Фрайбург не иска Гара и във втория отбор

09:23
Фрайбург не иска Гара и във втория отбор
Фрайбург ще направи всичко по силите си, за да се раздели с нападателя Гара Дембеле. След трансфера си от Левски за 2.2 млн. евро футболистът има само 20 мача и 1 гол за първия отбор на германците, информира "7 дни спорт".

"Искаме възможно най-бързо да постигнем съгласи. Играчът също иска това. Няма шанс да го пратим да играе за втория отбор", заяви спортният директор Йохен Зайер.

Това е добре дошло за Левски, който ще получи 10% от трансфера на Дембеле. Играчът може да премине в клуб от общо 12 държави, сред които Япония и САЩ, където със сигурност няма да е проблем да извадят 800 хиляди евро за тарана. А на "Герена" ще пристигнат 160 хиляди лева свежи пари, без някой от ръководството да си е мръднал пръста.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
05.02.2014 15:05

преди време говориха за него германците, че бил тактически неграмотен и това било главната причина за да не е водеща фигура и да не му се дава шанс за изява, възможно е и да е така .. тук в България това не бие на очи, но наистина тук търчеше като муха без глава и в защита и навсякъде, но и вършеше страшно много работа и за Левски и за Локо ПД, с голямата си крачка, но за немците явно това не е важно и трябва да спазва тактика, там са стриктни в това отношение. Относно ористта .. който и да излезе от Левски се проваля, нямат един читав трансфер за 100 годишната си история, дори и Наско Сираков не бе кой знае колко добър легионер, може би само някой вратари разгърнаха потенциала си, най-вече Димитър Иванков, дори и Боби Михайлов не бе блестящ и не го задържаха повече 2 години в чужд отбор .. дано най-накрая с Вутов да се счупи този карък, все пак сме българи и искаме да имаме играчи назапад

golemiq_geshan
05.02.2014 12:16

Как да се разгърне като го пускаха в последните 10 минути на мачовете ... От тази гледна точка , дори 1 гол изглежда впечатляващ ... Но тази клауза за 10% от следващ трансфер показва ясно защо Батков не иска да вземе , а именно защото ще изтърве тези свежи 160 хиляди лева мазния му мустакат дебелак ..

paunQ
05.02.2014 11:37

Това са глупости. Във времето, в което игра за Левски, бе един от най-добрите в първенството! Искам да видиш някои от головете на Дембеле и ще си отговориш защо Фрайбург го взе. Това, че там не е успял да разгърне качествата си, е друг въпрос. *smile*

AC_Milan_92_45
05.02.2014 09:29

Той щом до Левски е упрял по време на кариерата си, представете си колко става за нещо. В Иритиш може и да го земат