Китайци отмъкват цел №1 на Ботев с 30 000 евро заплата

11:26
Китайци отмъкват цел №1 на Ботев с 30 000 евро заплата
Китайци са на път да отмъкнат трансферна цел №1 на Ботев Пловдив - тунизийския таран на Петролул Плоещ Хамза Юнес. Азиатците го изкушават с 30 000 евро месечна заплата.

В клуба от Плоещ още се чудят коя оферта да приемат, тъй като за стрелеца се борят два китайски клуба - Шандун Лунън и Далиен Аербин. Те предлагат по 800 000 евро за Юнес. Петролул иска да вдигне цената и затова финализирането на трансфера се бави.

Румънската медия "ПроСпорт", цитирана от "Труд" пише, че тунизиецът е желан и от Ботев, откъдето били готови да платят дори 1 млн. евро. Но после българите са хвърлили същата сума за двама от Петролул - Александру Бенга и Феребори Доре.

От сайта на Сион проплакаха от кипърския рефер на контролата с Ботев в Ларнака. Швейцарците дори се чудят какъв е резултатът - 1:1 или 1:2. Арбитърът свирил веднага края на мача след спорна ситуация пред вратата на Сион, при която топката тупнала около голлинията. Швейцарците отказват да признаят попадението, тъй като според тях топката не минала голлинията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация