Севиля - Барселона, загубен

11:48
Севиля - Барселона, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".
По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня".
Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.


Статистика:

м. февруари: 1 познати от 6 мача - 16.66% успеваемост

Залог на деня за 09.02.2014 г.:



Барселона не се намира в най-добрата си форма, а това най-ясно пролича в последния кръг, когато каталунците загубиха домакинството си на Валенсия. Освен това в последните си четири шампионатни визити Меси и компания спечелиха само веднъж, а в останалите три мача, в които те не заслужиха пълен комплект точки, отбелязаха само по едно попадение. Днес срещу традиционно силен домакин като Севиля, Барса ще трябва да вложи доста над нормалната доза усилия, за да достигне до максималния брой точки. Севиля се представя сравнително успешно срещу този опонент от гледна точка на статистиката и днес има повече от реални шансове да увеличи актива си с една или три точки. Севиля загуби последните си две домакинства срещу този съперник, но преди това в два поредни случая не загуби от него на своя стадион. Във всичките тези четири срещи Барселона победи само веднъж с повече от гол разлика и ако днес все пак надделее, то това вероятно ще е с минимален аванс.

Прогноза: победа за Севиля при +1,5 гола (АХ), Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
09.02.2014 20:53

Барселона по-принцип са ми в черния списък, определено не са отбор, на който мога да разчитам. Но днес ми върви, счупих каръка и до сега всичко ми излиза, така че тука може да се пробвам. Не съм сигурен за развоя на мача но би трябвало да станем свидетели на отворен мач, защото Барса играят за задължителни 3 точки. От друга страна Севиля може да бъдат смъртоносни на контра. Над 3.5-@2.00 или Над 3-@1.60 в зависимост от риска, но си мисля че си струва.

Какво мислите ?

kozel4e
09.02.2014 17:09

Бих опитал 2 ДНБ Бенфика-Спортинг.Същото ПСЖ

putopalo
09.02.2014 19:25

Струва ми се че,Монако ще вземе мача...Севиля - Барселона Г/Г и победа за гостите.Успех*smile*

mistral
09.02.2014 12:31

От мен Калитея-Фостирас и Реал Мадрид С - Толедо - единици. Букитата се усетиха и почнаха да ги свалят, но особено испанския все още е добър за игра.