Левски привлича сръбски ляв бек

10:29
Левски привлича сръбски ляв бек
Левски явно е обърнал сериозен поглед към сръбския пазар. Сините следяха изявите на левия бек на Цървена звезда Никола Михайлович. 31-годишният футболист е несменяем титуляр при „звездашите”, а договорът му изтича през лятото. На „Герена” пък се нуждаят от подсилване на лявата зона на отбрана­та, след като Нуно Пинто на­пусна.

Сините са се насочили и към друг играч, който за по­следно е носил екипа на бел­градския гранд. Става въпрос за Филип Младенович. Той е значително по-млад от Миахйлович и в момента е свобо­ден агент. А това засега на­сочва вниманието на тима от „Герена" именно към него.

Филип Младенович е роден на 15 август 1991 година в Чачак. Започва кариерата си в местния Борац. В този клуб прави добро име и в начало­то на 2012 година Звезда ва­ди 300 хиляди евро, за да от­купи правата на младежкия национал на Сърбия. През ми­налото първенство Младено­вич изиграва 26 двубоя, като в 23 е бил титуляр. През то­зи обаче отстъпва мястото си на Михайлович. Участва са­мо в 4 двубоя и решава да скъ­са контракта си със Звезда.

Така че Младенович може да излезе без пари на Левски. Сър­бинът е бил пред договор с френски клуб, но нещата са се разсъхнали. А сините следят изкъсо ситуацията.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deitona22
04.02.2014 08:56

Оххх защоо пак купуват...Първо Божката ,ся и тоя..Няма ли качествени футболисти в нашето първенство