Мойс: Мата е само началото

16:13
Мойс: Мата е само началото
"Мата е само началото, ще имаме още нови класни попълнения, но най-вероятно това ще стане през лятото", обяви мениджърът Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс, след като трансферът на Хуан Мата бе финализиран.

"Червените дяволи" платиха 37.1 милиона паунда за испанския национал и Мойс обеща, че ще има още нови попълнения от неговата класа.

"Всички имаме нужда от повдигане на духа, защото не се представяме добре до момента. Искам да изградя вълнуващ отбор, искам да печеля и да дам на феновете поводи за радост, защото до момента не го правих", коментира шотландецът.

"Нямам търпение да видя Хуан в червен екип", допълни наставникът на Юнайтед. Мата може да дебютира за новия си отбор още във вторник в двубоя с Кардиф на "Олд Трафорд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

reexar.swetly
27.01.2014 14:18

Ето какво мисли съра за началото [@link http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/09/21/article-0-1BD0B78A000005DC-1000_634x429.jpg] *joking**joking*

medno
27.01.2014 10:08

Това, че мина е добре и за двата отбора и най- вече за самият Хуан Мата. Много обоснован трансфер, който ще се окайе от рода на този с Месут Йозил. Нападатели не ви трябват на Олд трафорд, но за сметка на това имате проблеми с изнасянето на топката и защитата, което означава, че ви трябват поне 2-ма полузащитници и централни защитници. Лично аз смятам, че всичките подлежат на бартер, но ще видим какво ще стане през следващия трансферен прозорец *smile*

mertanski
26.01.2014 23:01

United are pondering a bid for Stefan Velkov, following a recent trial at the Aon Training Complex. The Slavia Sofia defender told Bulgarian TV: "According to their feedback, they were very pleased with me. I made a lot of good friends there and enjoyed the stay." Despite some talk of any deal for the 17-year-old stalling, there are reports that he has already undergone a medical.

velislav_kn_
26.01.2014 21:53

Феновете на дюнерите ги искам тихи! О'Шей игра доста години и го ползвахме на всякакви постове, Браун беше в отбора около 10-11 години .. Защо да обяснявам, като сте кухи като дънери и няма никакъв смисъл да ви се говори !!

Eric_Cantona
27.01.2014 00:34

Играчите които съм изброил са както се изразяваш ти " не изиграха, ама абсолютно никаква роля в спечелването на всичките тези трофеи", но са били на терена и САФ е разчитал на тях и са взимали медали за това! Не ме ли разбираш!?! Не съм изброил колосите на отбора, които са ги водили към тези успехи!!! Говоря ти за колектив!!! САФ създаваше колектив и той работеше!!! Извличаше най доброто от тях, които и да беше той!!! Не сме имали дрийм тийм или галактико..., винаги сме имали макс 3ма 4ма около който да не се върти играта! А що се отнася до "британския" ни облик; повечето ни играчи са от школата и се опитвам да вземем всичко що годе добро в Англия, защото сме отбор с традиции (не се заяждам в момента) и винаги е било така! Ни сме около 15-16 британци в първия състав, а вие 4-5 като само 2-3ма са помирисвали терена този сезон! Това е "британски" облик! Единствено Ливърпул се опитва още да изглежда по този начин все още от водещите отбори в Англия, подобно на Байерн в Германия и Реал и Барса в Испания (разликата при тях, е че вадят поколения)! А за трансфера на Робиньо; важен беше на вас толкова колкото този на Мата в момента за нас!!! Като цяло идеята ми беше НЯМА ГО САФ И МОЙС, ЩЕ РАЗЧИТА НА ПО УТВЪРДЕНИ ИМЕНА!!! Дано си ме разбрал този път! *wonder*

Yang_G
27.01.2014 00:25

Смешник тотален! Къде видя да споменавам точно тях бе прост!? Кухия си точно ти!

simeon_1994
26.01.2014 20:05

Интересно ми е как реши,че Чичарито не става? Когато Мойс,тъпакът, налага пълното недоразумение Уелбек,а Ернандез гние на пейката няма как да вкарва голове.Чичарито е най-добрия реализатор,който имате,вярно е,че няма дрибъл,ръст и особена техника,но за сметка на това има невероятен нюх към гола,винаги е на правилното място в наказателното поле и само трябва да се намери кой да му поднесе топката.

Eric_Cantona
26.01.2014 19:56

Това, че Юнайтед не купуваш до сега е заради начина, по който Съра водеше отбора!!! С играчи като О'шей, Силвестре, Браун, Ван дер Гол, Джмба-Джемба, Клеберсон, Гибсън, и дори Уелбек, и прочие в последните 20 и косур години е абсолютен доминант в Англия и сред най-силните в Европа, говори само по себе си! САФ, вече го няма и е време да сменим трансферната си политика! Имаме кинти и започнем ли да купувам, ще станем доста привлекателен клуб за всички играчи! Мойс се опита още лятото да направи голям трансфер, но не се получи! Мата е първия подобен трансфер от така наречената "нова глава от историята на Юнайтед", вярно че е след добре стекли се обстоятелства за нас, но е много важен и просто няма как да е последен!!! Имам много добри скаути и дори с по един добър трансферн на сезон до 2 сезона ще сме отново това което бяхме, а защо не и по доби!

ComeOnYouReds
27.01.2014 15:08

Ти някога гледал ли си мач на Йънг?Тос с може да центира от Олд Трафорд и да прехвърли Етихад!А пък Вальо за неговият богат арсенал от финтове няма и да ти кажа,добре че я има поне тая бързина да дърпа по-тъча като изтърван,че иначе не го виждам!Браун и Ошей никога не са били на ниво топ4 в Вишата Лига да за Съндърланд са звезди,но не и Манчестър Юнайтед!Съра успяваше с 2-3-4 наистина добри футболисти да става шампион,просто успяваше да прави колектив и да ги държи дисциплинирани!Тези играчи без сър Алекс винаги ще са в борбата за топ4,но не и за титлата!Та дори един Тотнъм на хартия има по-добри футболисти!

Yang_G
27.01.2014 14:53

Не съм казвал кой е дърво и кой е от световна класа! Просто като бяха по-млади все пак бяха къде, къде по-добре от сега (макар и сега да не са кой знае колко зле) (говоря за О'Шей и Браун), а пък точно да казваш за Йънг и Валенсия, че са дървета... е извинявай! Не прекаляваш ли?!? Йънг беше най-добрия от Вила, а Валенсия бе добро попадение на трансферния пазар за онова време и никога не е бил дърво - нито преди да дойде в Юнайтед, нито след това! Сега вече не се представя на такова ниво, но това е нормално! А иначе, че като единици на хартия играчите на Сити и Челси бяха по-добри - да, но и не на 100%, да кажем на 50%, но да - отборната игра и дисциплина на Юнайтед бе нещото, което ги направи шампиони толкова пъти!

ComeOnYouReds
27.01.2014 12:14

John Oshea 300 мача ако ми кажеш че тос е световна класа се прегледай по-добре!Wes Brown 250 мача СВЕТОВНА КЛАСА *lol* Андерсон 100 мача+,Гибсън изигра и той около 30-40 мача Ашли Йънг,Валенсия Уелбек тва почти винаги ги използваше!Просто съра от всяко дърво футболист правише!Сравни последните 3-4-5 сезона винаги отборите на Челси,Сити та дори и Арсенал са били с пъти по-класни от този на съра!Не можеш да го отричеш просто беше уникален!

man4estara10
27.01.2014 11:51

За какво да завижда бе спрял.Сигурно завижда за едното ви медалче от ВЛ.*lol*

AC_Milan_92_45
27.01.2014 07:41

Ами като завижда, напада без причина

Yang_G
26.01.2014 23:34

Ти слушаш ли се бе?!? Какво се заяждаш не ми е ясно!? Не съм споменал нищо за трансферната политика на Юнайтед и какво намесваш Сити в цялата работа не ми е ясно?!? Аз коментирам изказването ти, което е доста нелепо! Изброил си доста играчи, които не изиграха, ама абсолютно никаква роля в спечелването на всичките тези трофеи, за да пресилиш нещата доста нагло!!! (и да кажеш едва ли не с некадърници като Джемба-Джемба и Гибсън са спечелили толкова титли) Общия им брой мачове на Джемба-Джемба, Дер Гоул, Клеберсон, Гибсън... за целия им престой в клуба общо е сигурно под 100 мача (да не кажа по-малко), провери, ако искаш! Ае моля ти се! Ти, ако знаеш какво значи "маргинален" нямаше да пишеш тия простотии може би! Робиньо бе основна фигура в състава на гражданите точно 1 сезон! (и през този сезон не бе "маргинален" образ, а бе основна фигура, но в остналото време - да, той бе такъв за нас)! Пък и описваш нали колко "британски" ви е бил отбора - хубаво, но Силвестре, Клеберсон, Ван дер Гоул и Джемба-Джемба какво общо имат с Британия?!? Пълна смешка е това, което казваш! Пък и " все викате, че са дървета и т.н". не е удачно да се обръщаш към мен и да ми го вадиш като аргумент, защото аз лично не съм казал нищо подобно! И какво споменаваш точно българите в Сити, които ако не бяха всичките тези контузии и пренебрегването от страна на някои от мениджърите (конкретно Марто) можеха да се задържат и по-дълго в клуба! Не ме слагай под общ знаменател с някои от новоизлюпените фенове на Сити дето наистина не знаят къде се намират и недей да ми слагаш нечии други думи в устата!

Eric_Cantona
26.01.2014 21:58

Говоря за начина, по който изглеждаме, "британски" (колко англичани имахте в състава при последната ви победа над нас? Колко в състава са ви от школата??? К'ва школа, направо колко англичани имат в първия състав???!) и за играчите, на които сме разчитали!!! Все едно не викате на играчите ни "дървета" или даваме по 100-200м всяко лято!? И все едно същите тези "дървета" не станаха шампиони миналата година или в последнит години не сме били фактор в Англия и Европа!?! Тръгнал "фен на Сити" да ми обяснява за "маргинални образи" и трансферна политика!? Да не би със Божинов и със Мартинчо да направихте нещо!?? Но после взехте Робиньо и започнаха да идват НЕ маргинални образи при вас!!! Но по твоята логика дори и Робиньо е "маргинален образ"! *party*

ComeOnYouReds
26.01.2014 21:26

...

Yang_G
26.01.2014 21:15

Какво ги изреждаш като половината от тях бяха маргинални образи в Юнайтед! Казваш го така всякаш Гибсън, Клеберсон, Джемба-Джемба... са били твърди титуляри и са прекарали по 10 сезона в клуба и Сър Алекс е разчитал основно на тях за спечелването на тия всички трофеи! Ае не се изхвърляй толкова смешно! Що не спомена Белион и Обертан...?!? Нали и те бяха "важни и дългослужещи" фигури в Юнайтед!

ceco06
26.01.2014 19:24

без трансфери през зимата бе казал преди седмица, а сега...

manutd_forlife
26.01.2014 19:59

Скарай му се, че не си държи на думата.

mihail.karamihalev
26.01.2014 19:15

Дано се пробва за ройс и видал макар че почти невъзможно някой от тях да дойде но все пак не му пречи да опита *smile* трябват ни и поне един качествен защитник че може и 2 ма

vikatmitotti
26.01.2014 17:17

''Мойс: Мата е само началото на края за Юнайтед''!

Отговор
:
25
man4estara10
28.01.2014 12:56

Ами с коментарите си доказваш, че не си повече от 12-13 годишен лапешник, който си няма на представа какво е футбол.Същото се отнася и за AC_Milan....

ComeOnYouReds
27.01.2014 18:06

Само не мога да разбира как ти ми казваш факти за мен?К ако утре искам да разбера как съм ще ти пиша да питам *lol*

vikatmitotti
27.01.2014 16:52

Тия глупости ги пиши на друг.92-3 знаеш ли кога?Пхахах ComeOnYouReds спри се бе мой човек.Какви глупости пиша?Само ви казвам истината и фактите ,а на който не му понася да се изнася нали знаеш.

Eric_Cantona
27.01.2014 15:27

Пич, аз съм фен на Юнайтед от 92-3г., има няма съм бил на 6-7г когато започвам да ги следя (сам сметни колко трофея сме имали тогава)!!! Ти като си на 18г. да не би да си фен на Челси от 18г.??? Я има 10г., я не от както гледаш футбол (2014 - 10 = 2004г)!!! Никой не ти държи сметка що си фен на даден отбор, ти къде си тръгнал да определяш кой за к'во и що?! Ето ти Юнайтед - Челси "лице в лице" [@link http://clip2net.com/s/6GpCj9] !!! Никой не може да отрече, че от както е създадена ВЛ имате повече победи над нас, но щом това те сгрява нощем....! *party*

ComeOnYouReds
27.01.2014 15:10

Виждал съм в профили да пише 73 годишен тва кво значи бързоразвиващия?Че е на 73 ли?В твоя полза е наистина да си 2003 шото с тея глупости къде ги пишеш не се развиваш правилно!И ти казах нещо вече имаш право и да четеш в тоя сайт не само да пишеш глупости,ако исках да съм фен на отбор с най-много трофеи щях да съм на Ливърпул,те дори и сега имат общо повече трофеи от Юнайтед!А и когато почнах да гледам футбол Арсенал бяха най-добрите!Причината да съм фен на Юнайтед е може би тва което Сър Алекс правеше с отбора,стига сте писали глупости за трофеи,първите 200 пътя беше смешно вече писна!

vikatmitotti
27.01.2014 15:05

''2003+''?Ти или не можеш да смяташ или си умствено изостанал.На 18 години съм...я сега ми сметни кой набор съм?Истината ви боли вие сте фенчета на трофеите това са фактите и никой не може да промени.

ComeOnYouReds
27.01.2014 14:49

Само вашите набори (2003+) са фенове на трофеите,тези които аз познавам са фенове на отбора още от когато Арсенал печелише трофеи,а Ливърпул беше абсолютен рекордьор в Англия!

vikatmitotti
27.01.2014 14:10

Знам ...тази работа ми е напълно ясна.Много се дразня на такива хора които не са фенове на футбола ,а на трофеите (пълен смях).

AC_Milan_92_45
27.01.2014 13:50

Те на феновете на Сити викат глори хънтари - макар че сити нямат слава, а всъщност те са фенове на Юнд само защото са 20 пъти шампиони, ако бяха 5 пъти шампиони нямаше и да ги гледат

vikatmitotti
27.01.2014 13:16

Дечко...тука говорим за победи лице в лице ,а не титли.Всички знаем ,че сте фенове на юнайтед заради трофеите ,но поне не бъдете толкова явни.

degea97_
27.01.2014 00:52

Значи пак трябва влизаме в най-малоумните теми, които отваряте (титлите и успехите), толкова ли не разбрахте, че до 3000 година можем да си чешим мъдите без да играем, че да ни стигнете успехите, просто кратко и ясно ШЛ 3-1, ВЛ 20- 4 , айде лека нощ

alechko
26.01.2014 22:44

Челси имат повече победи и какво от това успехите се гледа в края на сезона. КОМПЛЕКСИРАН МИШОК

kaloqn_099
26.01.2014 21:04

Привлякоха мата и вече много надъхани, ипак не се знае дали ще започнете да биете *scared

gL_Manekena
26.01.2014 20:38

Хаха ех Бате Енчо пак ли ти *lol*

NoDiggity
26.01.2014 19:54

В ерата на висшата лига ние имаме 13 шампионски титли а вие само 3. Ако искаш ни бийте всеки мач, пък после нека ние вдигаме купата. През оная работа ми е :Д

madridista98
26.01.2014 18:53

Мачкаме медалите от Висшата лига, които са ни 13 а на Абрамотийм 3 така че тихо !

vikatmitotti
26.01.2014 18:24

*lol**lol* ахахахахха кой са унижавали Юнайтед?В ерата на висшата лига> Челси имат повече победи над Юнайтед...вземи проучи малко нещата ,а след това ми говори.Мачкали били *lol* мачкате ми ...да не казвам кво.

NoDiggity
26.01.2014 18:09

Не Мата е само началото на отбора от футболисти, които ще ви унижават следващите години, както го правиха до сега!

Written
26.01.2014 16:59

не ни трябват никакви нападатели, трябва ни ляв бек, Евра залязва, а Бютнер видяхме, че е добър, но не е на желаното ниво. Ако успее да докопа Гарай също, че Видич го видяхме, че вече не може да играе на желаното ниво, при втория гол на Етоо беше на съвсем грешно място...

AC_Milan_92_45
26.01.2014 16:58

За мен Мата е играч на пост на който вие си имате играч, Има далеч други постове - и то не един, на който трябва просто подмяна на играчи. Тези сегашните не са за Висша лига. Кък Съра ги направи шампион - само той си знае, но това е Съра. При всеки друг треньор, трябват класни играчи, не 1 или 2ма и другото да е трагедия. Да играят срещу 20тия с 9 защитника и той да ви винти

RMcF_
26.01.2014 16:53

Лупииииии Лупи .. познаваме се

GGMUalex
26.01.2014 16:30

Дано да е така защото ни трябва един типичен нападател и едно крило от рода на тейо или педро, както и дефанзифен халф.. а няма да е зле и 1-2 промени в защита да нашравим *smile*

Отговор
:
12
Man_Un_Fen_92
26.01.2014 16:48

Кой са от световна класа ... Уелбек и Чичарито ли ... :Д Ван Перси е на 30 години вече, а Рууни се вижда че играе по-добре като плеймейкър! Определено ни трябва поне 1 нападател ... като са контузени Ван Перси и Рууни виж, че с Уелбек и Чича не става !

Отговор
:
15
pumpet
26.01.2014 16:37

Ти на Юнайтед ли си фен бе?Имате 4 нападателя от световна класа и ти ми казваш,че ви трябвал нападател,леле..