Ман Сити - Челси, загубен

12:56
Ман Сити - Челси, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста".
По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня".
Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.


Статистика:

м. февруари: 0 познати от 0 мача - 0% успеваемост

Залог на деня за 03.02.2014 г.:



Тук Манчестър Сити е в ролята на ясно изразен фаворит и това изглежда напълно справедливо. Гражданите показват мощ в атака, а надпреварата, кой ще вкара повече голове между Джеко, Негредо и Агуеро улеснява до максимум всяка една наглед сложна задача пред тима. Челси при тези дадености поне на теория трудно ще се окаже първият тим тръгнал си с точка или три от стадиона в Манчестър. От началото на настоящата кампания сините от Лондон не спечелиха нито едно дерби като гости, а освен това в срещите с Арсенал и Манчестър Юнайтед играха откровено за нулеви ремита, които и постигнаха. Днес е трудно да се предположи дали гостите отново ще играят с идеята да не загубят или ще си дадат сметка, че подобна тактика може да бъде пагубна и ще се опитат да се надиграват, но който и подход да изберат предимството няма да бъде на тяхна страна. Сити играе доста добре срещу този съперник в последно време, след като спечели четири от последните пет сблъсъка с лондончани, а трябва да се има предвид, че Челси в най-скорошните си четири гостувания на този стадион се разписа по веднъж само в две от тях и не взе нито точка. Манчестър Сити изглежда сериозно превъзхождащ и трябва да материализира това свое превъзходство с конкретен краен резултат в своя полза.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.85

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
04.02.2014 00:21

Ето една добро новина тук- добре дошъл отново, Жорка! Много успехи ти пожелавам!
Аз лично почти бях спрял да влизам тук, но сега вече става интересно, показателни са и коментарите *smile*

Всеки, който е ползвал прогнозите ти знае за какво става въпрос- не е лесно да се намери свежо и НЕпопулярно инфо за мачове, пък и многократно съм се убеждавал, че си струва!

За днес определено този мач завърши изненадващо- аз лично ги имах на оувър 2.5, но също глътнах вода... Челси просто имаха ден, а и трябва да му се признае на Моу, че надхитри Пелегрини!
Ще се радвам да се получават тук добри дискусии, като много ми се иска дори и критиците да спазват добрия тон, т.е. критиката да бъде градивна, а не просто заяждане... Нормално е да не сме всички на едно мнение *smile*

Жорка, не се съмнявам в успеха на рубриката и се радвам, че отново я има- не сме прекъсвали връзката, но тук често се получават добри дискусии и може доста неща да се научат и много добри идеи да се вземат...

HeatAr29
04.02.2014 00:12

Сити бяха потресаващи,направо ще си изям главата,че не играх двойния шанс за Челси.Сега става още по-интересно,особено като се има предвид,че в събота Арсенал гостуват на Пуул.

greenhool
04.02.2014 00:08

Челси играха силно и заслужено си биха..браво и на Моуриньо*wink*

HeatAr29
03.02.2014 22:02

Още като видях състава и ми е ясно,че Моуриньо излиза за равен.Аз лично така го играх,пък да видим какво ще стане.Вдигна се и кофициентът за Сити,а този за Челси падна.Успех на всички.

beneficato1
03.02.2014 21:40

Току що видях,че г-н Сотиров се е завърнал.Браво.Отново ще има ако не друго поне смях с умопомрачителните му прогнози,въпреки че аз самият съм един от най-отявлените му критици, се радвам на завръщането му.Колкото до мача смятам че е х.Успех*smile*

putopalo
03.02.2014 20:29

Ще рискувам с Челси да бие с един гол разлика.

joro_sotirov
03.02.2014 20:17

Първо да благодаря за приветствията на всички и да изясня какъв е мотивът да подновя рубриката след като бях решил да я прекратя.

След като от началото на 2014 спрях да я актуализирам доста от потребителите се свързаха с мен по мейла с желание да имат достъп до прогнозите ми под някаква форма. Така договорихме определени пресоналани ВИП абонаменти с гарации за определн или положителн РОИ и нещата се получават повече от добре. Разбира се, че няма промяна в условията при, които правех рубриката преди това, но реших поне да използвам територията на рубриката за да публикувам ВИП предложенията препоръчани по мейл тук (след като се изиграят или по време на мачовете като коментари) и така да се опитам да разширя кръга от ВИП абонати. Виждам, че някои от коментиралите под мен са точно такива и те най-точно ще могат да дават оценка на приоритетните прогнози и анализи получаващи се по мейл. А всеки нов абонат е добре дошъл като всички условия и гаранции могат да бъдат коментирани и договорени.
Дано повечето от вас са доволни от това че рубриката все пак ще е има и одобряват новата визия и представяне. *blush*

devic
03.02.2014 19:13

честито завръщане и от мен. тука просто не мога да се съглася с прогнозата. ако погледнем предстоящите мачове на сити като домакин ще видим че ако тук не загубят точки без агуеро,то просто няма срещу кой друг. а това да завършат с 18 победи от 18 домакински срещи не знам откога не се е случвало. идеално знаем че моуриньо умее до съвършенство да разваля играта.доказал го е стотици пъти и в интер и в реал. пък и ако не друго, съдия е майк дийн.......

Hazarddddd
03.02.2014 18:56

То ако им е толкова сигурна победата срещу третия в класирането то направо да ги правят шампиони. Да ме извинява тоя Сотиров, ама не може да казва, че между 2 отбора, които са в челото и са в страхотна форма и ги делят мизерните 3 точки,има ясно изразен фаворит.Сити е лек фаворит, няма какво да се лъжем, но Челси може дори и да спечели. Това е моето мнение.

HeatAr29
03.02.2014 17:53

Много е хубаво,че рубриката отново е тук.определено през този 1 месец ми липсваше.Някои хора недоволстват,когато се получи лоша серия,но аз смятам,че когато човек залага,винаги е хубаво да се чуе още едно аргументирано мнение!
Относно мача-според мен Моуриньо много добре знае,че ако излезне да се надиграва със Сити няма шанс,защото ще трябва да разчита някой от откровено слабите му нападатели да има ден или Азар/Оскар да покажат мигове на гениалност.От друга страна се чудя дали той няма да опита да използва Салах като нападател,което определено би било голям коз в този мач.Безспорно е,че Сити са много добър домакин,но тази серия рано или късно трябва да свърши.Освен това те са ще са без Насри и Агуеро,а последният е един от опасните нападатели в момента и се намираше в отлична форма,въпреки че скоро се завърна от контузия.Лично аз по-скоро бих заложил на Х или двоен шанс за Челси просто защото смятам,че тази серия не може да продължава вечно,а и в хода на кампанията дотук се видя,че Челси е единственият отбор,който би могъл да бъде конкурент на Сити (казвам това най-вече заради разгромната загуба,която допусна Арсенал,а и разочароващата им игра в онзи мач).Както вече е коментирано по-долу мачът безспорно е троен и може да отиде във всяка посока.

Bate_Bo
03.02.2014 17:05

Добре дошъл, отново!
Добър анализатор си!
Успех!
Богдан

valdes021
03.02.2014 15:26

Радвам се,че рубриката се подновява и напълно подкрепям неговата прогноза*beer*

citizen
03.02.2014 14:37

Арсенал и Тотнам дойдоха на Етихад с най-добрите защити и си тръгнаха с по 6 гола.....

alePSG
03.02.2014 17:52

Тотнъм в момента са далече от това да бъдат боеспособен отбор. Слаби са и това се разбра. (фен на Тотнъм)

greenhool
03.02.2014 13:43

Колкото до мача 2:1 от мен..

greenhool
03.02.2014 14:44

И ти си прав,но като цяло си ги видях 1ца и точно заради добрата защита на Челси го играх да сити да спечелят само с един гол....иначе мача си е троен,всичко може да стане..

ChelseaAboveAll
03.02.2014 13:47

Моето мнение е ,че Челси няма да загубят днес, съжалявам,но тези отбори,които Сити разпорват с неземни резултати сами по себе си доказват, че защитниците на Челси са класи над другите така и е било през годините до сега, това е и причината Меси да няма гол срещу Челси. Да Сити разполагат със голям и добър състав,но нека не се самозабравят. А и двата отбора са се доказали,че в тези дербита нищо не е сигурно.

greenhool
03.02.2014 13:42

Хубаво е да я има рубриката..а който не иска да вярва в предложението за знак на Сотиров може да използва аргументацията му,което никога не е излишно*wink*

kozel4e
03.02.2014 13:16

Я виж ти, залог на деня е отново тук... Браво, това е хубаво.

sa6etoo
03.02.2014 13:09

Сотиров казва 1 значи мача е всичко друго но не и 1 *lol**lol*