Виктория Кьолн - Борусия М II, загубен

16:38
Виктория Кьолн - Борусия М II, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".
По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня".
Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.


Статистика:

м. февруари: 1 познати от 3 мача - 33.3% успеваемост

Залог на деня за 06.02.2014 г.:



Виктория Кьолн все още е в битката за първото място в своята дивизия, но за да съхрани шансовете няма право на грешка тук. Домакините от Кьолн изиграха вече два мача през новата година като завършиха 2:2 като домакини (след като водеха с 2:0, но дузпа и гол в 97 мин. им отне пълния комплект точки), а след това спечелиха категорично навън срещу Лоте с 3:0. Зимната им селекция беше повече от впечатляваща за това ниво, след като взеха Манно Гаетано от Пройсен Мюнстер, Маркус Брженска (играл преди това в Борусия Дортмунд), Нико Пелац от Динамо Дрезден, Марко Деелен от втория тима на Борусия Дортмунд и острието Мирко Борн под наем от Твенте II. Гостите от Гладбах се разделиха с нападателят си Свен Михел (19 мача 6 гола) и халфа Александър Биелер като липсите им са доста значими, а за днешния двубой извън състава ще бъде и ключовия бранител Кадията. Борусия Мьонхенгладбах II разполага с най-младия тим в тази дивизия и срещу един от най-добрите и опитни при тези обстоятелства няма големи шансове поне на хартия. Това ще е първи мач за гладбахци през 2014 година. Тези дадености направиха така, че 1-ца да се появи на пазара на нива над 1.80, а сега да бъде дори под 1,60.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
06.02.2014 23:56

Мача Аякс-Грьонинген на полувремето беше само с един корнер. За над 4 корнера го даваха 2.20, те накрая станаха дори 6, обаче ми поскъсаха нервите- и двата отбора използват страшно малко атаки по крилата, то за това и корнерите бяха кът!
В момента на полувреме на Брага са само 2 корнерите...

devic
06.02.2014 20:59

дават рио аве-академика х/х,аз ги пробвах в комбинация с аякс и брага*beer*

joro_sotirov
06.02.2014 20:48

ВИП мач 06.02.2014г:

Сивасспор - Бурсаспор

турнир: Турия, Купа
час: 19:00ч.
прогноза:Х2
коеф: 1,62
сигурност: 5/10


Сивасспор се представя чудесно в първенството и е на 4-тото място, което я подрежда точно след грандовете. Поради това мачовете за Купата на Турция нямат голямо значение, а и вече шансовете на отбора да се класира за следващата фаза на турнира са малки. Това призна и треньорът на домакините, който заяви, че за днешния мач ще пусне много от резервните си играчи и ще съхрани основните за мачовете в първенството, които са важните за него. Бурса загуби катастрофално от Галатасарай с 0:6 и днес трябва да покаже реакция. Гостите имат конкретни цели в този турнир и подчертан интерес да постигнат нещо значимо в него като за тази цел днес те трябва да си тръгнат с точка или три от тази визита. Бурсасспор е в пълен състав като няма липсващи и наказани, а в тази надпревара по-рано победи този съперник като домакин.

neapolitano
06.02.2014 20:35

да ама коефициента за 1ца скочи на 2.10.що ми мирише на х2

LATINO_M
06.02.2014 20:28

В момента Коефициента за Виктория отново се е поканил от 1.53 до 1.90.Доста интересно...

LATINO_M
06.02.2014 17:59

Друга прогноза:Аякс-Грьонинген гол/гол .Грьонинген не са отбелязвали гол на Амстердам Арина от 2007 година, и мисля ,че е време да го направят,за Аякс то си е почти сигурно,че ще отбележи.Коеф. е 2.00.

LATINO_M
06.02.2014 16:46

Виктория Кьолн изригна в изминалия уикенд, печелейки визитата си на Лоте с 3-0. Успехът над втория в класирането на Регионална лига Запад изкачи отбора на четвърто място в класирането. Това е отличен атестат за работата на наставника Клаус-Дитер Волиц, извоювал си сериозна репутация с престоя си в Оснабрюк и Енерги Котбус. Специалистът прави добро впечатление във Виктория Кьолн, а момчетата му са с прилични показатели на своя земя от началото на сезона: 5-3-1. Очаквам те да надвият втория отбор на Борусия Мьонхенгладбах, който е на девета позиция в класирането, а от началото на кампанията е набрал 9 точки по-малко. Мьонхенгладбах е без победа от четири кръга, отстъпи в половината от тях. По чуждите терени той се представя на приливи и отливи (3-4-3), загуби предишните си три двубоя с Виктория. Логично е и в предстоящия двубой радостта да бъде за домакините.