Няма място за егоисти в Байерн

16:14
Няма място за егоисти в Байерн
Германският национал Томас Мюлер сподели, че според него всеки един футболист на Байерн Мюнхен ще седне на скамейката по някое време от сезона, и че това трябва да бъде прието от всеки един като неизбежно.

Томас Мюлер каза, че няма място за егоисти в баварския клуб, при положение че Хосеп Гуардиола продължава с политиката си на ротации. 24-годишният нападател остана на скамейката през целите 90 минути при победата на Байерн с 5:0 над Айнтрахт Франкфурт през уикенда, но прояви разбиране към методите на треньора.

"За съжаление можем да излезем само с 11 футболисти. Разбира се, че ще има разочароващи моменти за мен, както и за другите ", каза Мюлер пред "Кикер".

"През миналият сезон спечелихме всичко заради задружието в клуба. Разбира се, няма да бъда щастлив, ако съм на пейката за всеки важен мач. Въпреки всичко, ще има разочарования за всеки от нас", добави още германският национал.

Мюлер беше ключова фигура на терена за Байерн през миналия сезон, вкарвайки 8 попадения за баварците в 18 мача в германската Бундеслига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Manchester_1878
04.02.2014 18:03

Дано тези думи са заради нещо свързано с Кроос, въпреки че е титуляр, може да има дрязги в съблекалнята и да успеем да го отмъкнем..

sa6etoo
04.02.2014 16:36

Те хората са казали: много звезди на едно място не е на добре. С привличането на Гьотце и Тиаго неразбирателствата тепърва ще започнат.

Bayern85_
05.02.2014 01:30

Ех тези мачове бе,абе забрави ги най-после,сам се навираш,тъп ли си какъв си?И онзи манаф и той тръгнал да обижда,та вие догодина сте в Лига Европа,кой будала ще дойде при вас.Крос,момчето да не е малоумно като теб,та той никога не е искал да напуска,камоли към манафчестър.

lpsoldier
04.02.2014 23:58

Браво Шерлок, ти окри топлата вода. Да, капитана на отбора е твърд титуляр. Футболист №1 в Европа и вратар №1 в света също са с гарантирано място. Не знам как се сети... А Робен е титуляр като е във форма. До първия мач с Юве беше твърд титуляр, но вдясно на Хайнкес. Същото важи за Томас и вс. останали.... Продължавайте да си лалте - "Euer Hass ist unser Stolz!" По принцип това се отнася за 1860, но тъй като май вече се отнася за вс ще го напиша и на английски - "Your hatred is our pride!"

sksw
04.02.2014 23:32

И още нещо... Сериозно ли смяташ, че Кроос и Мюлер са по-добри от Гьотце ??? Недей пич.. Защото двамата заедно пак са по-слаби от него.. Марио е просто велик играч, който е твърде млад още.. В Байерн има само един по-добър от него или може би двама и това са Рибери и Робен.. Всички други са по-слаби от Гьотце като футболисти говоря, а не като отделни качества... След време съм сигурен, че той ще е най-добрия немски играч, да не кажа и един от най-добрите в света, тъй като той вече е един от най-добрите... И пак казвам е много млад..

sksw
04.02.2014 23:30

Опа леко.. Бадщубер след 2-3 месеца ще е възстановен и Байерн ще го пускат в игра, ако не до края на този, то от началото на следващия сезон.. Никъде няма да ходи под наем.. Това е и причината, Гуардиола да не купува защитници и да не искаше Давид Луиз.. Защото Бадщубер се завръща скоро... Ван Буйтен си прав, че това му е последния сезон, но не заради друго, а защото е на възраст... За Писаро не съм убеден, че ще напусне, но и той вече е на години, а и след идването на Левандовски, място за него на практика няма да има, тъй като за момента там е и Манджукич, а и Гьотце може да играе като нападател. Иначе ако изобщо някой скоро може да си тръгне от Байерн това са Кроос заради претенциите му за повече пари и Манджукич защото много говори.. Но не вярвам, че Байерн ще ги пусне, защото са нужни на отбора.

sksw
04.02.2014 23:27

Точно това, че Байерн имат дълга скамейка която е и равностойна на титулярите е причината за требъла миналия сезон и за доминацията този *smile* Байерн са единствения отбор в света в момента, който може да направи два еднакво силни отбора от собствения си отбор. Толкова равностойни са всички. Вадят Мюлер, пускат Гьотце.. Вадят Кроос, пускат Шакири.. Вадят Швайнщайгер да кажем, пускат Тиаго.. Видя, че дори когато Рибери и Робен и двамата отсъстваха, Байерн пак мачкаха наред и биха с лекота Борусия Мюнхенгладбах, който този сезон е супер стабилен и е в челната 4ка.. Няма друг такъв клуб.. Не мисля че това е проблем.. Всички получават игрови минути, а Мюлер и Кроос имат най-много, като изключим Рибери иРобен.. Така че всеки е доволен... Има доста мачове, за да има шанс всеки да играе..

angel.bonev.908
04.02.2014 23:19

Джеко просто цял сезон е на пейката, аз не знам изобщо дали е влизал. А относно въпроса ти: Нойер, Рибери, Робен, Лам и Мюлер ще имат гарантирано място.

cesekarchetooo
04.02.2014 22:09

Особено Джеко въобще не става от пейката, хаха. Какво защитаваш трансферната полтика на байрям - обезкървихте големия си противник като му взимате най-големите звезди, а в същото време имате по 3 играчи на всеки пост. Ето в Юнайтед имаме остра нужда от опорен халф като Кроос, но байрям го държат, при положение, че имат Швайнщайгер, Тиаго, Лам и Мартинез. Къде е логиката? Много скоро това, че доминирате в Германия ще се обърне срещу вас и тогава ще се чудите "къде сбъркахме???"...

Bayern85_
04.02.2014 20:05

Тони Крос играе редовно,може би има най-много изиграни минути,и ми кажи един топ клуб,където играч на Байерн,ще има гарантирано място?Това е положението,който не му се търпи,да си стои във второкласните отбори,от които е тръгнал.Кагава,Холтби,Дзеко,Шахин,всичките се помислиха за велики,и сега дремят по пейките,вместо да са титуляри.

LevskiSf92
04.02.2014 20:05

И кво имаме Вилиан,Оскар,Азар,Салах и Шурле дето играят на една позиция даже Шурле може да играе фалшива девятка с оглед слабите ни нападатели *wink*

Arsenal966
04.02.2014 18:29

Манджукич лятото си тръгва от Байерн,същото се отнася и за Писаро,Ван Буйтен и Бадщубер.Последния може да бъде пуснат под наем.В Байерн играе този,който е във форма,на който му върви играта,затова и играчи като Мюлер понякога сядат на пейката.Гьотце няма постоянно да е титуляр,ако пък стане така....значи наистина се представя страхотно,а това е само + за всеки фен на Байерн !

sa6etoo
04.02.2014 18:09

Прав си да не съм те разбрал. И не им давам съвети просто си изказвам мнението - има разлика. Виждам си отбора да а ти видял ли си някой играч на Челси да е тръгнал да се оплаква че не играе много? Мата и КДБ го направиха и си тръгнаха и им се намериха заместници. Докато при Байерн нещата са такива че те имат играчи в повече но в същото време не им се иска и да се разделят с тях. Нали уж си им фен не си ли съгласен с това или мислиш че Кроос и компания ще търкат пейката на продажника Гьотце.. Стига сме спамили по темата просто си изказах мнението това че не ти харесва не е мой проблем.

Arsenal966
04.02.2014 17:57

Ти дори не ме разбра ! *joking* Погледни отбора си,пълен е със звезди а пък даваш съвети на Байерн какво да правят...пък и какво общо има дали изобщо съм я чувал тази поговорка или не ?!? *joking*

sa6etoo
04.02.2014 17:52

Ми ако не си я чувал тази поговорка значи имаш доста бедна култура.

Arsenal966
04.02.2014 17:29

Кой го казва *joking**joking*