Кейрош: Юнайтед беше правилният клуб за Кристиано

14:48
Кейрош: Юнайтед беше правилният клуб за Кристиано
Селекционерът на Португалия Карлос Кейрош заяви, че според него трансферът на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид ще е грешка от страна на футболиста.

" Манчестър Юнайтед беше правилният клуб за него. Но той искаше да ги напусне и в крайна сметка това има значение. "Червените дяволи" бяха отборът, който направи Рон най-добрият в света. Той смяташе, че е време да се премести, трансферната сума е огромна, но може би Кристиано забрави, че е постигнал всичко досега с екипа на Юнайтед", коментира Кейрош, който до началото на миналия сезон беше помощник на сър Алекс Фъргюсън.

"По времето на галактическия Реал футболистите бяха твърде отдадени да снимат реклами и да бъдат световни знаменитости. Футболът оставаше често на заден план. Сега обаче си мисля, че Флорентино Перес ще се поучи от грешките си", допълни специалистът, който беше начело на "Белия балет" преди пет години.

"Онзи отбор с футболисти като Зидан, Роберто Карлуш, Фиго и Бекъм беше наистина звезден, но сега си мисля, че тази селекция на Реал ще го надмине", каза още Карлос Кейрош.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nCuXonaT
15.06.2009 17:40

vilitu,говори за себе си...много го уважавах,но той ни предаде.Не заслужава нищо повече от презрение...

danman
15.06.2009 15:35

Като е глупав и ламтей за слава и пари.Мразя да говоря така за него,но ме разочарова страшно много с отиването си в Реал.Всъщност той още не е там.Нищо още не е 100% сигорно.Може и да си промени решението човекът /макар,че не ми се вярва/.Надявам се да го направи.

villitu
15.06.2009 15:08

Късно е вече !
Роналдо остава завинаги в нашите сърца *stop*