ЦСКА си връща Жуниор Мораеш

11:49
ЦСКА си връща Жуниор Мораеш
31-кратният първенец на България ЦСКА може да си върне Жуниор Мораеш, съобщава "Тема спорт".

В момента кариоката е собственост на Металург Донецк, който изпитва финансови трудности и поради тази причина ще се раздели с част от звездите си.

Както е известно, Велизар Димитров вече разтрогна договора си, а сред напускащите се очаква да бъде и бразилският снайперист.

"Армейците" искат да прилапат Мораеш под наем за пролетния полусезон и вече са проведени първоначални разговори. Ако южноамериканецът не получи оферта от класен европейски клуб, той може да се озове на стадион "Българска армия".

През есента Жуниор Мораеш наниза 10 попадения в 16 срещи в украинското първенство. За ЦСКА бразилецът има 16 гола в 24 мача в първенството.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jackbauer24
31.01.2014 20:15

Едва ли ще се върне повече в Б-я някога,но пък всичко е възможно *smile*

tonisport
31.01.2014 14:42

Това са фантазиите на някой болен чорбар. Дори металугр да са във финансова криза,надали биха освободили Мораеш,а по вероятно биха го продали на клуб с финансови възможности за не толкова голяма сума.Само глупости се дрънкат от журналистите.Първо връщаха Дембеле в Левски,Божинов го спрягаха за Левски Зику щял да идва в ЦСКА,сега Мораеш..Истината е че чужденците виждат нивото на БГ футбола и рядко се връщат тук.

MeToDueB
31.01.2014 14:23

този е най-добрия, жалко за безхаберното управление на ЦСКА, не можем да задържим един качествен футболист за повече от година, обикновенно по 6 месеца и си тръгват .. или с оферта от чужбина или за неизплатени заплати ... той не искаше да отива в Металург, аз си спомням интервю с него, но ръководството го накара, дори не предпочиташе повечето пари в Металург, желаеше да играе в ЦСКА ... нямаме никакво управление ... нашите договори с играчи са за по 6 месеца максимум, изключение е Гъргоров, който ще се пенсионира в ЦСКА, ако погледнем Лудогорец, Ботев Пловдив и видим техните качествени футболисти, няма някой който да може да бъде изпуснат, сега Ботев взеха и качествен чуждестранен нападател с договор за 3 сезона, в Левски дори имат по-добро управление в това отношение, с изключение, че понякога и за това си патят, но не изпускат туко-така играчите си, все пак имат и качествени чужденци, нашите винаги са с единия крак вън, нямаме управление, който не се хвана с ЦСКА той не открадна, мъчно ми е, но животът продължава, ще гледаме чуждите отбори и ще ги припознаваме за наши, такъв е живота, няма качество тук.

xpacm
31.01.2014 13:23

споко след половин сезон пак ще го продадеде и след 1 пак ще го купите...

wba
31.01.2014 13:01

"Металург Донецк, който изпитва финансови трудности" ... Малее Металург изпитва финансови трудности, за това Мораеш идва при нас - един от най-финансово стабилните клубове *lol*

Rezors
31.01.2014 12:50

Това ако стане,ще е....УНИКАЛНООООООО!!!!Но наистина Жуно е много класен и не е за А група,но въпреки това,ще е СТРАХОТНОООО!!!

wba
31.01.2014 12:40

Не вярвам. Прекалено класен е за А група. Направи отлични сезони в Глория, ЦСКА и Металург, а е само на 26 години. Някой по-добър отбор със сигурност ще го вземе!

BuTaMuH_C
31.01.2014 12:38

този играе не е за българското първенство,прекалено е добър *smile* нищо лично към ЦСКА