Херо хареса двама от каращите проби в Черноморец

10:31
Херо хареса двама от каращите проби в Черноморец
Черноморец Бургас ще предложи договори на двама от играчи­те, каращи проби, съобщава „Те­ма Спорт". Почти сигурно с клуба ще се обвържат Мар­тин Димов и французина Гофред. Те са оставили добри впечатления у старши тре­ньора на „акулите” Димитър Димитров в последните кон­троли на тима. Иван Минчев, който през есента игра за Лю­бимец е бил освободен.

Други двама от новите при бургазлии - Милен Василев и Славчо Шоколаров, обаче все още не могат да грабнат окото на Херо. Специалистът ще им даде още един шанс след спаринга с Берое (1:0). В двубоя със зара­лии Шоколаров, който е за трети път на проби в Черно­морец, се е представил малко по-добре от бившия играч на Славия, Левски, Миньор Пк и Сливен. В сряда акулите ще играят с Мастер Бургас, като там двамата футболисти ще имат може би последна възможност да впечатлят Ди­митров.

До момента бургазлии привлякоха вратарите Стефано Кунчев и Младен Живкович, защитника Александър Данчевски и нападателя Геор­ги Стефанов. Дотук Херо изпробва една дузина чуждестранни играчи, но никой така и не може да се пребори за място в Черномо­рец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари