Рода - Фейенорд, спечелен

17:10
Рода - Фейенорд, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".
По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня".
Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.


Статистика:

м. февруари: 0 познати от 1 мача - 0% успеваемост

Залог на деня за 04.02.2014 г.:



Домашният стадион на Рода отдавна не е този негостоприемен терен, на който дори грандовете изпитваха сериозни затруднения. От началото на настоящата кампания всичко водещи тимове (с изключение на Витес, взел само точка) си тръгнаха с максимален актив при визитите си на този съперник. Фейенорд е длъжен да направи същото, защото той е един от претендентите за титлата, а в предишните си два шампионатни двубоя не спечели нито един пълен актив точки. Изненадващо и изцяло подвластен на подценяването, грандът от Ротердам загуби последната си визита на последния Адо Ден Хааг (навакса изоставане от 2:0 до 2:2, но в крайна сметка падна с 2:3), но това само може да повиши мотивацията не играчите му днес. В последните три години тези съперници са се срещали пет пъти, като Фейенорд е взел четири победи и не е допуснал поражение. Тук гостите са в ситуация на "must win".

Прогноза: 2, Коефициент: 1.65

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
05.02.2014 21:53

дано сте имали бързи ръце.руснаците играха като резервите на монтана. ако и второто са така може да има разгром.*beer*

devic
05.02.2014 21:33

бутайте сичко на шахтьор,чорбата няма да издържи *beer*

EkcTpaHuHa
05.02.2014 01:06

Успехи и от мен,Жорка!
Имам и един въпрос - ще подновиш ли и рубриката топ залози за уикенда? *beer*

joro_sotirov
05.02.2014 09:21

На този етап нямам намерение да възстановявам и Топизборът на уикенда, защото както разбра тази рубрика я поднових само и единствено от добра воля и поради интересът, който имаше и има към нея. За Топизбора си трябва по-сериозна мотивация *beer*

sami
04.02.2014 22:16

Аз лично сега си пускам Фулъм-Шефилд Ю на Х2, съмнително високо е оценена победата на Фулъм и май те самите няма да искат продължаване в купата с оглед оцеляването в Лигата. Макар и гостите да са в подобно положение 2 нива по-ниско, там залогът е доста по различен... 2.10 за мен е стойностно тук!

joro_sotirov
04.02.2014 22:25

В това си състояние всеки мач на Фулъм е троен и тук без съмнение стойността е в двойния знак в полза на Шефилд. А дали ще стане при 2,10 не е водещ мотив. Съгласен съм!

joro_sotirov
04.02.2014 21:52

Доста късно виждам инфото сега, но победата на Клифтънвил в момента може да се вземе доста масивно. Изглежда без алтернатива!

joro_sotirov
04.02.2014 21:49

Да, Витес излизат за задължителни три точки, но някак не ми се вижда остойностен коефициента за тях. Там всяка развръзка изглежда възможна. Пъблик бет е днес.
Относно Суонзи - Кардиф. Домакините куцат, но няма да е изненада, ако причината за това е в отношенията между треньора и играчите. Ако е така, то тук те отново ще игрят против него. От друга страна Кардиф е с нов треньор и възход там трябва да има, а всички промени бяха направени за да не губят уелсците точно подобни мачове, макар и навън, защото спасението ще се превърне в химера. Като класа ей така по презункция Суонзи е по-класен, но до там. Ще е голов мач Суонзи мисля си и толкова. Витес като голове си мисля, че може да се опита с под 2,5 или нещо сходно като под 3,00, но не съм гледал коефициентите за това. АЗ ще играе здраво в защита, а напред на контри и ще затрудни силната атака на домакините.

orton95
04.02.2014 21:36

Сега гледам съставите на Фулъм и Шефилд. Вторите излизат с резерви, а коефициента за Фулъм никак не е лош *beer*

orton95
04.02.2014 21:31

За Витес - АЗ някакво инфо имате ли?
Според мен този мач се явява задължителен за Витес предвид последните 2 равенства, в следствие на които изпуснаха лидерството. А и при тази форма на АЗ като гост...

LATINO_M
04.02.2014 21:18

Много вероятно е да е така.Аз просто казах какви са фактите.Иначе съм го играл 2 този мач с азиатски хендикап ,(-1.5) ама маи няма да стане след тоя дузпа за Рода...

Mesut213
04.02.2014 20:59

Добра прогноза, какво мислиш за Суонзи - Кардиф,аз го виждам като наистина твърда 1, Суонзи прекалено се доближиха до зоната на изпадащите и Кардиф също ще се борят, но като домакини, лебедите би трябвало да не допуснат подобни грешки срещу отбори от калибъра на Кардиф, все пак може накрая да се окаже фатално ( малко е раничко може би все пак мачовете са чак уикенда).

LATINO_M
04.02.2014 19:11

Как в предишните 2 кръга ? Той е обявил напускането си на 2-и февруари,а днес сме 4-ти ???

joro_sotirov
04.02.2014 21:07

И ти смяташ, че играчите и клубното ръководство също са било уведомено тогава и поражението с тази развръзка 2:0-2:2-3:2 срещу Ден Хааг не е било породено от ясния сигнал, че Куман напуска?

joro_sotirov
04.02.2014 19:07

ВИП мачът за днес 04.02.2014 година:

ЕНПП Кайро - Ал Ентаг Ал Харби

първенство: Египет
час: 17:00ч.
прогноза:Х2
коеф: 2,30
сигурност: 4/10

Ал Ентаг е последен в класирането, но точно в този мач има всички шансове, ако не да спечели, то поне да остане непобеден. Домакините от Кайро стартираха настоящата кампания може да се каже доста добре след като са допуснали едва едно поражение, но взеха и едва две победи в шест срещи. Нивото на ЕНПП спрямо предходния сезон почти сигурно е по-ниско и тимът скоро ще започнат да трупат негативни резултати. Освен това поради различни причини домакините тук няма да могат да използват няколко от основните си изпълнители. Ал Ентаг ще бъде много мотивиран да спечели нещо в този двубой, а това че ще бъде в пълен състав прави неговите шансове повече от сериозни. За двоен знак тук наистина имам сериозно стойност в налични коефициент.

joro_sotirov
04.02.2014 18:57

Ако е имало негативен ефект от тази новина, то той се е проявил в предишните два кръга. Повечето от играчите на Фейенорд са прекалено млади и амбициозени и едва ли ще намалят мотивацията си само, защото треньорът им ще ги напусне. Всеки от тях вероятно вижда бъдещето си извън Холандия (и то ако може от следващия сезон), а за това не следва да си 3-ти или 4-ти в крайното класиране. Лично мнение! При тези обстоятелства Фейенорд, дори може да се окаже отлична стратегия за подкрепа в по-дългосрочен план до края на кампанията.

LATINO_M
04.02.2014 18:16

А новината за напускането на Ронал Куман след края на сезона няма ли да се отрази негативно на атмосферата в съблекалнята ? Не сте отчели този факт г-н Сотиров. Как мислите ?