Йешич: Имам да получавам пари

12:01
Йешич: Имам да получавам пари
Бившият треньор на ЦСКА Миодраг Йешич заяви пред "Тема Спорт", че все още има неизяснени отношения от финансово естество с клуба. Сърбинът е оставил своите адвокати да движат делата му. Той изрази желание да постигне договорка с новото ръководство на 31-кратните шампиони.

"Имам да получавам пари от ЦСКА. Ако "Титан" ме бяха оставили да изкарам миналия сезон до края, нямаше да имам претенции. Оставил съм делата си на моите адвокати. Парите трябва да получа от новото ръководство, такава е договорката. Иска ми се да постигнем споразумение с клуба. От собствениците обаче зависи какво ще стане. Ако искат дело - ще има дело. Ако искат да се разберем без спорове - ще се разберем. Надявам се, че ще вземат правилното решение", заяви Йешич.

"Смятам, че отборът ще върви все по-силно в първенството и ще подобри представянето си. Изградена е добра комбинация между опитни и млади играчи. Новата вълна в състава има голям потенциал, дано й бъде предоставена възможност да го развие", каза още бившият треньор на ЦСКА. В момента Йешич си почива у дома в Сърбия, като очаква добро предложение за работа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация