Морейрензе - Бенфика II, загубен

15:10
Морейрензе - Бенфика II, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".
По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня".
Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.


Статистика:

м. февруари: 1 познати от 4 мача - 25.0% успеваемост

Залог на деня за 07.02.2014 г.:



Морейрензе е един от най-добрите тимове в ешелона под елита в Португалия, като той е основен претендент дори за първото място. Днешните домакини нямат победа в три поредни шампионатни изяви и сега трябва да положат необходимото количество усилия, за да спечелят пълен комплект. Вротият тим на Бенфика разполага с доста класни изпълните и това е причина да се представя толкова добре до този момент. Важен обаче е фактът, че Бенфика II няма право на промоция и с наближаването на края на сезона свличането в таблицата ще се окаже неизбежно. За днешния мач гостите от Лисабон няма да могат да разчитат на регулярния си бранител Гаспар и на най-класния халф Лоло (21 мача 7 гола). Морейрензе трябва да спечели този мач и да се възползва от създаваща се обстановка в негова полза.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.90

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
08.02.2014 13:08

И аз ще се включа с нещо нестандартно*wink*Съндърланд-Хъл 2:3

mistral
08.02.2014 12:36

Малко анализи с по едно изречение и прогнози за Висшата лига от мен за днес:
Ливърпул-Арсенал. Ливърпул беше надценен първоначално и макар че коефициентите леко дропнаха за Арсенал, все още може да се потърси нещо в тяхна полза. Арсенал над 1,5гола - 2,37.
А.Вила - Уест Хям. Астон Вила е отборът в по-добра форма, а коефициентът за тяхна победа е добър. Вила - 1 - 2,10
Челси-Нюкясъл. Победата на Челси е доста надценена, Нюкясъл е способен на изненада, пък била тя и да удържи хендито. Нюкясъл (+1,75) - 2,03.
Кристъл Палас - УБА. Гостите имат шанса да оправят баланса срещу фенера на EPL. УБА над 1,5 гола - 3,00
Норич - Ман.Сити. Очаквам лош отзвук от загубата срещу Челси за гостите и дори да има победа, ще е трудна. Норич (+1,25) - 2,07.
Саутхямптън - Сток С. Въпреки чудесните мачове на Саутхямптън, коефициентите за тях не са реални. Г/Г на 2,20 или Сток С (+1АХ) на 2,07.
Съндърланд - Хъл. Труден мач и въпреки, че победата на "котките" изглежда добре оценена, не бих препоръчал да се играе. Ъндър 2,25 - 1,80.
Суонзи - Кардиф. Тук бих подкрепил опитът за ново начало на "лебедите" в уелското дерби. Суонзи (-0,75) - 2,10.
Коефициентите са на Bet365.

valdes021
08.02.2014 12:43

Лично според мен Арсенал ще гледа да не загуби мача,че при една загуба Манчестър Сити и Челси ако бият Арсенал става 3-ти.С оглед 2-та тежки мача които имат гостуване на Ливърпул и домакинство на Манчестър Юнайтед идната сряда според мен Х е съвсем възможен резултат.Ливърпул ще се старае да победи да си върне шансовете за титлата.При една победа на Ливърпул те намалят разликата с Арсенал до 5 точки. Според мен този мач е Х. Успех на всички*beer*

valdes021
08.02.2014 12:21

Какво мислете за мача Съндърланд - Хъл Сити според мен е чиста 1-ца. Съндърланд по Коледните празници бяха на последно място,а сега са на 14 място.Миналия кръг спечелиха убедително дербито срещу Нюкясъл като гости с 0:3.Хъл Сити ще разчитат повече на мачовете си у дома, а и последните си 9 гостувания имат 7 загуби и 2 равенства

mistral
07.02.2014 22:11

Добра идея, LoNsDaLe_! Welcome back и на Жоро Сотиров. Наистина, колкото повече прогнози, повече възможност да се закачим някъде. (Е, понякога и повече възможности да сбъркаме*lol*). Аз също се присъединявам към инициативата и ще поствам по някоя прогноза.

joro_sotirov
07.02.2014 21:41

Мерси и на двамата под мен!

колкото повече хора споделят прогнозите си тук толкова по-добре. Сами разбирате, че при тези обстоятелства най-добрият ми мач за деня няма как да се появява другаде освен във ВИП абонаментите, но и подбора за тази рубрика ще е на ниво. Повече мнения, повече идеи и така...пускайте прогнози.

LoNsDaLe_
07.02.2014 21:24

Успех Сотирка. Виждам, че си се върнал *smile* И аз ще поствам по един мач на ден ако имам време. Очаквам над 2.5 гола в Еспаньол-Гранада-@2.25. Коефицентът е доста добър и си струва да се пробва.

sami
07.02.2014 21:11

Подкрепям прогнозата на Сотиров, определено тук 1-цата е логична, дори я сложих и аз макар и на по-нисък вече коефициент от 1.72!
Малко хора тук оценяват изнесеното инфо, като обикновено аз го намирам във ВИП прогнозите на Сотиров. Там със сигурност има знаци подплатени с информация, които никъде в нета не съм виждал, да му се чуди човек от къде ги набавя. Но така или иначе си струва, аз поне останах доволен- винаги и бил коректен, мога да го гарантирам като редовен абонат. В редките случаи, когато се е налагало да връща абонамент винаги го е правил акуратно. Правил съм супер удари на база негови ВИП прогнози, определено си струват... за невярващите от опит глава не боли, защото знам че винаги ще има критикари, дори и да не познава, както вие смятате- ОК, връщате си парите. Аз обаче предпочитам да познава, че ударите супер много ме нахъсват... УСПЕХ, г-н Сотиров и в тази рубрика от мен!
Аз тази вечер освен всичко останало си избрах и 2-ка на Вестерло, само 1.66 обаче се надявам да върже *smile*

joro_sotirov
07.02.2014 21:10

ВИП мачът за днес 07.02.2014г.

Байер Леверкузен II -Рот Вайс Есен

първенство: Германия
час: 20:30ч.
прогноза:1Х
коеф: 1,50
сигурност: 4/10


Причината за тази прогноза се крие в инфо за редица липсващи играчи в лагера на гостите и фактът, че точно бет365, който е най-използваният букмейкър в България предлага стойностният но не висок коефициент от 1,50 за развръзка при която вторият тим на Леверкузен няма да загуби. Той не може да си позволи това още в първия кръг след подновяваенто на първенството не само, защото е домакин, а защото се намира и прекалено близо до опасната зона. Рот Вайс Есен играе прилично, но в последните си шести визити на този съперник никога не е успявал да спечели, а днес ще бъде без топ нападателя Плацек (18 мача 10 гола), Лалатин (защитник 7 мача 3 гола), Фронг (халф с 10 мача), Савин (халф 8 мача 1 гола), Хермес (халф 5 мача), Домбровка (защитник 16 мача), Вагнер (нападател 16 мача), Вингертер (халф 16 мача) и Грунд (халф 17 мача). Всичко това трябва да помогне на Леверузен да увеличи актива си днес с точка или три, а наличния коефижиент в 365 трябва да бъде оползотворен.