Ливърпул се справи с Борнемут (видео)

16:50
Ливърпул се справи с Борнемут (видео)
Отборът на Ливърпул се класира за петия кръг на ФА Къп, след като победи АФК Борнемут като гост с 2:0 с попадения на Виктор Моузес и Даниел Стъридж.

Мениджърът на мърсисайдци Брендън Роджърс реши да заложи на силен състав за двубоя с тима от Чемпиъншип, като Стъридж, Суарес, Джерард, Коутиньо и Хендерсън започнаха от първата минута.

Червените играха прибрано, като оставиха инициативата на домакините и стигнаха до своето след контраатаки. Резултатът бе открит от Виктор Моузес в 26-та минута, когато нигерийският национал се разписа с точен изстрел по земя.

През втората част упражнението се повтори, като играчите на Борнемут доминираха, а тези на Ливърпул стигнаха до гол. Суарес изведе добре Стъридж, който не сбърка сам срещу вратаря на домакините и оформи крайното 2:0. До края мърсисайдци опазиха вратата си и пропуснаха няколко добри възможности да стигна до нов гол, но в крайна сметка се класираха за петия кръг на турнира.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cabrals
25.01.2014 16:56

честита победа на всички! Не блестяхме на пък спечелихме което е най-важно Фланагън се завърна което е добре и да мислим за Евертън във вторник.YNWA