Без спънки за Божинов от Спортинг

21:24
Без спънки за Божинов от Спортинг
Спортинг КП няма да прави спънки по преминаването на Валери Божинов в Левски. От португалския клуб са дали писмено уверение още в събота, че няма да създават проблеми по освобождаването на международния трансферен сертификат на нападателя, съобщава "ТВ7".

В момента от Левски извършват юридическа проверка на ситуацията около Божинов, който бе изгонен от лисабонския клуб преди 6 месеца. Очакванията са футболистът да подпише договора си със сините утре.

Божинов премина в Спортинг през лятото на 2011 г. Той обаче игра за лисабонските лъвове"само през есента на същата година. Заради скандал между него и ръководството на клуба, националът беше отдаден под наем в италианските Лече, Верона и Виченца. След като договорът му с последния клуб изтече, футболистът трябваше да се върне в Спортинг. В последствие стана ясно, че Божинов не влиза в плановете на треньорското ръководство и той реши да се подготвя в България. В началото на септември миналата година 27-годишният нападател бе уволнен дисциплинарно от Спортинг заради неявяване на работното място.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea_4_life2
05.02.2014 13:26

Е ква спънка да направят като хората сигурно ще вдигнат 3 дена банкет че са се отървали от тоя провал как ме е яд за това ке**ме не го искам в Левски имаше такъв потенциал такава надежда беше а се превърна в пълен провал нищо няма да направи в Левски е да ходи в някакъв отбор от Б или В група там ще му е най добре

wba
04.02.2014 21:36

Какви спъкни бе? Те хората пари ще преведат на Левски само и само да подпише с тях