Руснаци гледали Марселиньо и Кайсара

10:54
Руснаци гледали Марселиньо и Кайсара
Сериозен интерес има към двама от основните футболисти на Лудогорец. По информация на "7 дни спорт" елитни клубове от Русия са гледали изкъсо изявите на бразилците Марселиньо и Кайсара в контролата срещу Рубин Казан през миналата седмица. Отдавна кариоките минават за най-конвертируемите футболисти в състава на Стойчо Стоев.

Марселиньо е в Лудогорец от самото влизане в "А" група, докато Кайсара дойде точно след спечелването на първата титла. Десният бек обаче държи постоянно високо ниво и е сред най-впечатляващите в състава на разградчани.

На контролата срещу Рубин имаше засилено присъствие на елитни руски клубове. На терена на "Адора Футбол център" имаше представители на Кубан Краснодар, Терек Грозни, Ростов, Спартак и Локомотив Москва. Съгледвачите на тези отбори отдавна са имали информация за бразилците и точно заради това са ги наблюдавали под лупа. Марселиньо започна като титуляр, докато Кайсара влезе на почивката. Именно от десния бек дойдоха и най-големите опасности за тима от Казан през втората част, когато той правеше фирмените си пробиви.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация