Порточанов: Михайлов организира махленска сбирка

20:52
Порточанов: Михайлов организира махленска сбирка
"Махленска сбирка". По този начин Христо Порточанов определи предстоящата среща на членовете на стария Изпълком с президента на БФС Борислав Михайлов утре, 31 януари, в сградата на футболния съюз на ул. "Цар Иван Асен II" в София.

Според него, кандидатурата на настоящия шеф е останала единствена, заради нежеланието на двама претенденти за поста да участват в Конгреса на 14 февруари. Порточанов е непреклонен в желанието си да се включи в Конгрес, който обаче да бъде насрочен от съда.

Бившият президент на бургаския Нефтохимик призна пред TV7, че не е бил поканен на утрешната среща на стария Изпълком. "Още една глупост на Боби, но това си е негов проблем. Това е махленска сбирка. Моите колеги 4 г. бяха сложени в ъгъла и изведнъж отиват там. Каква работа имат при този човек, не ми е ясно. Това е унижение, обидно е. С него ще се видят моите адвокати в съда, когато прокуратурата повдигне обвинение", заяви Порточанов пред TV7.

Иначе вчера изтече срока за подаване на кандидатурите за президент на БФС. Единствената регистрирана такава е тази на настоящия шеф на централата Борислав Михайлов. Порточанов е категоричен, че евентуалното му преизбиране на 14 февруари ще е нелeгитимно.

В последните месеци най-големият опонент на Борислав Михайлов беше Христо Стоичков. "Аз искам да заведа моя отбор в Бразилия. Ти какво си посадил, за да го заведеш? Ти какво направи за българския футбол, че да го водиш? Ние те видяхме. Нещо си посади преди 30 г. и то стои едно и също. Значи, ако си доблестен, честен и виждаш, че хората те мразят навсякъде и не желаят ти да си човекът, би трябвало да се оттеглиш", заяви пред TV7 Стоичков.

Легендата направи серия от срещи с клубове, но явно е получил индикации, че няма да постигне желания успех. Преди Нова година той замина за Маями, където подписа договор с голям телевизионен канал за коментатор на предстоящото световно първенство, което ще се проведе идното лято в Бразилия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари