Здравков: Ще заложа на тези, които заслужават да играят

21:30
Здравков: Ще заложа на тези, които заслужават да играят
Старши треньорът на Левски Антони Здравков коментира пред клубната страница впечатленията си от изиграната контрола срещу Теплице (2:4)

"Днес в по-голямата част от мача държахме инициативата, създавахме положения и не вкарахме, но допуснахме попадения след контраатаки и индивидуални грешки. Допуснахме и гол от дузпа, при която нямаше нарушение, но това не е извинение. Има още доста да работим. До днес всички получиха равен шанс като игрови минути. Оттук нататък ще играят тези, които показват необходимото, че заслужават да играят в следващите мачове, а така също и в срещите за първенство. Вече ще избистряме състава", заяви Здравков.

"Белаид има медицински проблем, едно възпаление, затова остана в София да му бият едни инжекции. Надявам се всичко да е отшумяло. Гаджев е с лек проблем в коляното. Докторът взе решение да не вземе участие, тъй като терените на които играем мачовете са доста твърди", сподели още наставникът на сините.

"Днес нямахме проблеми при статичните положения. Но проблемът според мен не е изцяло в защитата. Днес губихме топката в определена зона, всички оставаха на място, което не е добре. Върху това трябва да поработим", завърши Здравков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация