Фернандо Торес иска нов договор с Ливърпул

10:15
Фернандо Торес иска нов договор с Ливърпул
Нападателят на Ливърпул и националния отбор на Испания Фернандо Торес заяви, че го е грижа за мърсисайдци, колкото и собствените кадри на английския тим.

"Някой привърженици казват, че чужденците не ги е грижа за тима, колкото собствените футболисти. Разбирам, че са разочаровани - от дълго време Ливърпул не е вдигал титлата в Премиършип. Съперничеството ни с Манчестър Юнайтед е сериозно и върхът ще е ако успеем да ги победим следващия сезон. Шампионската лига е важен турнир за Ливърпул, но за всеки в съблекалнята ни спечелването на титлата в Премиършип е цел номер едно", заяви Торес.

" Ливърпул е феномен с милиони фенове, които напълно се идентифицират с това, което прави клуба. Те се едно с отбора и подкрепата, която футболистите получават на собствения си стадион е несравнима с никоя друга. Този клуб има всичко: история, престиж, фенове, организация. Голяма отговорност е да радваш тези привърженици и предизвикателството винаги е огромно, затова бях щастлив да преподпиша нов договор с Ливърпул", заяви Торес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nCuXonaT
15.06.2009 17:50

Торес е моят любим нападател,въпреки,че съм фен на Юнайтед.Има всички футболни качества,а освен това е изключителен човек(за разлика от Роналдо...).Иска ми се да го видя с екипа на Юнайтед,но съм убеден,че ще остане в Ливърпул и му свалям шапка за това.Браво Торес,малко са хората като теб!!!

pecata88
15.06.2009 14:26

villitu.... пиленце, мамино, що приказваш глупости....дошичко недна. Феновете на Юнайтед са най-заспалата публика и имат по-висок процент застаряемост даже от този на Република България. Имате супер смешни фенове, които като ви напълнят смешното "театърче" не викат и една десета от, което е на Анфийлд. Феновете ви са кофти смесица от жълтури, индийци и друга паплач. Когато Манчестър падат на Лейнбридж след такава драма, каквато стана тази година, и последната минута вместо феновете на Челси чуя смешните ви запалянковци да пеят с все гърло, тогава мога да кажа че сте фенове. До тогава сте запалянковци и смешници, апък ако и да сте 500 милиона само в Индия *joking*

el_n1n0
15.06.2009 11:40

то за т'ва на old traford са чуваше само YOU'LL NEVER WALK ALONE *wink*
само не разбрах що да иска нов договор като преподписа преди най-много месец *wonder*

villitu
15.06.2009 11:22

Феновете на Л'пул са нищичко в сравнение с многобройните на Юнайтед *stop*

lamers_pro
15.06.2009 10:39

niki_kts Надяваме се да си прав!Торес завинаги в нашите сърца! *devil*

niki_kts
15.06.2009 10:26

Фернандон Торес е не само уникален футболист,но и изключителен човек!Със всяко негово следваюо изказване се убеждавам в няколко неща.На първо място,в това че той е много позитивна личност.Никога не говори за никого,или ако го стори,то е,за да изтъкне положителните му качества!Второ,El nino явно е дошъл в Ливърпул с много ясна представа за това в какъв клуб ще играе и какво точно представлява името Ливърпул в английския и европейски футбол.По думите и сействията му може да разберем,че Торес ще продължи да играе дълго(а,защо не и да завърши кариерата си в Ливърпул),за отбора от Мърсисайд!Той ясно съзнава,че може да се превърне в една от ЛЕГЕНДИТЕ на "Анфилд" *wink*