Алегри отказа да поеме Лийдс

20:30
Алегри отказа да поеме Лийдс
Масимилиано Алегри отказа офертата да поеме мениджърския пост на тима от английския Чемпиъншип Лийдс Юнайтед, съобщават италианските медии.

Според информацията собственикът на Каляри Масимо Челино, който е на път да поеме управлението на Лийдс, е твърдо решен да смени мениджъра Брайън Макдермът, като е поканил Алегри. Бившият наставник на Милан обаче е отказал офертата, след което Челино е решил да назначи английски специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

easing
23.01.2014 23:41

Пирло си тръгна заради Алегри. И ще помоля хора, които не следят Серия А да коментират кой е най-добрият треньор. Алегри не може да мотивира, не може да подреди играчите, слага ги на нелепи позиции и постоянно експериментира. Вярно е, че ръководството също е виновно, но изказвания от рода на: Алегри не е виновен за случилото се са абсурдни и беше търпян достатъчно време и на феновете и на ръководството им писна!

Fcb10
23.01.2014 23:22

Този и за Ботев Враца не става !

scouser_pool
23.01.2014 23:07

Докато печелеше Серия А никой не можеше да му каже думичка , продадоха Ибрата,Тиаго Силва,Касано,Пато , преди това и Пирло разкараха , който спечели титлата на Ювентус и беше в основата на възкресяването им и изведнъж Милан е слаб заради Алегри.Дали?И не знам за кой трябва да се мисли , но да направиш стъпката от Милан в Лийдс е абсурдно

fedya
23.01.2014 21:10

ПФФ тоя .... за кой се помисли ... за трениор хич не става ....

wba
23.01.2014 23:07

Налегнала ги е и тях кризата. За това ги продадаха. Все пак имат добър отбор и е смешно да са на 11 място,а на всичкото отгоре и играта не им вървеше. Поне все още имат шанс за Лига Европа

levskirealfen
23.01.2014 22:00

Аз съм на същото мнение! Не може да продадеш, Т.Силва, Ибра, Боатенг и т.н. и да очакваш, че отбора ще е същата машина!

BoB_i_leshta
23.01.2014 21:25

Всеки с мнението си . За мен пък той бе най-добрият треньор в Калчото. След простотиите ,които направиха семейство Берлусклони в последните години ,трябваше да има изкупителна жертва и жалко ,че той се превърна в такава. Ако се чудиш какво имам предвид под простотии ,погледни някъде заминалите си от Милан играчи и техните заместници от 2011 нататък и сам си направи изводите дали Алегри е виновен за състоянието ,в което се намира в момента Милан,или ръководството.