Неделев още не бил разчупил леда в Майнц

19:42
Неделев още не бил разчупил леда в Майнц
Интеграцията на Тодор Неделев в Майнц 05 още не е завършила, обяви треньорът Томас Тухел. “Ще отнеме още време, докато разчупи леда”, казва наставникът за българския футболист, цитиран от "Труд". Специалистът изисква новото попълнение да подобри играта без топка и бързината си.

“Тодор е много затворен характер - твърди Тухел. - Това се дължи на неговата възраст, на манталитета му и на това, че не говори немски език...”

Германската преса тръби - Неделев е голям талант, но сега носи тежестта на спечеления в “Ботев” статут на звезда. Докато в новия си клуб “Майнц” трябва да се доказва от нулата.

Пак според информации от Германия, в касата на “Ботев” вече са влезли 1 милион от общо почти 3 милиона евро по трансфера на 20-годишния българин. Той още не е дебютирал в официален мач за “Майнц”. Последните изказвания на треньора му за трудната адаптация дават знак, че е вероятно той да не играе и в следващия двубой на тима си срещу гостуващия “Фрайбург” в събота.

“Майнц” възлага големи надежди на Неделев. Записалият вече 3 мача за националния отбор българин е гласен за “шеф диригент” в средата на терена. Но доверие ще му се гласува чак тогава, когато покаже 100-процентова готовност за Бундеслигата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация