Сасуоло уволни Еузебио Ди Франческо

22:31
Сасуоло уволни Еузебио Ди Франческо
Застрашеният от изпадане от елита на италианския футбол тим на Сасуоло остана без треньор, след като Еузебио Ди Франческо бе уволнен от ръководството.

Миналият сезон под ръководството на Ди Франческо Сасуоло за първи път в своята история спечели промоция в Серия "А". Преди две седмици скромният тим победи седемкратния европейски шампион Милан с 4:3, въпреки че отстъпваше с 0:2. Това обаче не помогна на наставника да запази поста си, най-вече заради неделното поражение от прекия конкурент в борбата за оцеляване Ливорно.

Наставникът на младежкия отбор на Сасуоло ще води временно първия тим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nedelev_28
29.01.2014 09:41

Голям треньор е ... като се има предвид бюджета на това отборче и факта ,че миналата година основна цел на отбора е била оставане в Серия Б .... това което той постигна с тях е като сбъдната мечта за всички фенове на отбора... *smile* Скоро даваха по Ринг БГ за отбора и в него имаше интервюта с фенове ,като всички не можеха да повярват ,че от този сезон ще играят при най-добрите... МЛАД ОТБОР с МЛАД ТРЕНЬОР и с подобрените резултати напоследък (изключение нещастната загуба от Ливорно ) си е направо БЕЗУМНА ГРЕШКА *smile* и все пак Успех на Сасуоло на мен лично са ми симпатичен отбор въпреки,че спънаха любимият ми Рома ... !

scouser_pool
29.01.2014 03:29

ОМГ , тия собственици какво искат , да спечелят лигата ли , в повечето отбори вече се взимат някакви абсурдни решения , нали ги гледах Сасуоло в началото като паднаха от Интер с 6:0 какви бяха посредствени , да направиш така , че този отбор да се съвземе и да вземе точки от Наполи,Милан и т.н. си е огромно постижение

Alessio84
29.01.2014 02:39

Жалко! Нямам никакви симпатии към Сасуоло, но мисля, че Еузебио Ди Франческо е един много добър млад треньор. Не случайно след новината за уволнението му, част от тифозите на Милан започнаха да пишат по форумите, да идва при тях (за тяхно съжаление си имат Зеедорф...нищо лично) *wink*

krasi233
29.01.2014 00:35

Човека ги вкара в серия А за благодарност уволнение КАВАЛИ*evil*