търся над 2.5 на Дарби- КПР, най-силната атака срещу най-силната защита. Мисля си, че домакините ще водят мача, на тях им трябват 3-те точки за да останат в борбата за едно от местата даващо директна промоция, докато КПР ще е там дори и при загуба, т.е. мисля си, че силното нападение на домакините ще надделее и особено ако и КПР вкарат гол, то мача ще си стане спокойно оувър 2.5... 2.00 коефициент има определено стойност тук!

mistral
10.02.2014 19:07

Нека сме на турско-гръцка вълна. Генчебирлиги-Карабюкспор "на живо" - 2 или нещо друго подходящо в полза на гостите, коефициентът е добър и позволява застраховане.

LoNsDaLe_
10.02.2014 18:10

Аз днес се спирам на турската лига 1. Анкараспор са явния фаворит и са на 1-ро място с еднакви точки и мач по малко от Истанбул. Техния противник Фетиеспор се намира в дъното на таблицата и ще се бори да оцелее. Не знам за развоя на мача, но според мен ще станем свидетели на голове, а и коефицента си струва- Над 2.5-@2.10.

orton95
10.02.2014 17:19

Този мач не мога да си го представя по друг начин освен Х и 0:0