Бой на тренировка довел Чмовш на "Герена"

10:23
Бой на тренировка довел Чмовш на "Герена"
Във вторник Левски се сдоби с третото си ново попълнение през зимата - подписа с чешкия централен защитник Павел Чмовш. 23-годишният бивш капитан на младежкия национален отбор на Чехия пристигна на "Герена" като свободен агент. За последно той носи екипа на закъсалия холандски първодивизионен тим НЕК Ниймеген.

"Павел вече е футболист на българския Левски. Той искаше промяна. Отделно от това нямаше да получи достатъчно игрови минути и да покаже какво може в НЕК. Затова се съгласихме на подобен трансфер. Желаем му всичко най-добро", заяви спортният директор на НЕК пред официалния сайт на клуба, цитиран от "Тема Спорт".

Холандските медии обаче разкриват защо тимът от Ниймеген се е навил да пусне Чмовш без пари. Причината е, че през месец декември той се е сбил със съотборници на тренировка. И незабавно е бил изваден от отбора от треньора Антон Янсен. Специалистът е бил категоричен, че повече няма да разчита на чеха. Любопитното е, че в Ниската земя разкриват, че Чмовш е бил забъркан и в други инциденти в последните месеци. Затова през есента той е изиграл само 8 мача за отбора, който се намира на последно място в холандското първенство. А в първите си два сезона в клуба Чмовш успява да се наложи като несменябм титуляр.

В Левски трябва да са наясно с репутацията на чеха. Централният защитник ще направи първа тренировка с новите си съотборници в петък. Заниманието е от 13:00 часа на "Герена". Вчера сините се завърнаха от лагера в Созопол, след като предвидената за сряда контрола пропадна заради лош терен. Днес имат почивен ден.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tonisport
30.01.2014 14:48

Сори ама като се регна защо ме мята в друга новина,аз исках да коментирам рекламата на шибания еврофутбол!

Inevitable
30.01.2014 16:59

*tongue**tongue**tongue*

BuTaMuH_C
30.01.2014 14:20

Рабех да беше още в Левски щяха да си правят боксови мачове като им е скучно