Тони Здравков: Очакваме още нови футболисти

17:50
Тони Здравков: Очакваме още нови футболисти
"В преговори сме с определени играчи. Очакваме развитие днес, утре или вдругиден най-късно", обяви наставникът на Левски Антони Здравков след успеха над Черноморец Бургас с 5:3 в контролна среща, играна в Созопол.

Сините стигнаха до успех в първия си мач за юбилейната 2014 година след хеттрик на Ларсен Туре и попадения на Антон Огнянов и Борислав Цонев. "Няма да оценявам играта в мача срещу Черноморец. През последните дни работихме за физическа подготовка. Имаше занимания с топки, но те не бяха тактически. Новите футболисти бяха доста, ако броим юношите. Доволен съм от всички. Сега не мога да ви дам решение за Уолас, довечера ще коментираме, ще изгледаме и записът от мача", коментира Здравков след двубоя.

"Бяхме подготвени, че Гари Родригес ще премине в друг клуб. Преговаряме с футболисти, които да го заменят. Същото важи и за Владимир Гаджев, но той все още е играч на Левски. Ако дойде добра оферта, ще бъде пуснат. Имаме готовност да привлечем нови хора. В преговори сме с определени играчи. Очакваме развитие днес, утре или вдругиден най-късно. До лагера в Кипър най-късно тези хора, които трябва да пристигнат, трябва да са при нас. Може да са двама, може да са трима, но да са такива, които да вършат работа. Нямаше как да пристигне който и да било, преди да продадем Гари. Фактически ние го продадохме днес. Ще вземем централен защитник, тъй като освободихме четирима на този пост. Диян Иванов още не е готов за мъжкия футбол, но бъдещето е пред него", допълни треньорът на сините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация