Симеон Славчев струвал ?5 милиона

13:52
Симеон Славчев струвал ?5 милиона
Звездата на Литекс Симеон Славчев струва 5 млн. евро. Това обяви треньорът на Литекс Златомир Загорчич, който гостува в предаването Спорт7 по NEWS7.

Към халфа има сериозен интерес от чужбина, но все още липсва конкретна оферта. "При добро предложение няма да го спираме, това е ясно. Но на този етап такова не е пристигало. През зимата няма да се разделим с никой друг", заяви Загорчич.

Той коментира завръщането на Пламен Николов и Том, както шансът Станислав Манолев да остане в отбора. Националът в момента е свободен агент, тъй като разтрогна договора си с ПСВ Айндховен и тренира с "оранжевите". "Всички знаят качествата им, къде играха. Връщат се у дома и съм доволен. При Люпко Петрович съм работил с тях и съм запознат с възможностите им. Манолев в момента тренира с нас и идва на лагера в Анталия. Чака оферта от чужбина, но ако не се получи, съществува вариант да остане в Литекс. Добър футболист, какъвто е той, винаги е добре дошъл", каза още Загорчич.

Той внесе яснота и около Николай Бодуров, който също замина с тима за Турция. Централният защитник беше наказан, тъй като наруши дисциплината след загубата с 1:4 от Левски в София през есента. "За него вече е изписано много през последните месеци. Не беше и във форма, а досега се подготвяше индивидуално. Но идва с нас в Анталия. По тази тема не съм говорил с Гриша Ганчев, а само с Бодуров. Той се извини пред целия отбор за това, което е направил. Всички допускат грешки. Имаме добра конкуренция, но това може да изиграе и лоша шега. Но познавам всички отлично", добави Загорчич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация